94802
-
Thuugar #29299 én ma mentem kb 20 futamot és még mindig beszopok 1-2 rhinot vagy boxot -
#29298 Nos,mit tanácsolsz,hogyan farmoljak HS-en?Ne toljak semmit?Teljesen mind1 milyen tier autóval megyek?
Azért kérdezem,mert a hétvégén full nyomtam a TE-t,hogy meglegyen a 700K és semmit,azaz SEMMIT nem nyertem.
Persze PU-t egy rakással nitróból 500db áll,a kerékjavító és a jugger 200 körül,de mind ilyen 100 db és eladni se lehet... -
Quqa #29297 Igen mert sokan nem tudják sokkal kevésbé ad valami értékelhetőt, ha eltol egy raklap PU-t persze én is úgy mentem kb. az első 10 futamot (valamikor jó régen az első napon HS-n) míg kiismertem hol kell menni és persze mivel érdemes. -
#29296 Bentley-re mit ajánlasz?Nekem most ram 3*+2* is fent van,mellé rampage,bounty hunter és juggernaut cooldown csökkentő -
Thuugar #29295 Most meg egyből kilépett rajt után és egymagam kellett végigmennem -
Gam3r #29294 Ha nem ismered a pályát , akkor nehéz , nem tudom mit ócsárolod a "társad"... -
Thuugar #29293 50-es társam jött HS-re porsche cayman s-el. 2x használt team evadet, 2x gumifelfújást, 2x jugger és 1x team slingshot. -
Quqa #29292 Na direkt gurultam egyet az El Camino TE-vel, rendesen le van fojtva, de max. ram skill-el azért odabasz rendesen, és ráadásul egy tesóval indultam perfect nélkül (ö azzal) és erősebb is volt az övé nem értem miért én értem be megint elsőnek, úgy hogy a társat le is meszelték időközben, persze alázatosan bevártam, míg a szerver utánam nem vágta. -
kruger445 #29291 ...meg a Mazdaspeed 3 volt. -
Thuugar #29290 Nemrossz az elcamino, a könnyű kocsik után felüdülés ezzel zúzni, csak nagyobb ütközéseknél indokolatlanul megpattan -
chris1997 #29289 Hát kicsit eltúloztam..
ElCamino a Fila igazából :D -
kruger445 #29288 Milyen jó is lesz... Megint megveszem a Suprát. -
Thuugar #29287 Fu dejó minden HS végén 1 csillagos skilleket kapok -
kruger445 #29286 Új Fila, lol... Én is csak lehívtam, de akkor inkább nem veszem elő... Pedig csináltam rá egy tök jó dizájnt. (Mustársárga metálszín, fekete gyorsítócsíkokkal.) -
veszettróka #29285 Szépen összefoglaltad - ám kihagytad a kb. 700kmh/-val valahová mögétek-, már rég elhagyott helyszínre igyekvő Rhinokat. Azok tudnak fosatni rendesen, ha valaki könnyen ijedős fajta -
Quqa #29284 Az lemaradt holnap úgy is boost kód (ha igaz) abból mindenképp futja egy újabb garázshelyre, ha kicsit nagyvonalú lesz az EA akkor még 1 jó kis járgányra is mint pl. MR2. -
chris1997 #29283 Lehet, hogy a Boxster lesz az új Fila :D
Akkor meg is keresem az ElCaminot eddig szégyelltem vele menni X) -
veszettróka #29282 Szóval most akkor a Boxster Spyder a nagy sláger? Mindenki azzal megy? Jaóó, nagyon jaóó -akkor végre lehívom az El-Caminot az ajándékdobozból. -
Quqa #29281 Én semmikép nem adnám el a Boxter-t, szép is jó is - az Elise is- a Silvia-t inkább mert az IGC-s (bármikor újból megvehető), meg hát amúgy versenyt nyerni vele az MR2-ők RX 8-ak stb. világában max. 20 lvl-ig lehet sajna. És hát jó hogy nincs benne ram, (bele kell tenni 5*-ot és kész) mert semmiben sincs de a tömegnövelő skill benne van mint minden TE verzióban. -
kruger445 #29280 Volt egy kis kitekintésem más játékok felé, 3 hónapig ide se néztem, szóval eléggé meglepődtem a 4 kulcsos motorok és váltók láttán, amiket az inventorymban találtam. Mikor volt ez a változás? És mikor váltottak a képességkártyákra a szintlépéskor történő képességfejlesztésről? -
Thuugar #29279 köszi mindenkinek -
kruger445 #29278 20-as szinttől, 250 ezer pénzért. -
chris1997 #29277 250k a fosszállító. -
Thuugar #29276 hanyas szinten lehet? és mennyi pénz? mellesleg köszi a választ -
#29275 semmi RAM-ja nincs
-
kruger445 #29274 4-es: vegyél egy El Camino Juggernautot. (IGC-s) -
Thuugar #29273 Melyiket gyúrjam át TE-re?
1. Nissan Silvia S15
2. Lotus Elise
3. Porsche Boxster Spyder
4. lehetőség: eladom a Porschét és veszek valami zúzósat (bár nemtom melyik ami megéri és IGC-s). -
kruger445 #29272 Szerintem a TE kihívást az EA szúrta el, mert nem tájékoztatta a közösséget rendszeresen (mondjuk naponta) az aktuális állásról. 700 ezer csoportos menekülést csak úgy magától nem hoz össze egy akármilyen közösség se. -
Quqa #29271 És nem mennek jobban, (a #29269hsz-od meg sem láttam, sőt nem is tudom értelmezni) még ha elnézem a perfectet akkor is legtöbbször utolér mindent 7-8-900-as stat-u akármit (nem tudom hogy csinálja pedig alap race medion) nem mintha számítana és nem is törekszem rá, de lassítani nem fogok (max. a végén és ha elkapják a társat) ha elém szerencsétlenkedik (vagy a szerver dobálja össze-vissza) hát így járt. Persze próbálom elkerülni a koccot, de néha nem jön össze. Tanult kollégám a „verhetetlen” példát gondolom én arra érthette hogy jöhet bármelyik TE verzió akkor is a Bentley viszi a prímet – mivel átgázol mindenen – talán az El Camino közelit hozzá de az a szerencsétlen Scion mindig úgy lemarad már az elején (és ilyenkor a fejem verem a falba miért sorsol össze ilyennel) mint a borravaló. Ha megyek esetleg HS-en alkatrész vagy használható 2-3*-os skill a cél, nem a másik leszorítása nem mondom van helyzet mikor szemét a társ és szándékosan többször megpróbál letolni akkor viszont vége van az 100.
#29265 Azért azt megnézném elöl hogy mennél végig az alap Corolla-val, ha pl. az elején kilépne a kedves tettestárs (esetleg kifagy), mint néha nálam. Pláne úgy hogy az első Rhino sorfalat az S kanyar után én középen nyitom nem kerülgetek (minek is), bár itt lehet, de a híd végén vagy szöges ágyon kell átmenni vagy ugye ott a dupla betonfal (4 Rhino) és csak rajtuk át vezet a PU mentes futam. És akkor még nem beszültünk a rajokba verődött sün falkáról akik úgy körülvehetnek mintha szuper gyorsan kötő ragasztóba futna bele, se előre se hátra, ráadásul elég mellettük furikázni és pár s alatt felmegy a piros csík és akkor bukóvári. -
#29270 akkor kukába az összes veyronnal és trabit mindenkinek. :) -
#29269 Hát az említett autók mellett a bentley olyan mint egy trabant egy Veyron mellett -
#29268 A hétvégén sok userrel találkoztam ezen kocsikkal,akkor azok bénák voltak... -
#29267 Na ja, jöhetnek a murcik meg RTR-Xek is? Sokkal jobban mennek -
chris1997 #29266 Lotusfamília* -
chris1997 #29265 Faszt.. az alap Corolla meg a Lotusfaília a "verhetetlen"
-
#29264 VERHETETLEN -
#29263 Szívemből szóltál a Bentley-vel kapcsolatban.:)
TE-ben verhetettlen a verda,jöhetnek porschék,lotusok -
kaoszgolyo #29262 Az éjjeli járat a hagyományoknak megfelelően kakis volt. Értem ezalatt, hogy a játék átlagban három-öt verseny után a következőt nem töltötte be. Nyertem sötétített üveget, a nikotinködös színűt, de végül kidobtam, mert nem passzolt az elképzeléseimbe. A versenyzők nem voltak valami erősek, főleg PU nélkül, de azért kialakult egy-két jó küzdelem. Sok volt a Boxster, ahogy várni lehetett.
Szopatás, hogy a játék némelyik pályán szorosan egymás mellé rakja le az autókat, nem lehet elmenni köztük rajtnál, pedig lenne hely úgy elhelyezni őket, hogy jó legyen. De hát ne legyen jó, inkább nyomogassa a nép a nitrót, hátha elfogy. Én nem nyomogatom. Az sem semmi, ahogy a rajtrácsra kerülés meg van oldva. Az üres rajthelyekre gondolok elsősorban. Az ember azt hinné, a kliensek egyeztetnek a szerverrel, aztán a szerver a biztosan induló járművekből kialakítja a rajtsorrendet, meghatározva ezzel a pontos helyüket, hogy minden kliens oda tehesse őket. De nem, vagy nem jól, hiszen olykor ugye foghíjas a rajtrács, és néha azt is látni, hogy autó kerül egy másik tetejére, aztán onnan lecsúszik, és az lesz a rajthelye, ahová lecsúszott, míg máskor a játék megvárja, hogy lecsússzon, és aztán odébb teszi, és ki tudja, mi rémségek vannak még. Némelyik rajtrácson nyolc autó is elférne egymás mellett. Jó lenne, ha másért nem, kuriózumnak. -
#29261 Ki az a marhabaromálllat aki azt gondolja hogy tökéletesen ingyen van valami? Ennyire naiv senki sem lehet nem? :) -
#29260 nem csak neked mondom, de most pont te kérdezel rá ilyen konkrétan.
-Miért foglalkozunk azzal, hogy kapunk-e ajándékot? Van és mindig volt elég cuccom
-És ha trükköznek, az mit befolyásol? Versenyzem tovább
Nem érdekelnek a szarságaik, mert semmit se befolyásolnak szinte. Megyek tovább, ismeretlen emberekkel, itt-ott, ezzel-azzal a kocsival, szóval minden mindegy. Egy ilyen semmi történés, ami habár arculcsapás és sokk, nem zökkent ki a ritmusból. Úgy fogom fel, hogy: "Mi történt?" "Semmi"
[b]utóirat a későn érkezőknek/b]: nincs szükségem az EA ajándékaira, naná, hogy nincs, de én nem is játszottam mass effecttel, battlefileddel meg egyebekkel. Ezzel játszom