94802
  • kowavega
    csak velem van olyan, hogy a hivatalos oldalra hibát ír, majd frissítem és megy faszán.. ha újra próbálom később akkor ugyanez?!
  • Lycanon
    lehetett kocsit nyerni?
    hol? mikor? miként?
  • Lycanon
    Firefox 13.0.1. for win7.
  • kowavega
    jöhetne új top up.. Tippek?
  • SUNNY84HUN
    ajándék lónak ne nézd a fogát
  • RED BULL F
    Igaz, ez a lényeg. De ettől függetlenül kicsit szánalmasnak érzem, hogy pont egy ilyen gyenge kocsit tesznek be nyereménynek. Még ha a TH-s lenne. Akkor lenne értelme. A másikat max eladnám :)
  • Gam3r
    Még is csak nyertél, én kb bármilyen nyereménynek örülök...:D
  • RED BULL F
    vinnyogós Aston Martin-t. De ha úgy nézem.... Van 1 ingyen garázshelyem! Kössz Marc! :D Meg is veszem az Evorát :D
  • kowavega
    nyertél már valamit, nem?
  • RED BULL F
    Kössz :) Kisprofilon elfér majd...
  • RED BULL F
    Egyszer van sz@r nyeremény Fun Friday-n, és rittig akkor vagyok a nyertesek között :@ Köszönöm a 2. Cayman-om EA...
  • kowavega
    Szogyeni, grat a fun fridayhez
  • kowavega
    fele annyi a boost lengyelként, mint magyarként
  • SUNNY84HUN
  • Tarpi
    a Chrome-ban van ilyen beállítási lehetőség is: "folytatás ott ahol abbahagytam"
  • JuhaAasz
    a fanatikus be se tölt a windóz teljesen máris a fórumot böngészi
  • Quqa
    Akinek nem tetszik a Ferrari azzal valami nagy baj van, vagy egyszerűen mondhatnám rá egyszerűen hogy ....
    Nálam az IE-el sincs nem is volt és nem is lesz baj, csak érteni kell hozzá, nem kell mindenféle böngészőket felpakolni.
  • JuhaAasz
    milyen böngészővel nyomod? chrome-mal abszolút tökéletes minden. nincs ugrálás semmi.
  • Lycanon
    Nekem sajnos random dobálja át másik topicokba.
    A könyvjelőz nekem is levan mentve, meg a bar-ra is felvan téve, de azért idegesít, mert pl.: rányomok, ha jött új komment, bejön az oldal, majd fogja magát és áttesz kérdés nélkül máshova...pl: a kamionos topicba.
    És ilyenkor vagy vissza gomb, vagy kiválaszom a listáról (mindig máshol van helyileg benne), vagy a fenti gomb a bar-on.
  • tutuhawer #32214
    sőt, nem is! Ez a kezdőlapom
  • tutuhawer #32213
    nekem is ez a könyvjelzők közt van, 1 klikk és itt vagyok.
  • JuhaAasz
    amennyiben nem bugos volt a dolog, és tényleg "csalik" a gyerek, akkor láthatód, hogy nem mindenki ezért az örömért játszik, hanem szimplán csak homokos
  • HansKammerling
    Srácok, találkoztam ma egy csalóval, nem is ez a lényeg, csak nem értem h. mi ebben a jó?
    Vantage-el mentem ellenem volt egy Evora és egy BMW Z4 GT3 és lenyomtam egy Z4 GT3-mat 700 feletti statokkal(tudom h. nem számít de azt jelenti azért van benne cucc), és az evorás srác odateleportált a cél elé, 2 kör volt az elsőben is odateleportált és a másodikban is, és az utolsó kanyarban, de beértem elsőnek, ez sem még a lényeg, hanem, hogy mi a jó benne?

Annyira jó érzés volt nyerni mert, legyűrtem azt a Z4-et, hibázás nélkül, nemfogtam trafikot sem és valahogy nemtudom, egy autós játékban minek kell teleportálgatni? Hisz nem a vezetés, és a versenyzés öröméért játszunk?
  • JuhaAasz
    ezt a linket mentettem ugye le könyvjelzőnek
  • JuhaAasz
    tényleg nem tudom, lehet a más böngésző a baj. nekem chromeba ugye, van a könyvjelző rész felül, a visszanyíl, előrenyíl, frissités jel és szövegmező alatt. itt található meg az

SG Fórum - Need For Speed World(MMORPG) - 1. oldal www.sg.hu/listazas.php3?id=1233324348

feliratú fül. erre kattintok egyet, és már itt is van, és soha semmilyen körülmények között nem megy el, amíg a gép bekapcsolva van, addig ez meg is van nyitva
  • kaoszgolyo
    Hulladék a szemnek. :(
  • Lycanon
    Szépek!
  • norby9201
    Fúúj 3 ágúú felni
  • SylarHun
    Na ezért sajnálom, hogy nem lesz Ferrari a játékban.
    Nagyon odabasz!
  • norby9201
    Venni lehet,de már nem annyiba kerül mint akkor
  • HS2k
    Sziasztok! azt szeretném megkérdezni, hogy még mindig lehet lengyel boostot vásárolni? Egyik haverommal hónapok után újrakezdtük a játékot és most szeretnénk élni a lehetőséggel...
  • gyeprefos007
    megfogadtam a tanácsaid:
  • gyeprefos007
    így is 45 percig tartott a felirat :S sajnos nem türelmem nincs hozzá, hanem ügyességem... de mint mondtam még alakítgatom és szép lassan egyre jobb és jobb lesz :) már most máshogy néz ki mint az előbbi képeken :D
  • B13A6
    Jók ezek a ficánkoló betűk,rengeteg ember használja,biztos csak nekem nem tetszik...pedig csak pár perc lenne egyforma vastagságúra és egyforma méretűre hozni őket...
  • gyeprefos007
    tanácsodat megfogadtam , igen nem figyeltem a szintre... most szintbe hoztam a feliratot a csíkokkal :)
  • gyeprefos007
    hát de sajnos van annyi :S de ahogyan esetleg lesz "matricahelyfelszabadítási" ötletem még alakítok majd rajta... amugy maga a felirat vett el rengeteg helyet..... és egyenlőre nincs ötletem hogyan oldhatnám meg kevesebb matricából xD
  • norby9201
    Azért a csíkot szintbe hozhatnád a szöveggel,és a motorháztetőre is ráférne egy csillagmert elég csupasz és ahogy nézem ez még nincs 31 matrica.
  • gyeprefos007
    Mivel nagyon bután nézett ki a tükrözött SHERIFF felirat ezért a túloldalt átalakítottam mert annyi matricahelyem hál' istennek még volt :
  • gyeprefos007
    Az ügyességemből a kreativításomból és a 31-es matrica limitből ennyire tellett. Tudom nem profi munka de nekem tetszik :) a limit miatt a másik oldalra sajnos csak tükrözni tudtam :(
  • CortezK2
    Nincs különösebb oka, hogy miért venném, igazából nézegettem az IGC-s T3akat, aztán még ez volt amin "gondolkoztam". Boostért tuti nem veszek Lambót :D