94802
  • Hunn1a
    Milyen gyönyörű, mikor a leömlő visszagangolásnál kéken lángol pár pillanatra! Ennél jobban tényleg nem lehetne összefoglalni a V10 plus lényegét.
  • gyeprefos007
    Na ezt magyarázza nekem meg valaki :D "in winkelwagen
    Levertijd: PRE-ORDER: 1 dag voor de release verzonden!"
    Ez tudtommal azt jelenti hogy raktáron van nekik és rendelés után 1 nappal szállítják! :D
    LOOOOL
  • chris1997
    Mert az nem R8. Ezek R8-ak:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Végül két videó:

Alig vagyok R8 fan nemde?
  • 7r1v1um
    World-el együtt 3 NFS (nem soká 4 lesz),2 Dead Space,öcsém 3 Crysis-játéka,Red Alert 3 és én se vagyok VIP.
    Kapják be, nem is akarok az lenni.....
    @88438:Szóval nem teccik a speckó R8-as. Hmmm.
  • chris1997
    [OFF] A Sima ZChris-t valami nyekenyóka lefoglalta :D
  • chris1997
    Ergó: Próbáld meg később a VIP aktiválást.
  • tutuhawer #88444
    ZKrisztiánHungary
  • chris1997
    Nyugi :D

És ezek csak az NFSek

[spoiler] Bár nekem megvan a Team NFS Z4 GT3 :P
  • tutuhawer #88442
    te kérj elnézést, kb ez a szitu.
  • Szabi #88441
    originben 18 + BF alfák, béták, meg World béta, ja és steam-ből és lemezről még vagy 6ot aktiváltathatnék be :D

#88440: BF3-ba Run-os nyakláncot, de a Run-ba kéne adjon többekközött BMW Z4 GT3ast Shift 2 miatt... de nem akarja megadni.. :D
  • chris1997
    Mit is lehet kapni a The RUN VIP-ért?
  • tutuhawer #88439
    nagyjából 10-15 EA-s játékod van, nem? És nem vagy VIP??? Akkor mi vagy...? Sajnálom a szitut.
  • chris1997
    Szegény R8 :/ Főleg az oldala
  • chakon88
    Már semmi...... megoldódott... hirtelen ott lett az ikon a mappájában xDxD
  • chakon88
    Sziasztok..... Mi van a world-el ? Kattintok az ikonra erre kiteszi , hogy update game launcher vagy mifene de mivel volt közben egy áramszünet így valami nem kóser vele mert amikor az ikonra kattolok ismételten akkor meg kiteszi hogy az ikon helye megváltozott vagy ki lett törölve..... Most ilyenkor mi van ?
  • Szabi #88435
    ezt übereljétek.. :DD

[spoiler]jó tudni hogy egy NFS játék sincs az Originembe..... :D

[/spoiler]
  • KorzeTheNinja
    gondolom bohóckodnak valamit a kinálattal :D
    majd megjavul
  • Bl4CKH43RT
    Akár hányszor frissítem az oldalt,mindig mást rak ki!
  • KorzeTheNinja

• KorzeTheNinja
    a Bankkártyás ajánlataik is kicsit furcsák ma :D

• csiles
    Nem vagy semmi baszki... xD Én keményen mínuszba vagyok xD de már nem sokáig...
  • gyeprefos007
    lol ez mi? xD Chris töröld pls, ezt a képet akartam xD
  • BRIANOVERCLOCK
    lehetne*
  • BRIANOVERCLOCK
    Az nekem sem tetszik nem olyan mértékűre gondoltam. Akkor maradjunk a modernizálásnál akadásokat megszüntethetnék nem csak escapbe.. freebe is vicc ha nincs social filter bekapcsolva..
    Más: 2005-s MW-t felraktam múltkor és nagyon jó dolgokat lehet áthozni már csak tuning terén is persze jó sok boostért, hogy megérje..
  • B13A6
    Még az hiányzik,hogy itt is minden csillogjon villogjon és még a gumi és az aszfalt közt is szikrák csapjanak fel :D...csinálják át a grafikát oszt végleg repülhet a szemétbe..
    Soha nem értettem és szerintem nem is fogom megérteni hova akarnak az emberek má jobb grafikát..a most wantednek pont jó,annál több felesleges,de már a hot pursuit 2-t sem érzem zavarónak,kőkorszaki cuccnak...
    Persze nekik ez kapóra jön,hogy az emberek ezt akarják,nem kell vele sokat szarakodni,elég ha grafikája jó,a játék meg lehet egy kalap trágya a legalappabb,legegyszerűbb cuccokkal..és még a gépet is folyton ujítani kell,ami meg egy másik cégnek is jó...
    De nyilván én vagyok félresikerült,hogy a mai napig jobb szeretem ha pl. a mafia1-ben az utcán hugyozo ,vagy autóját javító csávót látok,mintsem a víz visszatükröződését,netán mindenegyes fűszálat külön-külön ha éppen 1000x-es nagyításban van kedvem játszani,vagy szikrázó csillámfaszlámákat röpködni az égen mintha be lennék szívva...
  • BRIANOVERCLOCK
    Nem ártana fejleszteni a játékot két magot használ escape előszeretettel akad összevissza no meg low az FPS stb. Kár h szarnak rá. És a grafika is kicsit kopottas így mostanra.. bár maxon ok..
  • chris1997
    A worldben azért nincs aktív hátsó szárny, meg kiemelkedő légbeömlő, mert a játék motorja nem képes rá.
  • noblem1983
    Itt legalább megy rendesen és örömet okoz a benn ülőknek. Ráadásként aktív a hátsó szárnya is ahogy az MW2012-ben is. A Worlbe meg elfelejtették pár autónál, hogy olyat is tud.
  • 7r1v1um
    Topspeed.com-on böngésztem a hírek közt,akkor akadt meg rajta a szemem. Különösebben nem tetszik,ahogy egyetlen Audi sem. Ha megint gép előtt ülök majd megnézem a videót.
    Chargerrel kapcsolatban: A rafkós legények meg mehetnek a sóhivatalba....:'(
  • veszettróka
    MÉG nem. De a rafkós legények 1 trükkkel el tudják érni, már ki tudják próbálni.
  • veszettróka
    Rákerestem arra hogy "hole" meg Audi R8 és... igen, meglett a válasz, aztán találtam még ezt:

Fiatalember szülinapjára kap egy hétre bérelt Audi R8-ast. Aztán készít erről egy laza, életszagú videót
    vimeovideó
    Hátha vannak itt olyanok akiket érdekel még ez az autó, vagy akiket egy picikét megérint a sztori úgy belülről :)
  • Dealcsy
    Trolllolololololo...
  • Dealcsy
    Ezek alapján valószínűsíthető, hogy bővítik is a térképet (gondolok az UC térképére, meg a kanyonokra). De a franc tudja, mi lesz.
    De tényleg lépniük kell majd valamit.
    Különben úgy jár ahogy a Motor City.
  • 7r1v1um
    T. Topic Runner!

Magam részéről inkább nem minősíteném
  • 7r1v1um
    Én meg nem mondom meg, milyen úton jutottam hozzá bibibííííííííííí
  • chris1997
    Én 3000-ért vettem egy éve .D
  • Szabi #88413
    megvettem a The Run-t, így 1800ft-ért kellet volna megjelenéskor is árulni... ennyit megért volna akkor is már azonnal.. kár volt két évig várjanak hogy normálisan beárazzák.... :D

W-be 6euróért használható autó nem lehet venni... :DDD
  • JACKB
    Én megszívtam mert nem töröltem Azt hittem hülyéskedik de úgy látszik nem ...

Én ha megunom Worldot mindig megnézem ezt a videót ez visszahozza általában a kedvem :D

• 7r1v1um
    Na ja.
    Bár az is meg felelne, ha a jelenlegi Szuper Méhecskét használhatóvá tennék...(+ Mustang Boss '12)
  • chris1997
    Bár elérhető lenne