94802
  • veszettróka
    3-4 tonnás gallytörők, 330km/h-s végsebességgel, 4 másodperces százra gyorsulással? Yesssss, pont ez kell nekem!! (NEM!
  • chris1997
    Simán lehet.
    De nekem úgyis el kell majd mennem diákigazolványt újitani, szóval később majd jelentkezem(úgyis van még 1-2 személygépjármű vezető, akinek tartozom pár pofonnal.. )
  • tutuhawer #28537
    ránéztem hamar a facebookra, és villogtatják, hogy a héten terepjárók jönnek, gondolom elite kategóriában elite áron a Lada Niva
  • chris1997
    Engem is kivágott mint annak a rendje.
  • tutuhawer #28535
    most engem is lekapcsoltak, pedig pont legyőztem volna az ellenfelemet, ha nem dob ki a játék... Vissza nem próbálkozom, én is később jövök.

Üdvözlöm az ezüstérmes versenyzőt
  • nfsmw4ever
    Ááá.... Nem tudsz te olyat. Amúgy meg a world honlapja is holt volt hajnalban a FB-on meg sejtelmeskednek. A gamelauncher sem lelte egyik szerót sem. Szóval marad a kiváncsiság nekem. No meg a meló. Este majd meglátom h mi is van/volt. Vagy nem:-)
  • tutuhawer #28533
    az semmi, csak hiba az oldalon. A játék ment faszán, csak én bénáztam sokat.
  • nfsmw4ever
    ... reggelt! Behalt a szerver... Valami "Félelmetes" érkezik... Állítólag. Erre kíváncsi leszek...

This week is going to be awesome! Here’s a sneak peak of things to come!
  • SUNNY84HUN
    én már igen , de azt nem a mocsok csinálja veled hanem annyira b@sza a szerót a progija hogy belassul az adott szobában zajló futam , megeshet a végén kivág a szeró ( esetleg futam közben ) vagy se lóvé se kártya
  • Nomish
    Fene tudja,most felkerült pár eredményem,ott sem voltunk 4nél többen. Sosem indulok annyi versenyzővel,mert lassan tölt a játék,nem kapok kártyát mert valakit ugyis kidob,meg rammharc van ha sokan vagyunk,nagyon laggolnak 3 max 4 játékossal szoktam indulni.
  • Tarpi
    Az SP meneteimet mindig felírja a stat oldalra. Viszont nekem úgy tűnik, hogy multiban, ha négynél kevesebben indulunk akkor nem kerül fel a listára.
  • Quqa
    Mint a Win-t felül tudod húzgálni össze vissza saroknál kicsinyíteni (pl. jobb alul).
  • mamiya70
    ja még annyi kérdésem lenne, hogyan tudod a kis térképet bal felülre kitenni???
  • mamiya70
    egész jó lett... gratula
  • Nomish
    De,Nomish profilban E46-al futottam 002-es profilban is futottam időket GTS-el és sehol semmi. Viszont a Porsche,Murcielago Roadsteres időim már fent vannak. Értetlenül állok a dolog előtt.
  • Quqa
    Valószínű az is közrejátszik fosnak az igazi top hackertől (nem a játékban az azt használó gyíkokra gondolok) hogy ráküldenek a szerverekre valami brutál progit amitől az aszonya finito és volt World nincs World.
    Ma is összefutottam hasonló jó arccal hazain, El Camino-val jött a 911 ellen 3 mágnest tolt el az idiótája + 6 nitrot (persze ready nélkül) ami még az átállás előtt is lehetetlen volt. A másik érdekes hogy lassabban tudtam csak menni kb. 5-6s-el mint szoktam , mintha visszafogott volna a csalója, valaki tapasztalt hasonlót.
  • goregrind #28523
    Ebben sajnos igazad van! Teljes mértékben lesz@rják a csitöröket, a lényeg a pénz!

Nem egy ilyen témájú üzenetet kaptak már, de nem foglalkoznak vele, mivel a csitörök nagy része is fizet (Boost-os autók pl).
  • Ryder159
    Nem hogy a World-el nem hozható kapcsolatba, hanem az egész EA-al. Megmondom miért.
    Van egy másik "ZS" kategóriás gépem amin a world nem fut, de a battlefiel p4f minimálisan elmegy rajta. Nos pár hónappal a járék indulása után kipróbáltam ott egy trainer-t. és már nem meglepő módon az Official EA Play 4 Free szervereken ennek semmi következménye nem volt. Amint egy másik szerverre mentem (asszem 4netplayers.de) kaptam egy GUID bant, ami álítólag azt jelenti, abban a játékba többet nem játszhatnák. Nos ez nem így van, ugyanis Oficial EA szerverre felmehetek vele bátran, de ha egy nem officiál-ra megyek akkor belépés után azonnal kidob.

Ebből nálam az következik hogy az EA leszarja mit csinálsz, csak fizess.
  • goregrind #28521
    Szia!

Igen jól írtad - a PB nem hozható SAJNOS kapcsolatba a world-el, mert még mindig nem tudták összehozni ezt a nagyokosok! Pedig nagyon is hasznos lenne végre!
    És egy olyan gépet használtam, amit pár órával előtte szereltem össze - teljesen vadi új, csakúgy mint a windows.
    És igen, mint írtam anno KI LETT PRÓBÁLVA egy bizonyos tréner, mert tudnom kellett mivel is állok szemben, DE az a regisztráció azután törölve is lett, egy teljesen másikkal jelentkeztem be az új gépről. Single futamokban semmi probléma nem volt, egyedül a multival fordult elő ez a probléma. Szóval részemről jogosnak érzem a kérdést: Mi a f@sz van?!?

*ma még nem jelentkeztem be, de amint befejezem a gépet letesztelem. A stat oldal nullázása óta ezek voltak az első futamok, az egyetlen egy darab single látható is...
  • Ryder159
    Nos akkor leírnám neked. Nem gyanúsítalak csalással, ezt előre elmondom. De!
    A PunkBuster ad a gépednek egy egyedi azonosítót. Nem a windowsnak, hanem a gépednek. Tehát hiába telepíted újra, az azonosító nem változik. És a PunkBuster nem az IP-det figyeli, nem a nevedet, hanem ezt az azonosítót. Tehát ha egyszer Te kipróbáltál valamit, és ne agy isten ezt a PB észrevette, akkor rajtad csak egy új gép segít. De ez nem valószínű ebben a játékban, mivel szerintem a PB itt nem is megy.

Itt a neteddel lesznek problémák. Ez nálam, is előfordul amikor sokan jönnek be lobbiba, akkor mindig sokáig tölt, valakit kitesz, és én amikor beérek nem kapok lófa**t se.
  • tutuhawer #28519
    remélem, nem BMW-vel futottad... Én rohadjak meg, ha nem mentem 2-3-4 futamot a BMW-vel és sehol sincsenek az idők. Ugyanakkor futott idők egyéb autóval (nevesítem : McLaren) pedig felkerültek.
    A szokásos válasz, hogy várni kell, a single player előbb, a multiplayer később kerül fel.
  • Nomish
    Az miért van,hogy egész szép időket futottam a pályáimon (Heritage & Heights,Rosewood College,WP & Lyons,Brystol and Bayshore) és a stat oldal nem írja ki az időeredményeimet? Többszöri frissítés után is nullán állok. Másnak is produkált ilyet? Nem mintha stat b*zi lennék,csak néha szoktam nézegetni,hanyadik vagyok a kedvenc pályáimon. :D
  • chris1997
    Megválogattam.
    Ha meg nem csalsz, akkor ez ma egy harmadik(vagy negyedik) olyan nagy fail, amit a BB elkövetett.
    Én egy Reinstallt ajánlok de annak mondjuk semmi köze az egészhez, de mindig meg lehet próbálni...
  • goregrind #28516
    Egyébként pár napja csináltam egy teszt videót, Pro tuningos mazda mx5. ha valakit érdekel meglesheti itt: Mazda MX5, single player test
  • goregrind #28515
    köszi a bizalmat! Füstöljön el a videókártya mindkét gépben, ha egyetlen egyszer is használtam a PU-on kívül bármit is verseny közben!
  • tutuhawer #28514
    válogasd a szavaidat.

@goregrind:
    így már én is értetlenül állok.
  • chris1997
    Ez vagy net, vagy csalsz, vagy egyéb.
  • goregrind #28512
    Tuti nem, mivel egy full vadizsír vindózos gépen nyomultam, a world-ön kívül csak a szükséges driverek vannak fent. Azt a bizonyos tömörített fájlt még véletlenül sem látta ez a gép. + olyan regisztrációval jelentkeztem be, amelyikkel eddig csak single futamokat csináltam. Szóval tök értetlenül csücsülök itt!
  • tutuhawer #28511
    Hűűűűha. Ez így gond. Írtad, hogy szigorúan teszt céljából nézted meg a fizetős trükköt, amivel nincs is gond. Csak remélni tudom, hogy nem függ össze azzal. Ami gyors tipp szokott lenni, az a játék újraindítása, ami most kevés, de egy újratelepítés is lehet jó. Én mindig újra letöltöm a játékot, ha valami nem OK. Ez a tippem instant módban
  • goregrind #28510
    nem írtam, az eredményjelzőn nem lehet látni engem - nem a verseny közben!
  • goregrind #28509
    Szia!

Az a gáz, hogy sem a rep sem a pénz nem nőtt. Volt már olyan, hogy verseny végén nulla volt a rep, de akkor láttam a rep növekedését.
    Most futottam egy haverral tesztként, és ugyan az a gond. Első lettem mégse mutatott...
  • tutuhawer #28508
    Szevasz, először meg kell bizonyosodnod, hogy a pénzed és a reputációd nem nő, tehát tényleg 0 a nulla. Nulla?
    Aztán épp egy másik fórumban írtam le a saját tapasztalatomat, bevágom ide is:
    "mondom, mi a tapasztalatom. Mentem egy 7 fős lobbiban és 1 kiesett a töltés alatt, indultunk 6-an. Utána az egész káték szét volt baszva, és nem az én hibámból. Nem láttam a haveromat, nem indult el, sehol se volt, stb stb. Pedig vele szoktam versenyezni szinte minden nap, és érdekes módon egy külső hiba után még a szar is sazarabb. Nem csalás, teleport nem lehet, mert direkt kibasztak a teleportálósokkal, szóval jó eséllyel hiba történt. Amikor látod az ellenfelet, látod, hogy ő nem veszélyes, elllenben akit nem látsz, az veszélyes, ilyenkor kell még jobban menni"

Hirtelen ez az ötletem
  • goregrind #28507
    Sziasztok!

Valaki tudna egy kis felvilágosítást adni, mi lehet a gond? Történt ugyanis, hogy 1-2 hét "pihi" után gondoltam futok pár kört multiba. De ahányszor beérkezek a célba engem sohasem mutat csak az utánam lévőket. Se REP a végén se semmi... single futamban viszont semmi gond!
  • Undertaker189
    Heh, köszi
  • Undertaker189
    Nekem is megcsinálnád? :) Játékban Undertaker189 a nevem mint itt
  • noxwill
    látod látod én nem szidtam a Random.org-ot
  • chris1997
    N0XW1LL: Dögöjjé meg
  • xxGAbenxx
    kössz :))
  • chris1997
    Nekem is ment.. amennyi üldőzésem volt ott :D