94802
-
#28625 szóval az a 2 taliga ide tartozik
-
#28624 Date:
June 12th, 2012
Duration(s):
3 hours
Start: 1:30pm (13:30) PDT – 4:30pm (16:30) EDT --20:30 UTC
End: 4:30pm (16:30) PDT – 7:30pm (19:30) EDT -- 23:30 UTC
New Features:
- Rewards have been improved in Treasure Hunt. Players are now able to earn Skill Mods by completing Treasure Hunts
- Two new and exclusive Need for Speed World SUVs have been added to the game, sporting Battlefield Heroes inspired liveries
- Both vehicles have been tuned with the “Juggernaut” ability specifically for Team Escape
- Both vehicles’ hood cameras have been custom tuned with a fixed roof placement to give the player an advantage during Team Escape events
Bug Fixes/Changes:
- The ability to bring up the context menu via right-clicking was restored in the Rankings
- A missing race barrier was added to Boundary & Marine
- A missing race barrier was added to Lyons & HWY 201
- Fixed an issue which caused reverse lights to clip through the Chevrolet Corvette Stingray
- Fixed an issue that caused the player to loop back to the welcome screen when clicking on the (?) Help Icon in the Driver Creation screen
- A number of instances of overlapping text were fixed for localized languages -
#28623 viccelsz? ELITE. -
#28622 Ne már hogy még a tetején és lángot szór.... hát mi ez? -
chris1997 #28621 Most én is elgondolkodtam rajta.. passz. Ezen kicsit eltöprengek, szerintem UG2... -
#28620 melyik játék ez? -
chris1997 #28619
-
#28618 hmmm, szerintem egyébként a régebben beépített autók egészen korrekt módon ki vannak dolgozva. Az újak kissé furcsák néhol, lásd Skyline R32. Azt például a shiftből jól lebutították Faszán sikerült -
IDFMAXIMUS #28617 es helyes :DDDD -
JuhaAasz #28616 "Kerdesem az lenne szerintetek majd mikor meg jon a T4 ha meg jon az Unnepekig :) ? "
ez egy jó mondat -
IDFMAXIMUS #28615 En a RUN-t ki nyomtam XBOX-on FULL HD-be hat valami beszaras milyen elmeny ugy jatszani :D
Kerdesem az lenne szerintetek majd mikor meg jon a T4 ha meg jon az Unnepekig :) ? akkor menyi lesz sacc per kb egy IGC-s modell belole ugy 2-3 milla ? -
JuhaAasz #28613 igen, rájöttem közbe, csak már leírtam, hogy azokba biztos akad pár kocsi, mivel én nem játszottam velük (leszámítva kb 20-30 perc kipróbálási időt) -
chris1997 #28612 SŐt, The RUN-ból is akár, vagy Shift2-ből... -
JuhaAasz #28610 akkor se értem, mire fel mondod hogy kamu duma...tudja jól mindenki hogy nem devellis csinálja a dolgokat, hanem a "csapat" úgymond, akiknek a nevébe mondja, hogy "dolgoznak" rajta.
szabi: az eddigi kocsikból lehet sokat át tudtak simán rakni, de kiváncsi vagyok, hogy a bejövő T4-esekből hány kocsi szerepelt az eddigi nfs-ekbe. (bár ezt bátor dolog feltételeznem, lehet tényleg nem is lesznek olyan kocsik, amik eddigi nfs-ekbe nem voltak benne :D) -
BB0735 #28609 Azok, akik a többi nfs játékhoz elkészítik őket. Develliséknek annyi a dolguk, hogy a poligonszámot a world szintjére állítsák. -
JuhaAasz #28607 2-est hogy érted? akkor ki modellezi le? -
BB0735 #28606 Nem tudom van-e itt olyan, aki szokta követni az NFSW twitter oldalát, de aki nem, annak szemezgetnék párat a mai nap üzeneteiből, van közte pár dolog, ami érdekelhet egyeseket. Berakom a linket is mindhez, nehogy azt higgyétek, hogy én találom ki, meg le is fordítom, ha valaki nem értené angolul.
1.
Kérdés: Tervezitek a Lancer Evok újratuningolását?
Válasz: Ami azt illeti, lehet már meg is történt...
Kiváncsi leszek a mai peccsbe vajon bekerül-e :)
2.
K: Júliusban érkezik a Tier 4?
V: Nem valószínű. Dolgozunk rajta, hogy minél előbb bekerüljön, de az autók készítése időbe telik =)
Mekkora kamu duma, nem mintha egyetlen autót is nekik kellett volna lemodellezni :)
És végül egy olyan kérdés, amit már jópárszor megválaszoltak, de sokan nem akarják meghallani.
3.
K: Mikor fogtok dirft pályákat berakni?
V: Nincs tervben drift mód vagy drift pályák berakása a játékba jelenleg
Ennyit erről...
Mai peccs részletei 10 körül látnak napvilágot, aki még nem szedte össze a gyémántokat, az lehetőleg minél előbb tegye meg :) -
chris1997 #28605 Nini ki köszönt be... -
barack1997 #28604 Te szerencsecsomag a veyron a gyárban lett széttuningolva.. 4 turbó, aluhenger, üzemórás mocsok.. -
JuhaAasz #28603 ismét egy értelmetlen összehasonlítás -
Quqa #28602 Na hát ez ami sosem lesz a World-ben, sajna.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tutu a Veyron "szériában" tudja azt (a 407-411km/ó-t) amit a széttuningolt GT-R, máskülönben kanyargós murvás pályán valószínű egy Citroen DS3 WRC is elpáholja mindkettőt. És mint itt a World-ben a valóságban is ehhez kell tudás és komoly technika nem az egyenes gyorsuláshoz. -
JuhaAasz #28601 apukám, ez aztán a fantázia+megvalósítás kombó 1000 vinylből :D
-
#28600 Szabi kapja a piros pontot ismét. -
mamiya70 #28599 nem azért linkeltem be, ma láttam a TOTALCAR-on és úgy gondoltam ha valakit érdekel, nézze meg...
én speciel hülyeségnek tartom... lehet, hogy induláskor jobban gyorsul egy lambo, na de egy vadászgép mégis csak átlépi a hangsebességet...
az egyiket erre a másikat arra találták ki...
na de végre ma nyertem egy medion PS tuned váltót, az EL CAMINO-mra fel is raktam :)
már rég nem nyertem semmi normális alkatrészt...
tudom, már mondtátok sokszor napokig nem nyer az ember semmit, de azért csak jól esik ha valami használható esik :)))
-
JuhaAasz #28598 de jobb :D de azért elég alap dolog lenne, hogyha én be vagyok jelentkezve az accomba, akkor ha netán más rápróbál, akkor kapjon már egy figyelmeztetést, hogy "you already logged in" és leokézva kilépjen az egész. -
JuhaAasz #28596 hogy érted, hogy védelem? -
JuhaAasz #28594 hihetetlen mekkora fail van ebbe a játékba...ha be vagyok jelentkezve, de más is bejelentkezik az accomra, akkor engem kidob, majd újra belépek, akkor a másikat dobja ki, ezután ő újra belép és engem dob ki és így tovább....ekkora egy szart.....hogy lehet ilyen amatőr hibája???? -
JuhaAasz #28593 lehetne 0 multival is ennyin -
mamiya70 #28592 hali!
ismeri valaki a CARtársat? :)
ennyi nyert multival 42-es szinten!?!
egyébként korrekt volt! -
Quqa #28591 Tegnap gurultam párat Waterfront Roadon össze futottam egy érdekes E46-al. Az első csöveknél úgy kirepített egy másik arcot hogy a háztetőig repült szerencsétlen. Ez mi a fene lehetett, ilyet csak régen láttam. Sárga elejü, és hátrafelé pöttyös fekete kocsival volt sajnos a neve nincs meg mert a végén letoltam és be se került a listába. -
chris1997 #28590 ja még mindig annyi. -
kpadi #28589 Lengyel paypal még mindig csak fele annyi,ha boost akcio van akkor a 22000 boost 5700 Ft,különben 17500 kerül ennyibe -
mrredbull18 #28588 Csiribi ha vagy akkor sikits, vagy irj privátot xD -
smokes #28587 © eQnLiEe
hali all lenne h olyan kerdesem h a world fut faszintosan win7 en is?
igen elfut win7-en , nekem full grafon van 1440-es meg maximum a level of deatel is.-)
es megy normalisan.
-
chris1997 #28585 Hogy is néz ki az autód? Hol is laksz? Menniyre vannak ott rendőrök?
Intézzek neked pontokat High Sofőr?! -
#28584 én is kaphatok még pontokat de nem a füzetembe hanem a jogsimba , ám bízok benne nem lesz olyan eddig megúsztam pedig nem vagyok low sofőr -
chris1997 #28583 A füzetemben, ahol már be kellett volna, hogy teljen az a lap(vagy az egész füzet :D ) -
#28582 hova kapnál annyi pirosat ? -
chris1997 #28581 Nekem ma csak egy pirosat adott egy olyanért, amiért több százat érdemelnék
-
noxwill #28580 csak meg ne teljen a füzet