94802
  • kaoszgolyo
    A #28809-ben le van írva. (Linkelném, de nekem nem lehet.)
  • IDFMAXIMUS
    http://world.needforspeed.com/news/article/43595

Mit akarnak evvel mondani valki el magyarazna nekem roviden ?

• Gam3r
    Kitellik tőlük , egyébként volt ilyen szavazás hogy mit akarnak a játékosok , és a speedboost-ot szavazták meg , azzal a szavazásnak a kódját kiadták már? Vagy így fogják?

Majdnem 100% hogy az lesz , amit én írtam , xp -vel megbaszhatom , gold-ot meg nem gyűjtöm , mivel kevésszer játszok (Havonta 2 óra kb).

Engem csakis az érdekel , ha autóhelyet , speedboostot , vagy esetleg ok pénzt adnának.
  • Undertaker189
    Én valami új IGC autóra gondoltam ... ha nagyon nagy -ök akarnak lenni akkor csak egy bérelhető autót adnak
  • chris1997
    hát, konkrétan, amikor eszembe jutott akkor én is nevettem :D
  • Undertaker189
    Hát ezen jót nevettem
  • Gam3r
    Nem lesz az , mivel direkt úgy csinálják hogy kis nyeremények , és utolsó napokon az ingyenes fizetős kódok.
  • chris1997
    én talán(TALÁN!!!) egy startert is el tudok képzelni(TALÁN).
  • Gam3r
    Mivel a többi játék napjánál is ez van , arra tippelek Június 18.-a vmi hasonló lesz:

-XP boost
    -Gold boost
    - +2-3 carslot to get more cars
    - és valami más.
  • KillerBlue
    Wow! 23. nap! :D
  • trakk
    A kínai nyelvhez pakoltak még be cuccost, azért a 100 megás letöltés.

Más: Üdv, SG-s brigád!
    Megint más: BLACKFOXHUN névre kérhetnék én is egy fejlécet?
  • RED BULL F
    Mi a franc? Este is volt karbantartás? Mert nekem most szed lefele egy 100 megás csomagot. (Szerdán letöltöttem a frissítést pedig)
  • Thuugar
    KImaradt: THUUGAR a profilom
  • chris1997
    Mi a Nicked? Szabi megcsinálja.
  • Thuugar
    Egy hozzáértő csinálna nekem is rendes fejlécet?
  • Ryder159
    Meg kell szokni. Először nekem is furcsa volt az irányítás de most már imádok vele menni. A kedvencem lett...
  • veszettróka
    Ezt én is észrevettem. Csak kár hogy olyan virgonc, könnyű, meg érzékeny a kormány mozdulatokra. Ha becélzom a charger hátulját, akkor tuti hogy a mögötte (mellette) álló Rhino orrát kapom el a sorfalban
  • Ryder159
    Nem tudom, de én úgy vettem észre, hogy a BOSS 302 (T3)-nak nagyobb ramja van mint bármelyik TE kocsinak
  • veszettróka
    "...hát mé' nem veszitek a TE-re "felkészített" új BFH SUV-ot, nyavalyások? Le is is van árazva meg minden, mé' nem veszitek észre balekok?"
  • Undertaker189
    Ha jól értelmezem a dolgot akkor 700.000 Team Escapet kell mennie mindenkinek összesen? Ez érdekes lesz. És mi lesz az ajándék? Egy 7 napos BMW?
  • Ryder159
    egyébként érdekes lesz, mert tegnap próbáltam 2 HS-t. Az elsőben a indulás után valami oknál fogva mindkettőnket elkapta. A második próbálkozásomnál pedig a cél előtt pár méterrel a nfsw.exe hibát észlelt ezért leáll.........blablablabla
  • Ryder159
    Ebben nem lennék olyan biztos
  • SylarHun
    Ez így van!
    Mindig minden versenyt végig kell nyomatni, akár hol is végzel.

Én is az esetek 99,9%-ban így teszek.

Tegnap, megvettem az ELITE Viper cop-ot és azzal versenyeztem egy jó párat. Szinte esélytelen voltam a T2-s járgányok ellen is, de mégis végig mentem.
    Kellemes meglepi volt, mert bizony, még nyernem is sikerült vele.

Volt egy játékos, minden egyes alkalommal, amikor elkalapált, ki írta a chat-re, hogy "exellent" "again exellent", de amikor én győztem akkor meg gyorsan kilépett a versenyből. Na ez az ami undorító! Nem tud veszíteni.

Azokból lesznek az igazi győztesek, akik megtanulnak veszíteni!
  • Thuugar
    Mondjuk az pozitív, hogy ez külön van a play4free ajándékoktól...
  • noxwill
    Jó, mert nekem már nincs meg a Nissanom
  • chris1997
    Meg furcsa módon
  • noxwill
    Megvan még a Corollád?
  • chris1997
    NA ez az esemény se lesz a kedvencem...
  • noxwill
    Hátezmeg???
  • goregrind #28810
    Itt a teljes (?) video, tovább is van még picit... http://youtu.be/65uXrHY-T20
  • tutuhawer #28809
    lefordítottam hamar, mi is ez:
    Péntek délután 5 órától kezdve vasárnap este 8-ig kell 700 000 darab Team escape-et nyomnia az egész NFS World közösségnek egy hú de jó ajándékért. Átlagosan 500 000-et szoktak menni a játékosok egy hétvégén. Mindenkinek csak 4-gyel kell többet mennie, mint szokott, kiszámolták. :D
    Nekem azt hiszem, marad a single player...
  • nfsmw4ever
    Nem tudom sírjak é vagy nevessek...
  • tutuhawer #28807
    én se vagyok mindig első multiban. De egyre többször, megmondom, miért:
    végig kell menni minden futamon, akár második helyre is. Figyelni kell az ellenfelek mozgását, az elise-zel óriási előzéseket lehet vele csinálni, komoly gép nagyon. Nyomd a versenyeket. Neve leírása nélkül az egyik legkiválób versenyszellemmel hasító magyar játékos a mai napig befizetés nélkül Lotussal megy (meg ingyen boostból vett toyotával is) Több mint 10 000 versenye van multiban, és mindig befejezi. menj végig, tanuld meg, lépj előre, veszíts el mindent, a szokásos duma. Így lehet fejlődni multiban, a team escape meg már a single player is tele van csalókkal, amihez semmi kedvem. Nyomd a multit te is.
    22-28 pályákon rengeteg verseny indul, a lotusszal tudsz is nevezni, mert alkalmas gép
  • Thuugar
    Hol lehetne jól partokat farmolni 28-as szinten? Szeretném a kedvenc kis silviámat felturbózni. Egy silviám és egy elisem van, mind a kettő versenyre gyúrva, de team escapezni szeretnék mivel kb sose vagyok első multuban :(
  • IDFMAXIMUS
    javitva:Underground 2
  • IDFMAXIMUS
    UNdregruond 2 verziora is gondolok
  • IDFMAXIMUS
    igen IGC
  • chris1997
    IGC? Mert nincs sok.
  • kaoszgolyo
    Nekem sem frissül rendesen.
  • IDFMAXIMUS
    szerintetek nagy kulombseg van a NISSAN 350 es 370 Z kozt ?