94802
-
kowavega #32235 csak velem van olyan, hogy a hivatalos oldalra hibát ír, majd frissítem és megy faszán.. ha újra próbálom később akkor ugyanez?! -
Lycanon #32234 lehetett kocsit nyerni?
hol? mikor? miként? -
Lycanon #32233 Firefox 13.0.1. for win7. -
kowavega #32232 jöhetne új top up.. Tippek? -
#32231 ajándék lónak ne nézd a fogát -
RED BULL F #32230 Igaz, ez a lényeg. De ettől függetlenül kicsit szánalmasnak érzem, hogy pont egy ilyen gyenge kocsit tesznek be nyereménynek. Még ha a TH-s lenne. Akkor lenne értelme. A másikat max eladnám :) -
Gam3r #32229 Még is csak nyertél, én kb bármilyen nyereménynek örülök...:D -
RED BULL F #32228 vinnyogós Aston Martin-t. De ha úgy nézem.... Van 1 ingyen garázshelyem! Kössz Marc! :D Meg is veszem az Evorát :D -
kowavega #32227 nyertél már valamit, nem? -
RED BULL F #32226 Kössz :) Kisprofilon elfér majd... -
RED BULL F #32225 Egyszer van sz@r nyeremény Fun Friday-n, és rittig akkor vagyok a nyertesek között :@ Köszönöm a 2. Cayman-om EA... -
kowavega #32224 Szogyeni, grat a fun fridayhez -
kowavega #32221 fele annyi a boost lengyelként, mint magyarként -
#32220 -
#32219 a Chrome-ban van ilyen beállítási lehetőség is: "folytatás ott ahol abbahagytam" -
JuhaAasz #32218 a fanatikus be se tölt a windóz teljesen máris a fórumot böngészi -
Quqa #32217 Akinek nem tetszik a Ferrari azzal valami nagy baj van, vagy egyszerűen mondhatnám rá egyszerűen hogy .... SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!idióta!
Nálam az IE-el sincs nem is volt és nem is lesz baj, csak érteni kell hozzá, nem kell mindenféle böngészőket felpakolni. -
JuhaAasz #32216 milyen böngészővel nyomod? chrome-mal abszolút tökéletes minden. nincs ugrálás semmi. -
Lycanon #32215 Nekem sajnos random dobálja át másik topicokba.
A könyvjelőz nekem is levan mentve, meg a bar-ra is felvan téve, de azért idegesít, mert pl.: rányomok, ha jött új komment, bejön az oldal, majd fogja magát és áttesz kérdés nélkül máshova...pl: a kamionos topicba.
És ilyenkor vagy vissza gomb, vagy kiválaszom a listáról (mindig máshol van helyileg benne), vagy a fenti gomb a bar-on. -
#32214 sőt, nem is! Ez a kezdőlapom -
#32213 nekem is ez a könyvjelzők közt van, 1 klikk és itt vagyok. -
JuhaAasz #32212 amennyiben nem bugos volt a dolog, és tényleg "csalik" a gyerek, akkor láthatód, hogy nem mindenki ezért az örömért játszik, hanem szimplán csak homokos -
HansKammerling #32211 Srácok, találkoztam ma egy csalóval, nem is ez a lényeg, csak nem értem h. mi ebben a jó?
Vantage-el mentem ellenem volt egy Evora és egy BMW Z4 GT3 és lenyomtam egy Z4 GT3-mat 700 feletti statokkal(tudom h. nem számít de azt jelenti azért van benne cucc), és az evorás srác odateleportált a cél elé, 2 kör volt az elsőben is odateleportált és a másodikban is, és az utolsó kanyarban, de beértem elsőnek, ez sem még a lényeg, hanem, hogy mi a jó benne?
Annyira jó érzés volt nyerni mert, legyűrtem azt a Z4-et, hibázás nélkül, nemfogtam trafikot sem és valahogy nemtudom, egy autós játékban minek kell teleportálgatni? Hisz nem a vezetés, és a versenyzés öröméért játszunk?
-
JuhaAasz #32210 ezt a linket mentettem ugye le könyvjelzőnek -
JuhaAasz #32209 tényleg nem tudom, lehet a más böngésző a baj. nekem chromeba ugye, van a könyvjelző rész felül, a visszanyíl, előrenyíl, frissités jel és szövegmező alatt. itt található meg az
SG Fórum - Need For Speed World(MMORPG) - 1. oldal www.sg.hu/listazas.php3?id=1233324348
feliratú fül. erre kattintok egyet, és már itt is van, és soha semmilyen körülmények között nem megy el, amíg a gép bekapcsolva van, addig ez meg is van nyitva -
kaoszgolyo #32208 Hulladék a szemnek. :( -
Lycanon #32207 Szépek! -
norby9201 #32206 Fúúj 3 ágúú felni -
#32205 Na ezért sajnálom, hogy nem lesz Ferrari a játékban.
Nagyon odabasz!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
norby9201 #32204 Venni lehet,de már nem annyiba kerül mint akkor -
HS2k #32203 Sziasztok! azt szeretném megkérdezni, hogy még mindig lehet lengyel boostot vásárolni? Egyik haverommal hónapok után újrakezdtük a játékot és most szeretnénk élni a lehetőséggel... -
gyeprefos007 #32202 megfogadtam a tanácsaid: -
gyeprefos007 #32201 így is 45 percig tartott a felirat :S sajnos nem türelmem nincs hozzá, hanem ügyességem... de mint mondtam még alakítgatom és szép lassan egyre jobb és jobb lesz :) már most máshogy néz ki mint az előbbi képeken :D -
B13A6 #32200 Jók ezek a ficánkoló betűk,rengeteg ember használja,biztos csak nekem nem tetszik...pedig csak pár perc lenne egyforma vastagságúra és egyforma méretűre hozni őket... -
gyeprefos007 #32199 tanácsodat megfogadtam , igen nem figyeltem a szintre... most szintbe hoztam a feliratot a csíkokkal :) -
gyeprefos007 #32198 hát de sajnos van annyi :S de ahogyan esetleg lesz "matricahelyfelszabadítási" ötletem még alakítok majd rajta... amugy maga a felirat vett el rengeteg helyet..... és egyenlőre nincs ötletem hogyan oldhatnám meg kevesebb matricából xD -
norby9201 #32197 Azért a csíkot szintbe hozhatnád a szöveggel,és a motorháztetőre is ráférne egy csillagmert elég csupasz és ahogy nézem ez még nincs 31 matrica. -
gyeprefos007 #32196 Mivel nagyon bután nézett ki a tükrözött SHERIFF felirat ezért a túloldalt átalakítottam mert annyi matricahelyem hál' istennek még volt : -
gyeprefos007 #32195 Az ügyességemből a kreativításomból és a 31-es matrica limitből ennyire tellett. Tudom nem profi munka de nekem tetszik :) a limit miatt a másik oldalra sajnos csak tükrözni tudtam :( -
CortezK2 #32194 Nincs különösebb oka, hogy miért venném, igazából nézegettem az IGC-s T3akat, aztán még ez volt amin "gondolkoztam". Boostért tuti nem veszek Lambót :D