94802
-
noxwill #29259 mért érzem hogy ebben valami turpisság van??? -
kaoszgolyo #29258 Kár, hogy nem mérik külön a PU-s és normál időket.
Az is jó lenne, ha a játék nyilvántartaná és versenyek előtt a pálya neve mellett meg is jelenítené az ember saját rekordjait, és ha sikerül megdönteni, gratulálna, és esetleg jelképes 100 pénzt adna érte. -
Quqa #29257 Ennyi hsz. hétköznap! Válaszok lentebb.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem szeretném, hogy a Kedvenc NO.1 autóm mindenkinek a garázsában legyen, igen a Bentley TE verzióra gondolok, mert fantasztikus hang párosul a nagyon precíz irányítással, (sajnos lassú a Top T3-akhoz képest) és hát mint a tank, úgy megy át mindenen (persze a max. ram skill most is kell azért neki). Sajna, de a régi rendszerben még iszonyatosabb rombolást tudtam végrehajtani bármelyik pályán, pl. HS, UG, nem számított neki. Mostanában sajnos, ha átugrat néhány sünön akkor elkaphatnak, ez van. És ezért nem szeretném, hogy mindenkinek legyen, ezt a hangot meg kell fizetni. Tessék íme Mr. HANG! 1, 2, 3. Jó minőségű fülhallgató kötelező a megtekintéshez. És csak e miatt, mert némelyik elég bénán megy vele.
És ahogy látom nem is kapjuk, fellélegeztem.
Lotus Elise Porsche-t ver, melyiket ugye nem T3-ra gondolsz, mert az nagyon kéltem ráadásul még az Exige is erősebb nála és akkor nem beszéltünk még az Europa vagy az E30-ról utóbbi a 700-as stat-u 911-eket is otthagyhatja (egy arra alkalmas pályán), mint a sicc mert sokkal stabilabb és úgy fordul mint a játékautó. Nem mondom a sűrű nitro nyomogatás azért kell neki.
Az a tuning tipp nem veszett fejsz nyele (a Kawa&Lambo -féle) néha ezt találom rosszabbnak néha a Bones félét, de mindkettő csak alapnak jó, úgyis átalakítom érzésre hogy mivel megy jobban ill. jobbat.
Tutu megtisztelsz a „barátommal” de azért a 3K, 3P ideje leáldozott, mióta nincs dragster és NFS, annak vége, átalakítottam az ilyen színsorú 911-em és sokkal jobb és stabilabb lett, sőt van egy amiben egy deka kék sincs és az még jobbat megy. És hát mondhatnád időeredmények vannak, itt igen, azért itt próbálok jót menni, mert szeretem, ugyanúgy ahogy a többi Kempton-i pályát. Azért láttam egy elég erős időt amire lövésem sincs, hogy tettél szert, nekem az a 3s különbség soknak tűnik, de majd gyakorlok még. Az E46 azért nem tűnik olyan nagyon siralmasnak pláne, hogy pro cuccnál nincs benne rosszabb + az a 2 ultra az se semmi. A jumpstart és a rapid fire max-on van, mert nekem a 2. nitrozási pontig 3*-ossal nem tölt be csak ready-vel, bár a 3 NOS is elég a jó időhöz, 6-ot sosem nyomtam el nincs is hely rá, esetleg régen az E30-al, de ott is csak max. 5 db-ot.
Ez egy baromság hogy nem volt meg a TE 700.000 futam, kéne egy szavazás ki mennyivel ment többet mint szokott és bukna és mehetne is az EA a sunyiba. -
#29256 Jó kis gép az mr2, már nekem is van egy :) Ráadásul a hangja ... -
Gam3r #29255 Azt én is , csak sokszor az a gond a fórumkövetésemmel , hogy felteszek egy kérdést , ami érdekel , de utána 1 hétre tökre kimegy a fejemből a játék is , nem csak a fórum...:D
Valamikor így felnézek egy napon többször is , és ennyi a történet.
Én meg már csakis a rohadt 600+ boostomért követem mostanság a fórumot , már vagy 2 hónapja kéne , az mr2-re:D -
#29254 Egyébként én jó ha heti 1 órát játszok ezzel mostanában, inkább csak a fórumot követem -
#29253 Hát ezért max egy rental autót kapunk szerintem,de félek hogy ennek az lesz a vége, hogy a havi IGC autókat ilyen kihívásokkal kell majd kiérdemelni -
gyeprefos007 #29252 értem köszi :) -
Gam3r #29251 Király!
Nekem tetszett ez az ötlet , hogy dobjunk a közönségbe egy feladatot , és egy ingyen autót , bár én a feladat megoldásában nem vettem részt , de nem az én max 10 te-m dobott volna rajta:P -
#29250 Annyi a lényeg hogy lesznek még ilyen kihívások, de legközelebb már lesz számláló is! Ennyi a lényeg -
#29249 Mert ez már annyira botrányosan szar, hogy élvezet vele játszani -
gyeprefos007 #29248 nem tudok angolul, lefordítanád kérlek? -
Gam3r #29247 Szídjátok földig a játékot , de azért továbbra is ezzel játszotok , ezen nevetek -
#29246 Szóval ez a válasz a botrányra -
#29245 We'll do another challenge in a few weeks for sure!
Yes, private TE's were counted
Was planning to give away a universal code for the Battlefield Royals SUV
For the next challenge we'll definitely post daily updates on how many have been completed or how many left
-
#29244 mindegy, tudod mire gondoltam az a lényeg. azt sem tudom mostanában milyen nap van -
#29243 Nem szerda? Egyébként ezt is elképzelhetőnek tartanám... -
#29242 mivel nem sikerült a 700.000 TE, ezért szombaton sincs ajándék, sőt a Porsche-t is visszavesszük -
#29241 remélem egyszer még fizetni is kell érte hogy játszhassunk -
smokes #29240 jaja, ne sirjunk mert meg a vegen semmit se kapunk ,azt ne itt van nektek ingyen boost -
#29239 Lesz ez még így se -
smokes #29238 amugy ezt is csodanak iromfel hogy kaptunk egy porsche-t csak ugy ingyen, pedig eddig ilyen meg nem volt. -
smokes #29237 UNDERTAKER-en behaltam a rohogestol, hat igen belehalnanak ha 750 boostnal tobbet adnanak, mert abbol egy gold skill pack csomag se jonnki meg valami jo cucc.
szal most jo lenne ha kiadnanak magukert ,igy is eleg bugos a jatek most is neha van olyan hogy versenybe jo de team escapnel meg vagy beszaggat vagy lefagy azt kidob a picsaba:-)
de mar nagyon vissza vettek azt hogy 1000 boostot adjanak mint regen, nem eleg magyarorszagon smucig ,de meg ok is:)) -
kaoszgolyo #29236 Gyermekeinknek és azok gyermekeinek büszkén meséljük majd: fröcsögve, de hittünk, és minden TE meccsen fogainkat összeszorítva elszántan küzdöttünk a buta de erős rendőrök ellen, soha fel nem adtuk, és bár vereséget szenvedtünk, biztosan tudtuk: legközelebb sikerül. -
#29235 Szerintem egyértelmű hogy boostot kapunk, de igazad van, vannak ezek olyan szemetek hogy csak akcióznak -
#29234 Ki mondta hogy kapsz boost-ot? Lehet hogy annyi lesz hogy pl a 8000-es árán kapsz 10.000-et.szokott lenni ilyen akció...
-
#29233 Hát mindegy történt ami történt... most már csak a boostra leszek kíváncsi hogy mennyit adnak. Ezek után meglepődnék ha 750et adnának. Kirohadna a szívük is ha többet adnának, csődbe mennének -
B13A6 #29232 Hát azt írták,hogy kb mindenkinek aki szokott elég csak 4-gyel többet mennie mint máskor....akkor ezt 50 000 emberre értik ami fejenként 10 helyett 14.....hát nem hiszem el :D...
És aki meg azt a 4-et se csinálja meg +ba az ne is aktiválja a jutalmát...ha ezt leszarta jutalmat is szarja le....jelen esetben nincs nehéz dolga :D -
barack1997 #29231 NESZE DEVELLIS EZT KIPOSZTOLJUK A FALADRA !!! Posztoljuk ki mindannyian xDD -
#29230 Hát szerintem mindenki ment legalább 1et, ha nem is mindenki akkor is nagyon sokan legalább 1et, és akkor arról még nem is beszéltünk hogy van aki 100at is.... 700.000en meg csak játszanak ezzel a kupac szarral -
chris1997 #29229 Úgy van. Én pont leszartam a T.E dolgot, most is leszarom a T.E-t.
-
#29228 hopp, undertaker okoskodása jó, jár a piros pont, képet most nem linkelek be :D -
barack1997 #29227 Mondom, ott annyi kocsi volt a HS végén, hogy szaggatott a game. MIn 1000 kocsi, és 1-2 mp alatt talált társat is... -
#29226 tipikus. üvegzseb. Ki tudja, mennyit mentetek, és ki tudja, ki emnnyit keres évente. Én nem rágódok annyit rajta, az én játékom ugyanaz, mint tegnap vagy tegnapelőtt. semmi se történt, pont -
#29225 Ez lehetetlen.... -
chris1997 #29224 Kitört rendesen.. én ezért nem mentem T.E-t...
Hupsz X) -
#29223 Hát mivel nem lett meg, majd azt mondják hogy egy 911GT3 RS lett volna. Legközelebb is rendeznek egyet, akkor mindenki hülyére vásálja magát TE autóval és ha sikerül akkor lesz M3 kód 1 napra -
#29222 Hát azt nehezen képzelem el hogyha alapból megszokott lenni az 500k akkora hogy lett csak 560k? Ha fullig volt a pálya vége autókkal -
barack1997 #29221 Kitört a botrány facebookon.. -
B13A6 #29220 Semmi sem garantálja,hogy valós adatot közöltek....lehet,hogy ez nem valós,vagy a multkori mikor azt írták,hogy átlagosan 500 000 csinálunk az nem valós....lehet ,hogy így is 2x annyit csináltunk mint szoktunk :D