94802
  • tutuhawer #32575
    én nem bohóckodásról beszélek, de majd a napokban ki fog derülni, BB tudja, hogy a garage-on hogyan megy gördülékenyen, én is valami olyasmit gondoltam. Bajnokságot, mint pl az ír vagy a spanyol, oda-visszavágós alapon működő. Nyilvánvalóan nem a divatjátékosoknak, akik 1 hétre kitalálják, hogy most játszanak, hanem azoknak, akik mondjuk képesek 3 hónapig is játszani. Van ilyen is. Szóval a darabok megvannak, össze kell raknunk eggyé, és lesz magyar bajnokság - mindenkinek minimális energiából és időből.
  • Quqa
    Én már írtam neked a PH-n egy ilyen Dodge Charger par(t)iban benne lennék, persze mind alap verzió perfect és skill-ek nélkül.
  • Quqa
    Az MR2-ő egy „T3-as” autó, nem Silvia ellen kell indítani, hanem 911 vagy E30 ellen mert így a rajtnál megvan a nyertes.
    Arra az RX8 letolásra meg befizetek, mondjuk ahogy elnézem full ultra, de egy próbát megér.
  • tutuhawer #32572
    sietsz valahova?
  • Lycanon
    de az nem ad 3000 pont és affelett, meg 9-10.000 pénzeket, kb. 5 perc "szenvedésért"... :)
  • chris1997
    Menj normális versenyeket.
  • tutuhawer #32569
    lesz ilyen, legalábbis nagyon hasonló, csak ide még nem írtam le. Kaoszgolyo is tudja, hogy ez lenne a menő, én meg majd holnapig kisütöm, hogyan is fog kinézni...
  • Lycanon
    a fa***zom a köcsög hekkerekbe, hogy nem lehet tőlük normálisan játszani itt az éjszaka közepén sem....
    folyamatosan kidobál a játék, vagy kifagy.... de előtte?... annyit látok, hogy borogatnak minden zsarut mindenfele, ugrálnak a pályán ide oda, 2 perc alatt lemegy 12km-et.... mindezt T1 TE-ben.... picsábamár... kibaszottul felbosszantottak... 6x-a sem tudok végigmenni a pályán, mert kifagy/kivág a játék. :( :( :( :( :(
  • JuhaAasz
    ez az irreális történés leírása. soha a büdös életbe nem lesz ilyen. ahogy egy bajnokság se fogja meghatározni, hogy ki a legjobb játékos :)
  • kaoszgolyo
    A bajnokságnak nem feltétlenül kell a kocsikról szólnia. Lehet teljesen egyforma autókkal is menni, és akkor nyugodtan elmondható bajnoknak a végső győztes.
  • JuhaAasz
    ez a játék hibája...akkor mégis mivel sorsolja össze? T3-sokkal? ott meg elkönyvelt utolsó. ennyi. ez a kiskapuja az egésznek, hogy igazából értelmes indokkal nem lehet tiltani, hogy ne mr2-vel nevezzen, ha meg nevez akkor a többi T1-hez képest könnyű dolga van. vagyis ezt gondolják sokan, viszont az RX-8ammal, powerup nélkül akármelyik mr2-t befogom, kivétel ezalól ha az illető hibamentesen vezet.

ha te csinálnál egy ilyen bajnokságfélét, akkor mit tennél? meghatároznád, hogy T1-ben tiltott kocsik: mr2, rx8, solstice(mondjuk, asszem ezek a legjobbak), T2-ben tiltanád az e30, a1, diablo-t, T3-ban pedig az M1 procart, gt3-rst? csak mert ezek a legbrutálabbak?
  • JuhaAasz
    ám sztéjd ;)
  • chris1997
    Dobok neki egy DemonPofont
    MAjd Demonnal nekem is beszélnem kell egy kis SDC esemény ügyben.. sztéj tyúnd...
  • Quqa
    Azt hittem az ízébizének a bizgenytyűjének a hogyishívjákja.
  • BrianSpilner14
    Ok :) Sikerült átlépnem az enyémbe közben (újraindítás)
  • tutuhawer #32560
    én melózok, Demon meg... amúgy üdvözlöm Demont, dobj neki egy sms-t
  • chris1997
    Speed Demon melózik, majd holnap ír.
  • HITMANHUN
    Oké szóltam Speed Demonnak most írtam neki
  • tutuhawer #32557
    Cső, én meg Tutu vagyok!
    holnap? kora délutántól. Asszem...
  • HITMANHUN
    Cső Tutu, Brian vagyok szólok facebookon speed demonnak holnap mikor érsz rá groupban megbeszélni hogy mi hogy legyen ?
  • HITMANHUN
    Am Brian vagyok én írkáltam most itt mert nem tok átjelentkezni az enyémbe :D
  • tutuhawer #32554
    sőtmitöbb! egy ilyet is küldök
  • tutuhawer #32553
    gépkocsivezető... egyikük kikérte magának... sofőrje a limuzinnak van, itt gkv-k vannak, és thgk-t vezetnek. Szervezkedni meg nagyon nincs / nem volt kedvem. Lehet, hogy most lesz...
  • kowavega
    gépkocsivezető?!
  • Quqa
    Azt nem értem, miért nem a te fejedből pattan ki ilyen ötlet, (pár jó szervező képességűvel egyetemben), talán még indulnák is csak időm nem lenne rá.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    És mi a szar az a „gkv”
  • noxwill
    Akkor hajrá mindenkinek!
  • HITMANHUN
    Felvettük a sorsolást pont az ilyenek miatt .
  • tutuhawer #32548
    nemzetközi forrásból szerintem már ma este rákérdezek, hogy arrafelé hogyan megy, mert van, ahol gördülékeny, fair, frankó versenyek vannak, én is mehetnék, de (akkor már nem lenne fair )
  • tutuhawer #32547
    itt vagyok, csak sok gkv érkezett be ide az irodába, intéztem az ügyeiket . Szóval Hitman azt szeretné mondani, hogy:
    MINDENKI , AKI SZERETNE NEVEZNI, AZ NEVEZZEN, JELENTKEZZEN, MAGASRA TEGYE A KEZÉT, MEG A BARÁTAINAK IS SZÓLJON, MERT EGYÜTT ÚJRA MEGVITATJUK A VERSENY RÉSZLETEIT. EGYELŐRE JELZÉSEK, SOFŐRÖK ÍRJANAK, KÉRDÉSEK NE LEGYENEK. A HÉTEN TÖBBSZÖR GROUPOLOK A TÁRSAKKAL, BESZÉLÜNK MAJD CSAK ERRŐL.
  • kowavega
    spanyol - ír.. a 4fős csoportokat kiemelések alapján sorsolták...
  • Quqa
    Az más tészta, csak az MR2 (jól felhúzva) közel olyat megy mint egy alap 911. Mentem ilyen 400-as stat-u Silvia ellen Downtown Challenge-on és a perfect és a sokkal jobb gyorsuló képesség akkora előnyt adott, hogy az orosz versenyző fél kört kapott. Tiszteletére legyen mondva hogy PU nélkül (én sem toltam) tisztességesen végigment.
  • B13A6
    Hát ez kb. olyan mintha azt mondanád,hogy a fenébe lehetett összesorsolni az íreket a spanyolokkal ,(pedig nem egy kategória...)
  • kowavega
    így
  • chris1997
    Ment a pont.
    A= Hiperautó
    B=Erős nitróban hiányosak
    stb
    stb
    stb
    és az E=Charger, R8 vagy bármi egyéb
  • Quqa
    Már megint nem kötekedésből, de hogy a fenébe lehet összesorsolni MR2-őt meg Silviát egyszerűen nem egy kategória!
  • HITMANHUN
    Itt tudsz:http://worldmagyarbajn.ucoz.hu/
    Regisztrálj és a fórum részen valamék részhez add le a nevezésed: profilnév valamint hogy mivel indulsz:T1 ,T2 , T3 , (nem kötelező mind 3 kategóriában indulni)
  • IDFMAXIMUS
    hmm en is jelenkeznek ra
  • HITMANHUN
    Ezért fogjuk újra átnézni az egészet és ezért fog az egész augusztus elején indulni.
    Feltétele a tiszta versenyek valamint minden kategóriában csak egy autóval indulhatsz:T1, T2, T3.
    Ha pl a t1 nél a legjobb 8 ban vagy és gyengébb a t2 -őd min a t1 ed akkor indulhatsz t2 szinten t1 el, ugyanígy van t2-t3 között is
  • chris1997
    Időpont, mikor van, mi a feltétel..
    Annyi OK, hogy no power... De a többi homály..
  • HITMANHUN
    adnák de mégis mire ??????