94802
-
veszettróka #28539 3-4 tonnás gallytörők, 330km/h-s végsebességgel, 4 másodperces százra gyorsulással? Yesssss, pont ez kell nekem!! (NEM! -
chris1997 #28538 Simán lehet.
De nekem úgyis el kell majd mennem diákigazolványt újitani, szóval később majd jelentkezem(úgyis van még 1-2 személygépjármű vezető, akinek tartozom pár pofonnal.. ) -
#28537 ránéztem hamar a facebookra, és villogtatják, hogy a héten terepjárók jönnek, gondolom elite kategóriában elite áron a Lada Niva -
chris1997 #28536 Engem is kivágott mint annak a rendje.
-
#28535 most engem is lekapcsoltak, pedig pont legyőztem volna az ellenfelemet, ha nem dob ki a játék... Vissza nem próbálkozom, én is később jövök.
Üdvözlöm az ezüstérmes versenyzőt -
nfsmw4ever #28534 Ááá.... Nem tudsz te olyat. Amúgy meg a world honlapja is holt volt hajnalban a FB-on meg sejtelmeskednek. A gamelauncher sem lelte egyik szerót sem. Szóval marad a kiváncsiság nekem. No meg a meló. Este majd meglátom h mi is van/volt. Vagy nem:-) -
#28533 az semmi, csak hiba az oldalon. A játék ment faszán, csak én bénáztam sokat. -
nfsmw4ever #28532 ... reggelt! Behalt a szerver... Valami "Félelmetes" érkezik... Állítólag. Erre kíváncsi leszek...
This week is going to be awesome! Here’s a sneak peak of things to come! -
#28531 én már igen , de azt nem a mocsok csinálja veled hanem annyira b@sza a szerót a progija hogy belassul az adott szobában zajló futam , megeshet a végén kivág a szeró ( esetleg futam közben ) vagy se lóvé se kártya -
Nomish #28530 Fene tudja,most felkerült pár eredményem,ott sem voltunk 4nél többen. Sosem indulok annyi versenyzővel,mert lassan tölt a játék,nem kapok kártyát mert valakit ugyis kidob,meg rammharc van ha sokan vagyunk,nagyon laggolnak 3 max 4 játékossal szoktam indulni. -
#28529 Az SP meneteimet mindig felírja a stat oldalra. Viszont nekem úgy tűnik, hogy multiban, ha négynél kevesebben indulunk akkor nem kerül fel a listára. -
Quqa #28528 Mint a Win-t felül tudod húzgálni össze vissza saroknál kicsinyíteni (pl. jobb alul). -
mamiya70 #28527 ja még annyi kérdésem lenne, hogyan tudod a kis térképet bal felülre kitenni??? -
mamiya70 #28526 egész jó lett... gratula -
Nomish #28525 De,Nomish profilban E46-al futottam 002-es profilban is futottam időket GTS-el és sehol semmi. Viszont a Porsche,Murcielago Roadsteres időim már fent vannak. Értetlenül állok a dolog előtt. -
Quqa #28524 Valószínű az is közrejátszik fosnak az igazi top hackertől (nem a játékban az azt használó gyíkokra gondolok) hogy ráküldenek a szerverekre valami brutál progit amitől az aszonya finito és volt World nincs World.
Ma is összefutottam hasonló jó arccal hazain, El Camino-val jött a 911 ellen 3 mágnest tolt el az idiótája + 6 nitrot (persze ready nélkül) ami még az átállás előtt is lehetetlen volt. A másik érdekes hogy lassabban tudtam csak menni kb. 5-6s-el mint szoktam , mintha visszafogott volna a csalója, valaki tapasztalt hasonlót. -
#28523 Ebben sajnos igazad van! Teljes mértékben lesz@rják a csitöröket, a lényeg a pénz!
Nem egy ilyen témájú üzenetet kaptak már, de nem foglalkoznak vele, mivel a csitörök nagy része is fizet (Boost-os autók pl). -
#28522 Nem hogy a World-el nem hozható kapcsolatba, hanem az egész EA-al. Megmondom miért.
Van egy másik "ZS" kategóriás gépem amin a world nem fut, de a battlefiel p4f minimálisan elmegy rajta. Nos pár hónappal a járék indulása után kipróbáltam ott egy trainer-t. és már nem meglepő módon az Official EA Play 4 Free szervereken ennek semmi következménye nem volt. Amint egy másik szerverre mentem (asszem 4netplayers.de) kaptam egy GUID bant, ami álítólag azt jelenti, abban a játékba többet nem játszhatnák. Nos ez nem így van, ugyanis Oficial EA szerverre felmehetek vele bátran, de ha egy nem officiál-ra megyek akkor belépés után azonnal kidob.
Ebből nálam az következik hogy az EA leszarja mit csinálsz, csak fizess. -
#28521 Szia!
Igen jól írtad - a PB nem hozható SAJNOS kapcsolatba a world-el, mert még mindig nem tudták összehozni ezt a nagyokosok! Pedig nagyon is hasznos lenne végre!
És egy olyan gépet használtam, amit pár órával előtte szereltem össze - teljesen vadi új, csakúgy mint a windows.
És igen, mint írtam anno KI LETT PRÓBÁLVA egy bizonyos tréner, mert tudnom kellett mivel is állok szemben, DE az a regisztráció azután törölve is lett, egy teljesen másikkal jelentkeztem be az új gépről. Single futamokban semmi probléma nem volt, egyedül a multival fordult elő ez a probléma. Szóval részemről jogosnak érzem a kérdést: Mi a f@sz van?!?
*ma még nem jelentkeztem be, de amint befejezem a gépet letesztelem. A stat oldal nullázása óta ezek voltak az első futamok, az egyetlen egy darab single látható is... -
#28520 Nos akkor leírnám neked. Nem gyanúsítalak csalással, ezt előre elmondom. De!
A PunkBuster ad a gépednek egy egyedi azonosítót. Nem a windowsnak, hanem a gépednek. Tehát hiába telepíted újra, az azonosító nem változik. És a PunkBuster nem az IP-det figyeli, nem a nevedet, hanem ezt az azonosítót. Tehát ha egyszer Te kipróbáltál valamit, és ne agy isten ezt a PB észrevette, akkor rajtad csak egy új gép segít. De ez nem valószínű ebben a játékban, mivel szerintem a PB itt nem is megy.
Itt a neteddel lesznek problémák. Ez nálam, is előfordul amikor sokan jönnek be lobbiba, akkor mindig sokáig tölt, valakit kitesz, és én amikor beérek nem kapok lófa**t se. -
#28519 remélem, nem BMW-vel futottad... Én rohadjak meg, ha nem mentem 2-3-4 futamot a BMW-vel és sehol sincsenek az idők. Ugyanakkor futott idők egyéb autóval (nevesítem : McLaren) pedig felkerültek.
A szokásos válasz, hogy várni kell, a single player előbb, a multiplayer később kerül fel. -
Nomish #28518 Az miért van,hogy egész szép időket futottam a pályáimon (Heritage & Heights,Rosewood College,WP & Lyons,Brystol and Bayshore) és a stat oldal nem írja ki az időeredményeimet? Többszöri frissítés után is nullán állok. Másnak is produkált ilyet? Nem mintha stat b*zi lennék,csak néha szoktam nézegetni,hanyadik vagyok a kedvenc pályáimon. :D -
chris1997 #28517 Megválogattam.
Ha meg nem csalsz, akkor ez ma egy harmadik(vagy negyedik) olyan nagy fail, amit a BB elkövetett.
Én egy Reinstallt ajánlok de annak mondjuk semmi köze az egészhez, de mindig meg lehet próbálni... -
#28516 Egyébként pár napja csináltam egy teszt videót, Pro tuningos mazda mx5. ha valakit érdekel meglesheti itt: Mazda MX5, single player test -
#28515 köszi a bizalmat! Füstöljön el a videókártya mindkét gépben, ha egyetlen egyszer is használtam a PU-on kívül bármit is verseny közben! -
#28514 válogasd a szavaidat.
@goregrind:
így már én is értetlenül állok. -
chris1997 #28513 Ez vagy net, vagy csalsz, vagy egyéb.
-
#28512 Tuti nem, mivel egy full vadizsír vindózos gépen nyomultam, a world-ön kívül csak a szükséges driverek vannak fent. Azt a bizonyos tömörített fájlt még véletlenül sem látta ez a gép. + olyan regisztrációval jelentkeztem be, amelyikkel eddig csak single futamokat csináltam. Szóval tök értetlenül csücsülök itt! -
#28511 Hűűűűha. Ez így gond. Írtad, hogy szigorúan teszt céljából nézted meg a fizetős trükköt, amivel nincs is gond. Csak remélni tudom, hogy nem függ össze azzal. Ami gyors tipp szokott lenni, az a játék újraindítása, ami most kevés, de egy újratelepítés is lehet jó. Én mindig újra letöltöm a játékot, ha valami nem OK. Ez a tippem instant módban -
#28510 nem írtam, az eredményjelzőn nem lehet látni engem - nem a verseny közben! -
#28509 Szia!
Az a gáz, hogy sem a rep sem a pénz nem nőtt. Volt már olyan, hogy verseny végén nulla volt a rep, de akkor láttam a rep növekedését.
Most futottam egy haverral tesztként, és ugyan az a gond. Első lettem mégse mutatott... -
#28508 Szevasz, először meg kell bizonyosodnod, hogy a pénzed és a reputációd nem nő, tehát tényleg 0 a nulla. Nulla?
Aztán épp egy másik fórumban írtam le a saját tapasztalatomat, bevágom ide is:
"mondom, mi a tapasztalatom. Mentem egy 7 fős lobbiban és 1 kiesett a töltés alatt, indultunk 6-an. Utána az egész káték szét volt baszva, és nem az én hibámból. Nem láttam a haveromat, nem indult el, sehol se volt, stb stb. Pedig vele szoktam versenyezni szinte minden nap, és érdekes módon egy külső hiba után még a szar is sazarabb. Nem csalás, teleport nem lehet, mert direkt kibasztak a teleportálósokkal, szóval jó eséllyel hiba történt. Amikor látod az ellenfelet, látod, hogy ő nem veszélyes, elllenben akit nem látsz, az veszélyes, ilyenkor kell még jobban menni"
Hirtelen ez az ötletem -
#28507 Sziasztok!
Valaki tudna egy kis felvilágosítást adni, mi lehet a gond? Történt ugyanis, hogy 1-2 hét "pihi" után gondoltam futok pár kört multiba. De ahányszor beérkezek a célba engem sohasem mutat csak az utánam lévőket. Se REP a végén se semmi... single futamban viszont semmi gond! -
#28506 Heh, köszi -
#28503 Nekem is megcsinálnád? :) Játékban Undertaker189 a nevem mint itt -
noxwill #28502 látod látod én nem szidtam a Random.org-ot -
chris1997 #28501 N0XW1LL: Dögöjjé meg -
xxGAbenxx #28500 kössz :)) -
chris1997 #28499 Nekem is ment.. amennyi üldőzésem volt ott :D -
xxGAbenxx #28498 oxgabenxo