94802
  • Thuugar
    na én még mindig nemtom melyik kocsival lehetne rendesen team escapezni, pontosabban hogy melyiket nem állítja meg egy ütközés egy sima rendőrautóval...
  • Forolto
    de ha azzal jön,de a kordonon át próbálkozzon....
  • Lupous
    Szerintem is egy pöppet az ilyen arconbassza a fizetős játékosokat :).
    (Pl egy lesarkított példa: gürizek 3-4 hónapot egy szaros étteremben hogy megvegyem álmaim laptopját, megveszem, élvezem, aztán pár nap múlva jönnek a kolegák h a bolt előtt ingyen osztogatták a laposomat mekkora egy marha vagyok h megvettem :/ -> picit savanyú pofával néznék h WTF) noh persze ez nem ilyen volumenű dolog, de érthető ha egy egy fizetős játékosnak nem tetszik :P
    Pl pár nap múlva talán lesz elegendő boostom egy mr2re^^^a nyakamat rá hogy pár hónapon belül igc lesz :P (De leszarom ingyen van :P)
  • Thuugar
    Én az elisemmel startnál ott hagyom a porschekat mint a szart
  • Forolto
    Most meg mi van,mindenki jön TE-re a nyavajás porsche-vel és nem jutnak el a célig...kicsit se idegesítő
  • Forolto
    Akkor durva volt.:) Öszintén ez a porsche is egy kicsit kicseszés mert az is boostos autó 2400 ért lehet venni,én még azért is reklamálnék. :) Mert ha nagyon boostos autót akarnak adni,adják pict átfényezve picit gyengítve ahogy az a játékban már csinálták,szerintem az nem fájna senkinek.

Szerintem egy TE fényezésű autó lesz,ha már lehet tippelni chevyre szavaznék.
  • nfsmw4ever
    He he. Számolnak a fiúkák... Elképzelem hogy ülnek körben egy asztalnál és egyesével leszámolják a futamokat, mint választáskor a voksokat.

We're not going to have the results of the @NFSWorld #TEChallenge for a couple hours yet. In the meantime FREE PORSCHE
  • bboyatty
    Ez szép volt tőlük, de sok emberrel elég nagy kibaszás. De ez engem nem érint.:)
  • nfsmw4ever
    Ha nyitva nem felejted a garázst és el nem viszik a színesfém gyűjtők, akkor igen.
    A face-n történik valami? Nem frissül a world oldala...
  • bboyatty
    Ez a Porche marad örökre?
  • nfsmw4ever
    Nem nem nem!!! Én csak ötleteltem!!! Bocsesz. _Ne vegyétek ténynek. Spec örülnék, meg látok benne logikát, de akármi lehet a jutalom. FELTÉVE ha megvan a 700k!!!!! Bár szerintem bőven megtettük, csak kérdés, hogy valóban le is számolják...
  • Forolto
    Akkor ez már tuti,hogy ezt kapjuk?Nem láttam még leírva fórumon.
  • Forolto
    Nem ez nem igaz!Ez olyan,ha már biciklinél tartunk,te megveszed 30kért és holnap ingyen adják!Ez más én 3 hete 6kért vetem azóta féláron adják,ez nem zavart,de hogy ingyen kapjuk meg pict felbőszít
  • Forolto
    Én tudom.:) ég és föld.Az első boostos autóm volt 6kért vettem és egyből beleszerettem,azóta aggattam rá pár cuccot,a hétvégi TE örületet is végigkergettem vele,igaz semmit nem nyertem és elherdáltam 2 millát kártyára de nem csalódtam benne.Egyébként pont azért vettem,mert ritka,mint a rönyó rendőr változata,abból csak egyet láttam az enyémet.:)

• noblem1983
    Gondolom azért vette mert vágyott rá és már a boost sem olcsó szóval nagyon vágyott rá. Ha akkor akartad akkor elégedett lehetsz mert teljesült a vágyad. Érezd úgy, hogy neked a piros verzió van ezért te megkülönböztetett vagy a többi kéktől. És ezzel az érzéssel remélhetőleg nagyobb sebességgel is fogsz közlekedni már csak azért is mert te a piros vagy.
  • Ryder159
    De ki mondta 3 hete hogy vedd meg??? Ha veszel egy biciklit valahol 30.000-ért, majd egy hét múlva akciós lesz 20.000-ért, akkor visszamész sírni, hogy adják vissza a pénzed, mert egy hete senki nem mondta hogy akciós lesz?
    Utálom az ilyet. Ugyan ez megy minden autónál. A sok hülye azonnal megveszi,hogy megmutassa, neki van a legújabb verdája, aztán sír hogy szart se ér. Hát Ő a hülye miért nem vár vele pár napot.
    Ne költs többet a játékra, ne vegyél semmi boostos autót, és akkor nem lesznek ilyen problémáid...
  • noblem1983
    Ne legyél már ilyen házsártos "vén ember".Ha megnézed a Bentley sehol sincs a jobb boostos verdákhoz képest. Persze azt nem tudom van-e különbség a pl a TE-as El-Camino kék és piros változata között de valószínű ez is embercsalogató dolog lenne mert az ritka autó szerintem. Én legalábbis 2-3 db-ot láttam eddig igaz nem a TE-t nyomom -ha már a piros verzióról van szó. Szóval ezzel letudnák MDV-ék egyben a havi IGC-s autót is ahogy már itt valaki említette is.
  • Forolto
    ezek alapján én,mint fizető,amiből az EA ezen részlege fizetést kap vagy épp fejleszti a következő IGC-s autót az már le van tojva.

Én megértem,hogy kell a játékpénzes autó vagy az ajándék,de könyörgöm ne boostos kocsit tegyenek át olyan nehéz egyet rajzolni?
  • Forolto
    senki nem mondta 3 hete,hogy ingyen fogják adni....
  • Forolto
    Ez arcul csapása annak aki fizet egy ingyenes játékban,azaz elismerem a játékot és támogatom öket.Persze legyen ajándék,legyen bonusz,de ne abból,amit a fizető réteg már egyszer kifizetett.
  • nfsmw4ever
    Én örülnék neki. Pont mint a jelenlegi porschénak. Pedig azt is megvettem! Szeretem vezetni. Nekem élmény. És mégis (kövezzetek meg) örülök, hogy kaptunk egy ilyet! Ilyen alapon, most is 300k-ért kellene árulni a mobilokat, mert nehogymá most mindenkinek legyen, mikor anno csak az vehetett, akinek pénz volt még a paplanjában is... De értelek is, mert valóban frusztrált érzés mikor vesz az ember valamit, aztán kiderül, hogy mindenkinek jár. Én már csak ilyen vagyok. Örülök minden ajándéknak.
  • Ryder159
    senki nem kötelezett rá hogy megvedd...
  • audi s8
    Ezt a hülye felfogást. Ennyi erővel akkor soha ne legyen egy játékpénzes autó sem, mert valakinek mindegyik megvan. -.-
  • Forolto
    Sovány vigasz,tuti irni fogok a supportnak adják vissza a boostomat,ha ez lesz.6K ért vettem anno azért ma egy zontát kapnék,te se örülnél neki,amit megveszel valós pénzért holnap ajándékba megkapnád.
  • Forolto
    Én nem örülnék neki,drága boostért megvettem és utána ajándék lesz?Ez azért kicseszés azokkal akik megvették.
  • xxGAbenxx
    kinek van itt paypalja??
  • barack1997
    Kiváncsi vagyok nagyon..
  • chris1997
    Negyed múlt...
  • xxGAbenxx
    hát az már nincs :D de még mindig a lengyel pénznemmel a legolcsobb a boost vásárlás
  • Belton
    Hali ...
    Olvastam itt régebben valami lengyel paypal os dolgot ahol olcsóbb a boost pont , ezt hol érhetem el ? Ezt az oldalt vagy ez micsoda ?
  • nfsmw4ever
    Hmmm. Ha megvan a 700k TE, akkor nem esélyes, hogy a Bentley TE edition lesz igc-ért??? Ezzel az e havi igc verdát meg a vállveregetést is letudnák... Persze csak gondolkodom... Izé... fejelek...
  • kaoszgolyo
    A TE-ről kérdez.
  • IDFMAXIMUS
    egyszer az mar fura hogy nem mutasa hogy hany napig ervenyes az auto mikor be lepsz a jatekba na meg a masik a berelt autot nem engedi hogy tuningolt fesd stb
  • IDFMAXIMUS
    mi ? az hogy vegleges ?
  • barack1997
    Ez 100% ?
  • IDFMAXIMUS
    Porsche Boxster Spyder szuper ez az auto es meg raadasul vegleg adjak nem csak 7 napig aki tudja az ne halasza el a kod beirasat
  • barack1997
    Szabi, honnan van az info ?
  • Undertaker189
    517? :D Nem semmi Mikor jön a TE eredmény?
  • kaoszgolyo
    Mondtam én... :))) :D
  • Ryder159