94802
  • HELM13HUN
    NEE ezek a márkamatricák elég szarok kevés az 1 darabos matrica :( remélem lesz még a 2. szülinapkor jó ,mert ez nem az én ízlésem...
  • Ryder159
    miért is? Szerinted az autók új kategóriába sorolása mire jó? Eddig ugye 3 kategória volt (T1,T2,T3) és 3 garázshely a free játékosoknak. Most lesz 8 kategória, de marad a 3 garázshely. Így most 8 felé dobják szét a versenyeket. így akinek nincs sok autója, hanem pl van 5-6 darab, annak tuti lesz verseny ahova nem tud majd bemenni.
  • kowavega
    menj orvoshoz
  • Ryder159
    ettől nem megy jobban az autó, szóval nem is venném.
    attól félek, ugyan ezt csinálják majd az új versenyekkel. Kap a nép Drag-ot, csak fogják már be a szájukat, de vegyenek hosszá spéci autót is amiben van drag skill, anélkül nem mehetsz be. És a Drag skill persze nem nyerhető. Utána pedig 5000Sb-ért feloldhatod a kanyont...
  • kowavega
    EZ a "Miért nem lepődök meg" kérdés nekem is beugrott.... Senki nem kötelez rá, hogy megvedd...
  • Ryder159
    Non deformable vinyl. hogy ezen is miért nem lepődöm meg
  • JuhaAasz
    nemrosszak, de inkább lenne nfs u2 féle matricaválaszték(vagy carbon)
  • kowavega
  • kowavega
    nagy számok törvénye...
  • Ryder159
    csak a másik "megérzésem" be ne jöjjön
  • kowavega
    a Lamborghini van annyira "speckó" vinylcsomag, hogy topup legyen (mint a Haloween, és a Winter vinylek)
  • kowavega
    köszönjük yoda mester....
  • Ryder159
    na mit mondtam én pár napja az új dolgokról?
  • kowavega
    valami kép érdekelne, hogy pontosan mik vannak benne..:)
  • Tarpi
    hogy a büdös gyökerek képtelenek megcsinálni, hogy ne fagyjon ki verseny betöltésekor. Ezek is csak a zsebüket tudják nyitogatni.
  • kowavega
    Lamborghini vinylek top upba
  • kowavega
    monster logot is meglehet oldani.. pl. Neo1018 el caminoja..
  • norby9201
    Ez egy kicsit hasonlít az enyémre,csak hogy én nem próbálkoztam a monster logóval,mert az ilyen 3 csík paca nemigen hasonlít rá.
  • smokes
    Kicsit alkottam:-))

• kowavega
    tudom milyen amikor valaki azt nem szereti amit én :D... (Fc Barcelona, Ford/shelby Mustang, stb..)
  • SUNNY84HUN
    ez mekkora : ördögűzőt
  • kowavega
    és az se baj, ha nem túl népszerű pálya, nagyobb az esélye, hogy összesorsol titeket
  • kowavega
    Infiniti is lehet még, vagy valami kivont autó (SpecV R35 pl. 2x volt top up)

én is azért kérdeztem, mert kő' boost, de crown vicből van 3..

Carrera GT nem lesz, nincs még a mappában az autó modellje, csak a nyelvi fájlok között a leírása..
    SZERINTEM a Carrera lesz a Year 2 gép
  • Tarpi
    Ezt mi csináltuk és többnyire működött.
    Az a lényeg, hogy egy pályára nyomjatok, és ne legyen túl nagy szintkülönbség köztetek.
  • noblem1983
    A Porsche G11 GT2-es nem lenne rossz Top up-ért mert épp venni akarok vagy esetleg a Carrera GT hmm de jó is lenne.
  • kowavega
    Magyarországon is találni...
  • veszettróka
    Ennél nagyobb ALT+F4 lovag létezik? - BILLY773
    Úgy kiröhögték őt, meg az overall 704-es GT3 RS-ét egy Campus Interchange előtt és után (3. helyről kilépett ) hogy muszáj volt már megnéznem mi a gond vele :)
  • draxler12345
    Ez olyan rosszul van megoldva szerintem :\
  • kowavega
    azt csak nagy szerencsével lehet, ha pl. kb ugyanolyan szinten, ugyanolyan erősségű autókkal egyszerre böktök a Joinra (nem teljesen egyforma szint/autók, de érted..)
  • kowavega
    a vélemény (jelen esetben izlés) olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, és senkit nem érdekel a másiké
  • draxler12345
    Sziasztok :) Tegnap óta tolom ezzel a "csodás" gammel :D Igazából az a kérdésem hogy lehetne úgy játszani haverokkal, hogy más emberek is ott legyenek, szóval amikor megcsinálom a multiplayer meccset, betudjak invelni a barátomat :), nem privát meccsre gondolok, rendesre ahol mások is ott vannak :) Előre is köszi a választ ^^
  • kowavega
    na ezt nem vágom már bocsi, had' legyen már olyan véleménye/izlése amilyen.. én pl nem szeretem a hondákat (külsőre) kivéve a civic type-r és a crx.. de kétlem, hogy pl. Sunny ezért Ördögűzőt hívna
  • SUNNY84HUN
    ez azért erős kijelentés
  • HELM13HUN
    Igen sajnos mostanában nekem is vannak gondok,érdekességek mikor bejelentkezem .. ://
  • kaoszgolyo
    Esetleg gondolkodj el azon, hogy nem feltétlenül a kevesek mérnek rossz mércével, hanem a tömeg mértéke megy egy közös irányba, és a tömeget alkotó egyéneknek önmaguktól már eszükbe sem jut véleményt formálni, csak rávágják: ez a kocsi jól néz ki.

Én már elgondolkodtam rajta, ezért tudom, hogy az ízlésem nagyon rendben van, és a véleményem majdhogynem abszolút mérvadó. Persze nem kérdezi senki, mert nem lenne a hasznára, amikor a tömeget akarja valami szarral elárasztani.

Ez van.

LOL
  • illesgergely
    Úgy tűnik csak panaszkodnom kell és máris jó :)
  • kowavega
    de ha megnézed azt írja, hogy megy.. (tegnap én is bedőltem)
  • illesgergely
    Nekem most ilyen, eddig elindulni se akar:

• Lycanon
    Ma nekem így indult a játék:

játékban is érdekes volt:

utána újraindításkor is azt írta, hogy nem elérhető a szerver, de ment a játék szépen.
  • kowavega
    lycanon: facebookon jelöld be ezeket: (nem enged még urlezni, szóval csalok:

facebook.com/marcdevellis
    facebook.com/nfsworld
    +
    facebook.com/nfsworldhungary

twitter se árt:

twitter.com/nfsworld
    twitter.com/marcdevellis

ezekre kiírják ha van valami