94802
  • mamiya70
    nem tom ki hogy van vele és mit kap, de én a múltkor kezdtem kiakadni...
    24. napra ezt kaptam:

azután szerencsére eltelt pár nap és jött egy ilyen is a 27. napon (közben meg skillek):

ez már jobban esett, csak nincs olyan autóm amihez szívesen "beépíteném"...

• Undertaker189
    ehh de ronda
  • mamiya70
    a minap találtam egy ilyen vasaló deszkát :)))

• Undertaker189
    Bocsi
  • bboyatty
    Miért kell szétbarmolni a topikot? Ott az off ha épp offolni támad kedvetek...
  • smokes
    regi kedvencem:-)
  • gyeprefos007
    amugy az miért van hogy nem képesek a kocsihangokat normálisan megcsinálni szinte 1 játékban sem? :D vagy csak én látom így? :S
  • patrikhun97
    Am ki van fenn most worldben?
  • patrikhun97
    Ui.: kerlek addoljatok az uj nickemet a neve Tcmpatesz es varom a kihivasokat:D
  • Quqa
    Ujuj, támadnak a földönkívüliek!

Más: arra a 4 új játékmódra baromi kíváncsi leszek mi lesz.
  • patrikhun97
    Basszus elso lettem a mezonyre 20mp-t verve a masodikat hoztak ki gyoztesnek engem meg utolsonak-.-"
  • Undertaker189
    Bár ezt a hangot nem sok minden veri oda:
  • Gam3r
    Köszi a képet!
  • Undertaker189
    Élőben szebb :P
  • SUNNY84HUN
    t3 as SHELBY SNAKE

• Gam3r
    Tudna valaki arról egy képet mutatni?

Nem tudom milyen márkájú , t hanyas , stb.
  • Undertaker189
    áá, nagyon vad gép, szeretem is de a Supersnaket jobban :D Ha nem az lesz IGC akkor veszek boostot
  • Undertaker189
    Nekem Murcielago, aztán el is adtam
  • patrikhun97
    Olyan rossz az rtr-x?:o
  • patrikhun97
    Nekem az mr2 volt az elso sb-veo vasarolt kocsim:)
  • Undertaker189
    Nekem is azt kellett volna venni RTR-X helyett
  • bboyatty
    Az volt az első SB-s autóm.
  • patrikhun97
    Rühellem azokat a p*csöket akik csak úgy dobálják a traficot-.-'
  • Undertaker189
    nálam Supersnake lenne a befutó
  • bboyatty
    A sima M3 E92-nek nagyon tudnák örülni... De szerintem a kettőnek amit említettél egész nagy esélye van, hogy igc-k lesznek. A 911-nek örülnék a Bentley-nek kevésbé de az se lenne rossz.
  • Lupous
    Honda (S2000) -t ide nekem :P. meg a új matricákat és jól elleszünk :D
  • Undertaker189
    És vajon mi lesz a t3 IGC?
    Remélem nem bentley vagy 911 turbo, ezeken kívül minden jöhet
  • Gam3r
    Hát nem mintha az mr2 nem olyan lenne mint egy t3as.

Egyébként attól félek úgy fogják átírni a rendszereket , hogy a mostani rendszer szerinti t6osok boostosok lesznek , és a t3asok igc-sek , aminek nagyon nem örülök...
  • Gam3r
    Bdgo-nak szántam , mint ahogy írtam is "Bdgo94 : szöveg "
  • Undertaker189
    T6? Mi lesz az? Dragster?
  • kaoszgolyo
    Milyen hibák?
  • kaoszgolyo
    Képek újra
  • trakk
    Megkésve bár, de itt van, Ask Marc 66:

- Új vinylek érkezése várható
    - Licenszelt SUV-k is fognak érkezni, de lesznek még kitalált autók, erről szavazást is indítottak
    - Kanyonok nem érkeznek a közeljövőben
    - Új Mercedes-ek érkezhetnek, valamint hamarosan egy új gyártó autói is bekerülnek, valamint egy másik is, ami a "Tuner"-részlegbe hoz autókat
    - Négy új játékmód érkezik az elkövetkezendő hónapokban
    - A játék második évfordulója július 26-án lesz, egész héten nyereményjátékok lesznek
    - 2 hét múlva jön a következő Team Escape-kihívás
    - Jövő héten érkezik egy új T3-as autó IGC-ért
    - A car class-ok augusztus-szemtember körül érkeznek, teljesen megváltoztatják a jelenlegi rendszert, olyan autók is bekerülnek majd, ami a jelenlegi rendszer szerint T5-ösek vagy T6-osak lennének
  • Gam3r
    Képeket nem lehet látni.

Bdgo94: nem tudnál használni helyesírás ellenőrzőt?

Most komoly ezek a hibák?
  • kaoszgolyo
    Ez is elég okádék dolog, az összefüggés pedig az ember útkeresése(:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

A lamborghinis test test elleni küzdelmet provokált ki, majd a végén az utolsó kontaktusunk az volt, amikor megtolt, ezért tudtam 340-et menni.

Fel lehetne fogni, hogy a levegőbe pattintott civilek valamikor le is esnek, ezzel esetlegesen hátráltatva a másikat. Szerintem az a fair, ha megpróbáljuk kikerülni az akadályokat és a versenyzőket, ahhoz pedig nem kell juggernaut. A közvetlenül a versenyzőtárs ellen bevetett juggernaut pedig amellett, hogy nem fair, bunkóság.

Hogy mi az okádék? Az, hogy sokan azt hiszik, ha minden rendelkezésre álló eszközt bevetnek, az a csúcs, és ők nagyon jók. Elismerem, a nitró és a juggernaut használatához tapasztalat és ész is kell egy erős ellenfél legyőzéséhez, viszont... hogy is mondjam... nem szép, nem büszke, hanem olyan, mint durván átgázolni mindenkin az előrejutás érdekében. Ja, nem olyan..., hanem az. Tudom, verseny. Tudom, adottak a lehetőségek, mindenki nyomhatja a PU-t és lökdösődhet. Nekem mégis jó érzés olyanokkal menni, akik nem PU-znak, meg nem rammolnak le.
  • bboyatty
    Az a Have a great day az rajta van az autón mikor megveszed.
  • BDGO94
    nem értem hogyan tudtok írni igy ijen kis betűvel és ijen jól , az tudom hogy vonalak vonalak de igy ijen szépen ,,nem lehetcséges vmi prógram biztos kel hozzá ....??????
  • Nomish
    Ha már mindenki bedobálja a festését,akkor én is bedobom ide a legújabb kreálmányomat. Tutu,vélemény? :D

Jó a nyuszi a 911 GT3 !!!RS!!!-eden! :D :D (ajaj mit kapok ezért a sok kötekedésért) xD

• tutuhawer #29983
    ja, most ezer. De nem ám megkérdezed, miért nem jó az SMS boost... mert elküldelek SMS-ben a Déli-sarkra
    A héten küldtem egyet a Porsche 911 GT3 nem RS, hanem RSR miatt. Ez a versenyautós bodykit rajta, basszák meg, jó drága:
  • tutika14
    ja most is 1000,