94802
-
#32575 én nem bohóckodásról beszélek, de majd a napokban ki fog derülni, BB tudja, hogy a garage-on hogyan megy gördülékenyen, én is valami olyasmit gondoltam. Bajnokságot, mint pl az ír vagy a spanyol, oda-visszavágós alapon működő. Nyilvánvalóan nem a divatjátékosoknak, akik 1 hétre kitalálják, hogy most játszanak, hanem azoknak, akik mondjuk képesek 3 hónapig is játszani. Van ilyen is. Szóval a darabok megvannak, össze kell raknunk eggyé, és lesz magyar bajnokság - mindenkinek minimális energiából és időből. -
Quqa #32574 Én már írtam neked a PH-n egy ilyen Dodge Charger par(t)iban benne lennék, persze mind alap verzió perfect és skill-ek nélkül. -
Quqa #32573 Az MR2-ő egy „T3-as” autó, nem Silvia ellen kell indítani, hanem 911 vagy E30 ellen mert így a rajtnál megvan a nyertes.
Arra az RX8 letolásra meg befizetek, mondjuk ahogy elnézem full ultra, de egy próbát megér. -
#32572 sietsz valahova? -
Lycanon #32571 de az nem ad 3000 pont és affelett, meg 9-10.000 pénzeket, kb. 5 perc "szenvedésért"... :) -
chris1997 #32570 Menj normális versenyeket. -
#32569 lesz ilyen, legalábbis nagyon hasonló, csak ide még nem írtam le. Kaoszgolyo is tudja, hogy ez lenne a menő, én meg majd holnapig kisütöm, hogyan is fog kinézni... -
Lycanon #32568 a fa***zom a köcsög hekkerekbe, hogy nem lehet tőlük normálisan játszani itt az éjszaka közepén sem....
folyamatosan kidobál a játék, vagy kifagy.... de előtte?... annyit látok, hogy borogatnak minden zsarut mindenfele, ugrálnak a pályán ide oda, 2 perc alatt lemegy 12km-et.... mindezt T1 TE-ben.... picsábamár... kibaszottul felbosszantottak... 6x-a sem tudok végigmenni a pályán, mert kifagy/kivág a játék. :( :( :( :( :( -
JuhaAasz #32567 ez az irreális történés leírása. soha a büdös életbe nem lesz ilyen. ahogy egy bajnokság se fogja meghatározni, hogy ki a legjobb játékos :) -
kaoszgolyo #32566 A bajnokságnak nem feltétlenül kell a kocsikról szólnia. Lehet teljesen egyforma autókkal is menni, és akkor nyugodtan elmondható bajnoknak a végső győztes. -
JuhaAasz #32565 ez a játék hibája...akkor mégis mivel sorsolja össze? T3-sokkal? ott meg elkönyvelt utolsó. ennyi. ez a kiskapuja az egésznek, hogy igazából értelmes indokkal nem lehet tiltani, hogy ne mr2-vel nevezzen, ha meg nevez akkor a többi T1-hez képest könnyű dolga van. vagyis ezt gondolják sokan, viszont az RX-8ammal, powerup nélkül akármelyik mr2-t befogom, kivétel ezalól ha az illető hibamentesen vezet.
ha te csinálnál egy ilyen bajnokságfélét, akkor mit tennél? meghatároznád, hogy T1-ben tiltott kocsik: mr2, rx8, solstice(mondjuk, asszem ezek a legjobbak), T2-ben tiltanád az e30, a1, diablo-t, T3-ban pedig az M1 procart, gt3-rst? csak mert ezek a legbrutálabbak? -
JuhaAasz #32564 ám sztéjd ;) -
chris1997 #32563 Dobok neki egy DemonPofont
MAjd Demonnal nekem is beszélnem kell egy kis SDC esemény ügyben.. sztéj tyúnd... -
Quqa #32562 Azt hittem az ízébizének a bizgenytyűjének a hogyishívjákja.
-
BrianSpilner14 #32561 Ok :) Sikerült átlépnem az enyémbe közben (újraindítás) -
#32560 én melózok, Demon meg... amúgy üdvözlöm Demont, dobj neki egy sms-t -
chris1997 #32559 Speed Demon melózik, majd holnap ír. -
HITMANHUN #32558 Oké szóltam Speed Demonnak most írtam neki -
#32557 Cső, én meg Tutu vagyok!
holnap? kora délutántól. Asszem... -
HITMANHUN #32556 Cső Tutu, Brian vagyok szólok facebookon speed demonnak holnap mikor érsz rá groupban megbeszélni hogy mi hogy legyen ? -
HITMANHUN #32555 Am Brian vagyok én írkáltam most itt mert nem tok átjelentkezni az enyémbe :D -
#32554 sőtmitöbb! egy ilyet is küldök -
#32553 gépkocsivezető... egyikük kikérte magának... sofőrje a limuzinnak van, itt gkv-k vannak, és thgk-t vezetnek. Szervezkedni meg nagyon nincs / nem volt kedvem. Lehet, hogy most lesz... -
kowavega #32552 gépkocsivezető?! -
Quqa #32551 Azt nem értem, miért nem a te fejedből pattan ki ilyen ötlet, (pár jó szervező képességűvel egyetemben), talán még indulnák is csak időm nem lenne rá.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!És mi a szar az a „gkv” -
noxwill #32550 Akkor hajrá mindenkinek! -
HITMANHUN #32549 Felvettük a sorsolást pont az ilyenek miatt . -
#32548 nemzetközi forrásból szerintem már ma este rákérdezek, hogy arrafelé hogyan megy, mert van, ahol gördülékeny, fair, frankó versenyek vannak, én is mehetnék, de (akkor már nem lenne fair ) -
#32547 itt vagyok, csak sok gkv érkezett be ide az irodába, intéztem az ügyeiket . Szóval Hitman azt szeretné mondani, hogy:
MINDENKI , AKI SZERETNE NEVEZNI, AZ NEVEZZEN, JELENTKEZZEN, MAGASRA TEGYE A KEZÉT, MEG A BARÁTAINAK IS SZÓLJON, MERT EGYÜTT ÚJRA MEGVITATJUK A VERSENY RÉSZLETEIT. EGYELŐRE JELZÉSEK, SOFŐRÖK ÍRJANAK, KÉRDÉSEK NE LEGYENEK. A HÉTEN TÖBBSZÖR GROUPOLOK A TÁRSAKKAL, BESZÉLÜNK MAJD CSAK ERRŐL. -
kowavega #32546 spanyol - ír.. a 4fős csoportokat kiemelések alapján sorsolták... -
Quqa #32545 Az más tészta, csak az MR2 (jól felhúzva) közel olyat megy mint egy alap 911. Mentem ilyen 400-as stat-u Silvia ellen Downtown Challenge-on és a perfect és a sokkal jobb gyorsuló képesség akkora előnyt adott, hogy az orosz versenyző fél kört kapott. Tiszteletére legyen mondva hogy PU nélkül (én sem toltam) tisztességesen végigment. -
B13A6 #32544 Hát ez kb. olyan mintha azt mondanád,hogy a fenébe lehetett összesorsolni az íreket a spanyolokkal ,(pedig nem egy kategória...) -
kowavega #32543 így -
chris1997 #32542 Ment a pont.
A= Hiperautó
B=Erős nitróban hiányosak
stb
stb
stb
és az E=Charger, R8 vagy bármi egyéb -
Quqa #32541 Már megint nem kötekedésből, de hogy a fenébe lehet összesorsolni MR2-őt meg Silviát egyszerűen nem egy kategória! -
HITMANHUN #32540 Itt tudsz:http://worldmagyarbajn.ucoz.hu/
Regisztrálj és a fórum részen valamék részhez add le a nevezésed: profilnév valamint hogy mivel indulsz:T1 ,T2 , T3 , (nem kötelező mind 3 kategóriában indulni) -
IDFMAXIMUS #32539 hmm en is jelenkeznek ra
-
HITMANHUN #32538 Ezért fogjuk újra átnézni az egészet és ezért fog az egész augusztus elején indulni.
Feltétele a tiszta versenyek valamint minden kategóriában csak egy autóval indulhatsz:T1, T2, T3.
Ha pl a t1 nél a legjobb 8 ban vagy és gyengébb a t2 -őd min a t1 ed akkor indulhatsz t2 szinten t1 el, ugyanígy van t2-t3 között is -
chris1997 #32537 Időpont, mikor van, mi a feltétel..
Annyi OK, hogy no power... De a többi homály.. -
HITMANHUN #32536 adnák de mégis mire ??????