94802
  • chris1997
    mondtam hogy stabil verda.. és nincs sok belőle.
  • barack1997
    Na vettem egy 911 GT2-est, iszonyat jó, ajánlom bárkinek :)
  • tutuhawer #29175
    nem tudom, mi a baj. A baj nem itt kezdődik. Tata mellett
  • BDGO94
    ha tutu az nembaj ha kicsi a cuc ez esetbena fékek ?? mer a boltiak kicsik
  • HUNNORBI121
    Szasztok új vagyok a clubban!!! Nick nevem:HUNNORBI121
  • BDGO94
    jah énis ultrákal játcok , de tutu azt hogy mondod hogy boltbol boltba nagyon gagyik vannak :S 4,3,3 xD
  • SUNNY84HUN
    ha rám gondoltál én nem panaszkodok sosem
  • B13A6
    Szerintem meg beleteszel egy ultrát aztán kész ...eddig kevesebb panaszom volt mint nektek :D
  • tutuhawer #29169
    így van kb. Mondjuk van olyan autó, amit megpróbáltam szétbarmoli, de mindig megbízható és kiváló és szenzációs volt, ez pedig az el caminó
  • SUNNY84HUN
    tapasztalat évek meg a rutin ;) , kigondolod mire vagy merre akarod használni az autót és megépíted , megérzed ha sz@r instabil a kanyarban vagy stb , ilyenkor apránként átépíted kitapasztalod melyik dögnek mi a jó
  • tutuhawer #29167
    ami jön? nem, nem ami jön. Amit gondolok. A régi rendszer szerint nagyon komoly futamokat mentem az E46-tal piros motorral - utcai pirossal. Szóval beépítem, amit gondolok, és ha a boltból kell vennem, akkor onnan veszem. Amit érzek, az megy bele. ha szar, akkor legyen az ultra akár, kidobom. Dobtam ki ultrát is bőven. Fanyűvő vagyok, szakszerűen játszom. Így
  • SUNNY84HUN
    az alapján nagy balgaság megépíteni 1 autót , rengeteg van amivel nem értek 1et ott
  • BDGO94
    akor honnan tudod ezeket tapasztalat?? :)
  • chris1997
    Én a WG-nek nem mindig hiszek(talán sohase).. kb ennyi
  • BDGO94
    http://world-garage.com/index.php/topic/8061-official-kawashi-lambo-performance-guide/

ezen ír mindent mejik kocsihoz mijen cucc kel, elsönek csodálkoztam is hogy azis megvan szabva :) azéris kértem ki a véleményeteket:)
  • BDGO94
    akor ami jön azt bele rakod ha erős, amugy evvel énis igyvagyok csak aza baj hogy néha fére sűl :S:)
  • chris1997
    Nem mindegy ám. Mert PL a zöld fék sabilabbá teszi az autód nagy sebbeségnél történő fékezésnél. Míg Pl a Piros a hátsókerekesekre, vagy kb mindegyikre ajánlott.
  • tutuhawer #29160
    engem senki véleménye se érdekel igazán, ha tuningról van szó de azért meghallgatok mindenkit. Egyedül a McLaren MP4 volt az, ahol jobban odafigyeltem, mert azt sose sikerült belőnöm igazán.
    Így vagyok vele.
  • BDGO94
    és erre lennék kiváncsi te hogyvagy vele :)
  • BDGO94
    vki aztmondgya ase mindegy mijen szinű féket mijen szinű motort teszel bele :/ pl. fék sárga kel a mercibe a bmw -be fehér vagy szürke de ez csak pl. :D
  • tutuhawer #29157
    ahogy kell? ezt nem értem
  • BDGO94
    nem rossz :) tutu te a alkatrészeket bele való modjába pakolód bele ugy ahogy kel, pl motór sárga stb igy továb vagy mindegy csak ultra legyen :)?? léci válasszolj
  • tutuhawer #29155
    Na ez igen... Aki ránéz, különösen QUQA tegye meg, a kedvenc pályáján mentem, és bizony a még nem teljesen tuningolt és nem teljesen rendben skillezett E46 ezt tudja: kb maximumot hoztam belőle, de belőlem is, több itt nem ment volna. Mindig is elkápráztat ez a gép, hogy micsoda versenyképes ma is. A nitró komoly , a stabilitás már 2 éve ugyanolyan szenzációs, azaz ezt a képet küldeném Quqa barátomnak és mindenkinek, aki szereti.
  • BDGO94
    amugy ehez énis hozzá szolnák:) káoszgolyonak igaza van! annak semmi értelme ráköltesz több 10 ezret ha nem húznak be xDD engem már behuztak akor én mit szoljak nem tudom emlékeztek e, :D sztem azér játék ha játcol unalom eltöltöltésből jóó, de szeretkezni inkább szeretkezek minthogy erre költcsek már egy forintotse lószart, behuzzanak megint , mega szeretkezés ingyen bérmentve van :)
  • Forolto
    annyira nem akadok ki,ha tényleg az lesz akkor megy a ticket.:) Nincs még egy ember aki többet fenyegetőzik a fogyasztóvédelemmel,mint én.:D ez hatásos.:)
  • Forolto
    Na látod ez egy helyes gondolat! .:) Bár ő jobban játszik,mint én.:P Ja most nem,most alszik szegény.Sokat gürizik,hogy vegyen nekem boostot.:D
  • SUNNY84HUN
    hát persze dühítő a dolog , de ezen ennyire felakadni felesleges , élet is sokszor úgy hoz dolgokat hogy nem úgy lesz ahogy szeretnéd
  • JuhaAasz
  • kaoszgolyo
    Gondolj arra, hogy hányan szeretkeznek, miközben te ide írsz vagy az asszony helyett a Worldöt tolod...
  • kaoszgolyo
    ? Gyenge autóval is meg lehet verni egy béna/kezdő játékost. Ingyen fel lehet fejleszteni az IGC-s/ajándék kocsikat annyira, hogy legyen esélyed nyerni, vagy legalább jót versenyezni. Persze idő kell az alkatrészek megnyeréséhez. Számomra annak nincs értelme, hogy valaki fizet, jól feltuningolja a T3-as verdáját, aztán hetente pár órát játszik, és egy kanyart nem tud bevenni normálisan. Az újonnan regisztrálókat az bassza arcon, hogy nem tudnak "vezetni", meg az, hogy mások tudnak.
  • B13A6
    Hát akkor szúrd le magad,mer az egész világ ilyen.....
  • Ryder159
    Erre még mindíg csak azt tudom mondani, hogy SENKI SE KÉNYSZERÍT, HOGY VEDD MEG BOOSTÉRT!!!
    Ha megvetted az a Te hibád, de ne sírj utána, hogy IGC lett és kibasztak veled...
  • JuhaAasz
    erre most komolyan reagáljak? inkább egy ilyen fejjel hagylak .... ->
  • Forolto
    Miért szerinted nem kicseszés?Van egy ismerősöm itt az SG-n.Neki szinte az összes boostos autó megvan,amennyit ráköltött a játékra simán vehetne egy RL autót...szerinted az vigasztalna,hogy egy R8as autó 1.2 milla kifarmolása max 1 nap?Tehát te ráfekszel 1 napig a játékra és megvan a másik elmegy dolgozni gürizik megveszi a fizetéséből és ugyanott van.Ki dolgozott meg érte jobban?Ki az aki jobban megérdemli,mondjuk az EA szempontjából is nézve.Te azért kapsz autót,mert vannak amberek akik fizetnek a játékért,mert ha nem ez lenne,már ez a játék is bezárt volna.Szerintem ne vegyük el a fizetők kenyerét,te se járna jól vele. .:)
  • Forolto
    várj,lehet ingyen lesz.:D :D najó 3600 boost
  • JuhaAasz
    wayatoshi: ááááááááááááááááá

tényleg ne haragudj, hogy pár ember után még én is megtámadlak, de miért sírnál be bejönne a TE bentley? hogy ez mekkora kicseszés a fizetősökkel....OMG....menj be a garázsba, nézd meg az összes kocsit, írkáld fel mi mennyiért kapható és nézd meg az itt található listával összehasonlítva, hogy melyik a jobb, és értékeld át, hogy a papíron vázolt helyzeted mekkora kicseszés a NEM fizető játékosokkal szemben...
  • Thuugar
    és mi pénz egy olyan?
  • Forolto
    Bentley .:)
  • Thuugar
    Hát a Pay to Win nem túl pontos. Igaz, rendes T1-es kocsit nem lehet IGC-ért venni, de T2-ben még nem láttam olyan kocsit, amit nem hagynák le a lotus elisevel (már ha kb = a tuningunk).

UI: nagyon el vagyok szállva az elise-vel, de nagyon jó kocsi
  • Ryder159
    Az újonnan regisztrálókat szerinted nem bassza arcon hogy az oldalon feltüntetett "Play for Free" valójában "Pay to Win".