94802
-
RED BULL F #28667 Ugyan az a probléma nálam is :( -
#28666 Rég játszottam ezzel a játékkal. Azt vettem észre, hogy startnál a zöld mező sokkal kisebb, ergo, nem tudok perfekt startot csinálni. Mi a megoldás? -
#28665 4. napon skill. vajon akkor az ultra miatt kitolták a fix napokat is?
-
Thuugar #28663 Szépen betöltött a játék, teleportálnék a gyémántokért erre leáll a játék
Most már nekem is megáll a download initializing résznél -
Quqa #28662 Ha már rakétavető vagy géppuska remélem lesz ilyen PU is (amivel használni is lehet) legalább lesz ellenszer az egyre elszaporodó hackerek ellen. Nekem meg lenne az első célpontom, lehet találgatni (és még töménytelen mennyiségű boost-ot is áldoznák rá ). De egy ilyet még elfogadnék, sőt kell nekem.
Tutu ha hiszed ha nem ezt tegnap írtam! -
Thuugar #28661 A 160 MB után még 18-at letölt :D -
Thuugar #28660 Nálam tökéletes
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#28659 Ezek után nem lenne meglepő ha jövö héten betennék az APC-ket Battlefield-ből -
#28658 Szinte lehetetlenség a játékot elindítani:( -
#28657 mi a túró van a donloaderrel? nem mükszik vagy csak nálam nem? -
#28656 lehet nem Nálad van a baj. Nekem 15 perce "Download initializing"
-
High end PC #28655 Mik ezek a Battlefield-ből átkonvertált SUV-ok, gépfegyverrel meg rakétavetővel a tetejükön, háborús emblémájú alvázneonnal? Istenem, ez a játék egyre lejjebb süllyed... -
chris1997 #28654 Üzenném annak, akivel privátoztam: Beszart a net, próbálom helyrerakni, most csak az SG megy, ajáték nem. -
Sp3cn4zHUN #28653 -
#28652 T2-es és leárazva 5800. szóval Elite.. -
nfsmw4ever #28651 Jaja. Végre bekerült oda is az ultra, meg a skill. Nem rossz. Bár kb 10-17 napos ciklusokban kaptam egy-egy partot... Szal lehet nem sokra megyek vele. -
doncsi1 #28650 ez mar tecik elso gyemantozasre dobot is egy ultrat:D -
#28649 szerk: Ki az a Specnaz? Specnaz. Ki? Sp3cN4Z. De ki? Hát Spec.... hagyjuk -
#28648 Ami viták folynak itt a fórumban, azok nem ellentétek, ezek itt csak súrlódások, Specnazt pedig amellett, hogy nem kedvelem, habár sosem versenyeztem vagy beszéltem vele, nem lőném le ilyen rakétával. Vita mindig van, néha ostoba dolgokról, kész, leszarom, hát kit érdekel. Nyilván egy csalót puffantanék le inkább nem is a rakétával, hanem a géppuskával. Én nem jástzom lövöldözős játékot már évek óta, de most megnéztem hirtelen a Rambo 2-t, és bizony fájdalmas, kemény kárt okoz egy olyan SUV-ra szerelt nagy kaliberű cucc, ami ontja magából a töltényeket. Azt benyomnám multiban szívesen -
norby9201 #28647 Sp3cn4z-t? -
#28646 Nem örülök neki, de hát sajnos ez van -
noxwill #28645 Ezen rakétavető van. A másikon géppuska -
#28644 az ilyen rakétekilövő izére hasonlít innen nézve. Nem is tudom, kit lőnék ki vele először, ha lehetne... -
noxwill #28643 Pár dolog erről az SUVról.
Első hogy nem túl drága.
Második amilyen márkaként van feltüntetve.
A harmadik a tetőn lévő kiegészítő
-
BB0735 #28642 Na ahogy nézem a fos SUV-okon kívül egy EVO 8-as mappa került az autók közé, ha azt berakják tényleg muszáj lesz a többi Lancert is szintrehozniuk. -
noxwill #28641 Egyébként ha nem szállnak el a gépigénnyel, akkor még sikeres is lehet. Ha egy komolyabb konfig kell hozzá akkor csak az ultra vérpistikék fogják nyomatni, és egyik liga sem fogja ezt rendszerezni. -
noxwill #28640 Ez asszem csak PCre jön.... -
#28639 Lesz ez PCre vagy megint kihagynak minket? -
#28638 Valószínű de a géped konfigja is bukik vele együtt:) -
#28637 Van egy olyan sejtésem, hogy ez 2013-ban mindent vinni fog.
Project CARS
-
noxwill #28636 Tudod hányszor jártam már így hogy buktam a sorozatot csak azért mert nem kapcsoltam időben. És most jött volna a T3as part :((( :DD -
#28634 ajjaj, elveszíted a 8 napos sorozatodat. -
#28633 esetleg extra kipufogót ha nem lenne elég a láng nitrónál... -
noblem1983 #28632 Lehet majd hamarosan aktiválják a misc. itemes slotot és akkor lehet venni csónakot meg bicikli tartót a SUV-ok tetejére .Esetleg a benzines kannát a pótkerék helyére -
noxwill #28631 Nemrég értem haza. Vacsora közben láttam FBn hogy 10 percen belül offolják a szervereket. Gyorsan felmentem a gemeket felszedni, de szokásosan az utcsó gem előtt durr...
És valahogy nem bízok én ebben a 1:30as ujraindításban.
-
#28630 Ja az egyik 3.2-es motorral szerelt, a másik 6.2-vel, és ez már ok arra hogy két különálló autó legyen, esetleg mindkettő ELITE(áron).
-
#28629 én elégedett vagyok a csettel most így is. Tele spammeli egyik ismerősöm néha... -
#28628 Hát erősen úgy néz ki. De a cset még mindíg nem akar megjavulni. -
noblem1983 #28627 Ahogy látom a két autó ugyanaz lenne csak más kivitelben. Szóval nem hiszem,hogy mindkettő SUV elite lenne. -
chris1997 #28626 ahogy elnézem, ez a 2 fostaliga elite lesz, ahogy a tutudemon mondta.