94802
-
BDGO94 #28496 nekmis vagy ird ki ide forumra :D -
xxGAbenxx #28495 sziasztok :)) szabi megtudod csinálni a profilomat?? -
noxwill #28494 -
noxwill #28492 Hát persze
Szabi
Lassan 1 éve játszok a World-el, de most először néztem fel a plakátokra -
chris1997 #28490 Mert szar a Random.org -
noxwill #28489 mégse nyertél -
chris1997 #28488 Ezek könnyűek(bocs :D ). -
noxwill #28487 Hátha nyersz a második körbe. Ha csak nem jön valami hasonlóan szivatós kérdés -
chris1997 #28486 Adom a tippeket: Nekem add! :D -
noxwill #28485 Amúgy most esett le, hogy T3as IGC kocsi utoljára a Murci volt. Az pedig február elején jött. Szóval ideje lenne ha megráznák magukat ez ügyben develliszék -
chris1997 #28484 PSZT!!! :D -
noxwill #28483 Mondom: mákos gubaaaaa -
#28481 Szivárognak vissza a mocskok.
-
BDGO94 #28480 hehe :) csalos g.....c...kkk:D már énis nagyon unoma fejüket, ma a mercivel egy niisan 350 z lehagyot de majdnem körözöt mondomaz hogy, és jó időt mentem lol sok hekkes ember.. de mi jó benne nem vágom -
chris1997 #28479 Ki be tudjuk kapcsolni -
#28478 Szaby94,remélhetem hogy olvasod amit írok,rohadj meg a csalásoddal együtt,reportoltalak remélem bannolnak.
Elnézést a többiektől.:) -
BDGO94 #28477 és ök azt kibe túgyák kapcsolgatni?? vagy csak alapból úgy van -
chris1997 #28476 Sehogy.
Azok a COP edition kocsik. -
BDGO94 #28475 hali mindenkinek, megtudnátok nekem mondani hogy hogy lehet villogást szerelni a kocsira, mer némejik evorák pl. meg bmw villognak és nekem szimpi:). -
#28474 Oké , köszi az infót.
Mumblet használunk jelenleg. -
Quqa #28473 A legegyszerűbb behívod a havert gruppba (füles, miki legyen) oda portoltok a rajt helyére látnotok kéne egymást (nagy szint különbség más szero bezavarhat, lehet nem rak össze) egyszerre indítjátok a játékot persze multit nyomva. -
chris1997 #28472 Ellenőrizzétek, hogy egy szerveren legyetek(USA vagy EU). Utána lehetőleg kommunikáljatok egymással, és ahl menni akartok, ott egyszerre nyomjátok meg a multit. -
#28471 Hali .
Lenne egy olyan kérdésem hogy pl haverommal akarok Multizni , nem private ba.
Hogy lehet meg oldani ? Mert multiba nem tudom be invitálni sehogy se , vagy ha egyszerre joinolunk akkor se rak be .
Van rá valami lehetőség ? Vagy Multizni nem lehet mert total random. -
#28470 ilyen jó kis off road és aszfalt keverék versenyek is hiányoznak a worldból
-
nfsmw4ever #28469 Sziasztok! Az emberi ökörségnek nincs határa. Gyanús volt a fickó mikor előttem ment, mert elsütött hirtelen 3 nitrót. A végén lekaptam. Igaz nem látszik, de én is ellőttem 5 nitrót meg két tolólapot a 3 kör alatt.
A legfrissebb fogás:
Apropó. Nem ismeri itt valaki véletlenül a SKIDROW1 nevű sofőrt? Volt vele kis afférom. Volt pofám elverni multiban lvl25-ön, erre kiosztott mekkora noob vagyok... Biztos van benne valami... Utána még volt szives meghívni privátra is. Na az a győzelme felért egy vereséggel. -
RED BULL F #28468 csak én vagyok ilyen szerencsétlen, hogy közel egy hete minden 3. verseny előtt kidob a játék? meg néha rögtön mikor belépek :\ -
Quqa #28467 Jaja a T1 amúgy is szereti a full-ozást az MR2 vagy az RX8 (gyári fóliás, ahogy van) akkor megy igazán különben csak vánszorog. Az a baj ez a 3 fajta ultra amit adtak az átállás miatt nem jó mindenbe nekem a 4 zöld E30-am lassult a kék ultra motortól a pro zölddel sokkal jobban ment. -
#28466 egyedül ami hiper szuper lett az ultráktól az a mazda 3 am 410 - 401 - 370 nagyon spéci szerkezet
-
#28465 hát igen okosan kell menni az agyon tápólt dögökkel , úgy veszem észre van 1 határ ami után brutális lesz az autó statra is ( ami semmit sem jelent ) + vég - gyorsulásra , de viszont irányítás megsínyli a nagy teljesítmény növekedést .. pl ot az a1 em 579- 574- 568 , jó időket lehet menni de már túl nagy sebességnél instabil .. , vagy az rtrx em 705- 705 - 674 már igen csak szeret bedriftelni kanyarokban de még pros volt addig nem volt ennyire buta
-
Quqa #28464 Mondjuk való igaz belepróbáltam az egyik 911-be az ultra piros kereket és stabilabb lett sokkal a pro-hoz képest (és minden értéke megnőtt!?) mert azzal össze vissza csúszkált de mindig röhögök a szénné húzott akármiken amik aztán irányíthatatlanok. -
#28463 így van, a McLarenem még csak pro tuned sem összességben. habár egész kényelmesre tuningolt, aki szakértő és ránéz, az arányokból sejtheti, hogy MEDION tuning van benne csak, ami valóban nem rossz, másom úgyse lenne bele. szóval az ultra a menő, de a hibátlan futam meg a nyerő. Ultra alkatrész még nem nyert versenyt, de én igen. -
B13A6 #28462 Sok újítást ígértek a évfordulóra valszeg azon dolgoznak...de jóvan ne örüljetek neki végülis most az egyszer nekünk is dolgoznak....legközelebb kétszer is meggondolják mer ez úgyse tetszik senkinek,a boostos kocsi meg legalább tetszik "nekünk" is meg a pénztárcájuknak is meg a ledolgozott óráknak is..... -
BDGO94 #28461 jaja meg lasu nettel nem tudod felvenni a versenyt szagatt , tudom nagyon rossz nekemis az volt régen :S -
Quqa #28460 Azért ezt apjában cáfolnám van 911-em igaz van benne 1db ultra turbo de a leggyengébb viszont simán veri a 700 feletti stat-u akármiket pedig csak a seb. stat-ja 705 a többi alatta van. Ha megtalálod az ideális szín kombot + a skill-ek jól vannak bele pakolva (nekem sikerült) akkor nem kell ultra. -
#28459 Hát tőlem, jöhet bármi is, kicsit elba**ták a kedvem ezekkel a skillekkel + csak mobil netem van amivel nem sokat érek, mert szaggat az egész mint az Isten nyila, épp a kavicsokat összekapkodom minden nap de épp azon gondolkozok, hogy abbahagyom két ok miatt: 1. Szart sem ad, csak nagyon ritkán. 2. Nem sokat érek már a pro alkatrészekkel, már az ultra a menő. -
BDGO94 #28458 nemcsak elit verda kéne már bocs hogy közbe szólok, :) de it a szülinapja a word-nek szval bármi lehet... -
#28457 Dehogy, csak most elég pénzt behajtottak és most pihennek. De ahogy elfogy a pénz jönnek majd az újabb elite verdák, nem kell megijedni. -
High end PC #28456 Na mi az, a Black Box kezdi lehúzni a rolót, miután bejelentette a Criterion az új NFS-t? Se kedden nem jött semmi újdonság, se pénteken, az utolsó hír az oldalukon 8 napos.
-
ADAM483 #28455 Sziasztok Benkő Ádám vagyok, felhasználó nevem:ADAM483 ! Tagfelvételt indítunk PWDT Klánunkba .
Csoportunk kiegészül egy újabb online játékkal, név szerint a NEED FOR SPEED WORLD-el akik szeretnének csatlakozni ehhez a játékhoz is vagy már rendelkeznek profillal TS3-on megtaláltok minden nap külön szobában az eddig jól ismert klanok.hu szerveren .
Célom hogy létrehozzunk egy jó hangulatú NFS WORLD ös csoportosulást a KLÁNUNKON belül , értve ez versenyzés , csapatunk top lista kialakítása ,és egyéb tevékenységek amelyeket a klánunk igényelnek , más csapatok versenyzését is tervezem.
Kérdésieteket, meglátásaitokat megtudjátok nekem írni erre az e-mail címre: [email protected], vagy eltudtok érni Klánunk NFS World ös TS3 szobánkban, amire csatlakozhattok a fő oldal gyors csatlakozás linkel , de írhattok a facebook-os PWDT-s csoportunkba is akár. https://www.facebook.com/groups/pwdtteam/
Ezen a Oldalon minden olyan segítséget megtaláltok amire szükségetek lehet a játékkal kapcsolatban , hasznos trükköket , egyszerű leírásokat,haladók és kezdők számára.
Jó játékot kívánok a Klánunkban!
http://pwdtteam-nfsw.blogspot.hu/p/klanunkrol-elerhetosegek.html
-
norby9201 #28454 Nekem az a fej a motorháztetőn már sok. Vannak szép,letisztult munkáid,szerintem abból kéne többet. Mint pl a silvia...