Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csini, csak az a fránya neon.... 😄

Project D|Rare Car Collector|

ha neked igy tetszik akkor nekem is <#eljen>, ha van Smoke Blackout ablakfestésed akkor rakd rakd, rá nézd meg faszább lesz. 😊

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Gondolkoztam rajta, de olyan sokmindenkinek van, és nem akartam hogyy "koppintás"legyen ... <#rolleyes>
nem rossz, viszont a zöld helyett próbáld meg fehéren. 😄

Kicsit festettem az Agera-t,
Jobb nem jutott eszembe, hát ilyen lett:

Véleményeket kérem 😄
oké. én benne vagyok 😊

Majd megmutathatom mit tud, nitró és perfekt nélkül.

mostanában tesztelgetem a Carrere GT-t. összefutottam pár Agera tulajjal, de akkor ezek szerint õk nem tudták kezelni, mert a többségüket elvertem.
igaz PU nélkül mentünk, nitroval sanszos , hogy elpicsáztak volna, az tényleg kaksi a GT-ben

Egy medve is nagyon harcias,tudni kell kezelni,mégse hiszem,hogy sok értelme lenne worldbe,pláne annyi boostért..
Nitro power, Perfect Start, Nitró Duration

A skilleket mire érdemes hegyezni az Agera-n?
*egy

Elég ha csináltam két arab accountot? <#idiota>

Az Agera is nagyon harcias, nem bánod meg, ha tudod kezelni. 😊

Már megvettem az Agerát 😄
Köszi a tippeket 😊
Cinke 8400 SB
Agera 8100 SB

A cinkének az alapárát a múlt héten felnyomták 8000-rõl 8400-ra...

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Köszi
Cinke/Agera

Balathruin

Melyik az a legjobb S classos kocsi amit jelenleg meg lehet venni 8300 boostból?
Hát ez a trükk...nyelv szerint adják a kódot,így senkinek nem kell adni😄
Akkor maradj az angolnál...
Akkor ne válasszak semmit? 😄

"Az sem. Valójában nincs is arab nyelv a játékban...?
tévedtem, upsz, a felette lévõ akkor. Ez thai.
gondlom ez: "ภาษาไทย" 😄

A 'Cesky' után hárommal.
Az originnál a nemtom melyik az arab nyelv mivel minden nyelvnek a neve az azonos nyelven van. xd.

Na így már világos.

Én meg lehet megtaláltam a megoldást az undefinied error hibára...

Ugyanis 10 perc várakozás után újra be tudtam lépni...

Az 500 boost megmaradt, tehát erre is van kiskapu...

Mindössze annyit csináltam, hogy miután megkaptam az undefined error hibát, beléptem az oldalra, és ott hagytam kb 2 percig, majd kiléptem. Vártam 10 percet, s a laucherbe újra beírtam a jelszót, s beengedett. (az emailt azért nem írtam be mégegyszer, mert nem léptem ki a laucherbõl...)

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Legfeljebb ha így is korlátozznák, pl 3-szor érheted el azt az 1000 SB-t és kész
Kizárt, akkor végtelen SB ingyen..mert meg lehet tenni simán jelenleg
De nem gondolom hogy meglépnék ezt a lépést, mert akkor mindenki fölszívná magát SpeedBoostal ami nagyon nem tenne jót az EAnak.
Nem tudom. Lehet hogy megváltoztatják a rendszert és nem mondjuk 3 barát után jár 1000 SB hanem minden 3. barát után.
És aki már hivott meg barátokat a BMW-ért az nem kap, hogyha még hiv?

Bocsi reggel van,: *nem tudják accounthoz kötni.
Szerintem megint ez az egész egy kibaszás lesz...

Így van. A kódokat nem tudják függetleníteni. Én majdnem az összes rentalomat (3-4 darab alkalmanként) benyomom a fõprofilomba pl. olyan E-mailekrõl, amelyen a Car Packos cuccnál csináltam.

Más: Boost fog járni barátok meghívásáért hamarosan.
És nem kötik e-mail címhez? A promóciós kódot, amit kapsz, s azt odaadod valaki másnak, õ be tudja váltani? Mert ha igen, akkor nincs email-hez kötve. Az más kérdés, hogy egyszer felhasználható a kód, s azé a tartalom, aki leghamarabb beváltja. De akkor itt van egy kiskapu, amit tényleg úgy lehet kihasználni, ha csinálsz sok arab reget..

Nem fogják univerzálissá tenni a kódot mert akkor mindenki megkapná. Kb. olyan lehet mint a promóciós ajánlatok kódjai, mailenként különbözõ, csak az arab területekre regisztráltaknak. Én be tudtam váltani egy accountba az ugyanolyan rentaljaimat.
<#falbav>

Az enyém is .com-os végzõdésû, csak ami elõtte van, az arab hangzású.

Az egy dolog, azt a kódot is csak egyszer lehet felhasználni egy e-mailre, tehát hiába van 3 kódod, csak egyet válthatsz be egy e-mailre. És gyanítom, hogy mindenki ugyanazt fogja kapni. Azt már nem tudom, hogy a kódot csak arra az e-mailre lehet-e beváltani, amelyik e-mailre jött, mert azt még sosem volt alkalmam kipróbálni.

Viszont én most ezt akartam megtudni, hogy hogyan is mûködik:

500 boostot ad, utána követeli hogy menj be a garázsba, és vegyél silver packot 300 boostért... Addig nem enged sehova, tehát muszáj elköltened 300 boostot... Érdekes felfogás...

De sebaj én kibasztam vele, ugyanis nyomtam egy ALT + F4 kombót .... Visszalépve ez a látvány fogadott ...

Ezután beléptem a játék oldalára, ott beengedett, és ott 500 boostot ír... Na majd 4 óra múlva újra meglesem játékon belül is...

Nemhiszem, az enyém .comra végzõdik, a fiókban Arabra írtam a tartózkodási helyemet.
Az email cim is muszály arabon legyen?

Miért is ne? A kód nem univerzális, és ha netán valami jót kapunk holnap? (Mert bocsi, elnéztem, holnap lesz az arab ünnep.)
Teljesen felesleges... Mivel nem sorsolnak...

Na én lenyomtam az elsõ TE-t az új profilban az ALL IN-en, és... hát.... Úgy vigyáztak rám, hogy bele akartak rammolni a falba... Annyira szenvedtek, hogy egy 25 achi ponttal rendelkezõ 2es szintû elpicsázza õket, hogy direkt elkapatják magukat... sebaj... a jutalmuk meglett... DNF ...

Képek a spoiler mögött...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

lorci
Azért a biztonság kedvéért én 2-3 e-mail cimmel regizek...<#zavart1>

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

Az e-mail címet originen belül is aktiválni kell.

Megcsináltam én is, arab email címmel, arab játéknévvel, arab minden... mindenütt pipa, várom a kódot... <#wink>

szuasztok!

En arra lennek kivancsi hogy az ingyen kodnal mit fog beadni, meg felteve nem rental kod ha igen es aki mar ki probalta , az irja mar le hogy mit ad valojaban a kod .
ja értem.... de gondolom rental kód....