94802
-
odébbb #35331 Aszfaltbetyárok előre !!!!!
Tutu , légyszi felrakod , vagy beszúrod a tegnapi képppet ???
Előre is köszi ! -
kowavega #35330 nem én szoktam mesélni, csak tényt állapítottam meg... kérdezte hogy megy.. addig csak 1 versenyt mentem... -
BENCE4 #35329 kowa te 1 személyes hadsereg:DDD -
kowavega #35328 Ilyen nap után leszarom...:D -
BENCE4 #35327 nekem laptop merült le -
Freeman16 #35326 Így már én is jártam ráadásul csere elemem sem volt. -
BENCE4 #35325 nekem 1 valami kell az amazon staerter pack amire a képet beküldtem a fosos std-n -
mrredbull18 #35324 az pech ... xDDDD eltudom képzelni azt az arcot mikor kifogy az elem és te meg tövig nyomod a W-t xDDDDDDD -
#35323 de próbáltam. Akkor hozták be az alkatrész-tuningot, és azelőtt én öreg chargerrel lotus elise-ek ellen sorban mentem. Aztán ennek vége lett. Azóta még 3X tuningolták a Nissan GT-R-t, és nekem pedig az volt. Üres. Nulla versenyképes autóval egy szál faszban ott álltam. Megnéztem, hogy a kidobott pénz, amit akkor már kb 20 féle autóra elnyomtam, mert minden T1 is megvolt 10 szint alatt, az visszahozható-e. Örülök, hogy nem, azóta is makulátlan vagyok. Nekem ez fontos. Jogosan járhat a pofám, ennél jobb érzés nincs is. -
mrredbull18 #35322 tisztán értelek, mivel hogy cheat enginevel anno én is probálkoztam és nem csak ebbe a játékba és láss csodát és is ugy jártam mint te.... igaz a 3. vagy 4. után rájöttem hogy az csak látszat zsé de hát ez van hibábol tanul az ember..... és nagyon is értem azokat akik ez miatt lenéznek, lebecsmérelnek, és stb...... -
#35321 Az mekkora cián! -
#35320 ezt a mesét még sose hallottam, pedig már sokat hallottam. -
kowavega #35319 de próbáltad... -
kowavega #35318 (erősen) tuningolt porschénak a seggébe voltam rendesen (aztán kifogyott az elem a billentyűzetemből) -
#35317 "versenyre még úgy nem mentem" Értem amit mondasz, csak szeretném, ha tudnád, hogy ha esetleg velem jössz, akkor érezned kell, hogy "a fenébe, ez az ember illegálisan 0 értékű tartalmat szerzett 2010 nyaara óta."
Én 2010 őszén a cheat engine-nel próbáltam játékpénzt trükközni. Kár, hogy nem vagyok programozó, és kurvára nulla dollárt sikerült. Akkor én mindenemet elvesztettem, és még mindig itt hasítok azzal a profilommal. Nem lehetett belenyúlni a játékpénzbe, és láthatod is, nem lett több a zsém akkoriban. Szóval ellenem csak tiszta Coccolino-macik jöjjenek, ha kérhetem. A fórumban is. Főleg a fórumban. -
Ryanxx18 #35316 sziasztok:)
tudom mindenkinek ilyen van, de szerintetek milyen lett?
-
mrredbull18 #35315 jol megy? -
kowavega #35314 -
mrredbull18 #35313 1 szoval se mondtam azt hogy rendben van... csak probáltam azt mondani hogy nem hiszem hogy valami extra nagy anti cheat dolgot fog tenni az ea a worldben....és ezért lesznek .... vannak csiterek.... és 1 szoval sem hösködtem hogy hé wazze van 1 rakás 4 kulcsos szarom...... én azért csináltam hogy kiprobáljam.. élveztem és huh király volt..... de még versenyre ugy nem mentem hogy szarrá verjek valakiket mert speed hackelek vagy tudom is én teleport hackelek vagy valami.... -
#35312 +1 !!! -
#35311 single "kibaszott" player . Ez meg nem az. Hogy van képe bárkinek így kiállni - ne menjünk messze - velem. Nekem ma sincs ultra a nagy T3-as autóimban, sőt a porsche race tuned fékkel épített még. Csak. Hogy van képed azt mondani, hogy teljesen rendben van? Asszem itt nincs is tovább téma -
#35310 az első három találat rögtön halott ötlet, főleg az imageshack -
#35309 nálam is a picturepush a nyerő -
mrredbull18 #35308 mondtam én :P ám jut eszembe.... tudjátok hogy miért nincs csiter bannolás meg ilyen olyan csiter ellenes dolgok? mivel hogyha vissza gondoltok nfs1 -2 ........ stb..... mindegyikhez volt csit és minden féle cucc... azokban is csiteltünk ( tisztelet a kivétel, de szerintem mindenki kiprobálta...) akkor ha most a the run vagy ezekbe valaki csitel... akkor pont 1 régebbit a worldot fogják megvédeni a csiterek ellen?..... söt arra se tenném le a nyakam hogy ök maguk is néha használnak csitet a szerkesztök... és nem csak azért hogy kitanulmányozhassák hogy hogyan lehet megállitani / hatástalanitani hanem hogy kicsit ugy mond " szorakozhassanak" ..... -
#35307 Imagehost search -
#35306 picturepush.com -ot használok, WereWolf mutatta nekem annak idején a prohardveren. Kapott is érte egy piros pontot . -
kowavega #35305 ez a gyengék kifogása... tud valaki 1 sg kompatibilis képfeltöltőt? noob.hu nem pálya -
veszettróka #35304 Klikk a nevére és "find all post by NFSDrew" ... hát aranyos, ahogy játsza a szerepet :D -
kowavega #35303 -
#35302 Rossz szót írtam az előbb! A helyes:
A warez oldalak adminjai soha nem adnak ki adatokat a tagokról... -
#35301 Itt bukik a dolog, hogy "I know everyone's nicknames and their e-mail adresses." bikóóóóóz - a warez oldalak és fórumok tagjai soha DE soha nem adnak ki senkinek személyes adatokat a tagokról! Vajon miért is??? És hogy ezt honnan tudom? Pár warez fórumot elindítottam annó, melyek ma is döcögnek...
Szóval valaki jót mulatott csak! -
Racing824 #35300 aha
értelek :DD -
#35299 egyébként nem lenne faszság a car class rendszer bevezetésekor nullázni megint mindent, akkor a csalókat lekapcsolnák korrekt módon - elég lenne a csalások kikapcsolása - és akkor lehetne menni. Nyilván a letiltás öngól lenne, de az ellehetetlenítés-szerű tiszta játék akár nyerő út is lehet. Nekem pl. -
norby9201 #35298 Nagyon remélem hogy nem szoptam/tunk be keyloggert a linked miatt -
#35297 Jó kérdés... :D Egyébként Speedboost kódok meg hasonlók miatt szoktam felnézni néha. Elég hamar kikerülnek oda a "lengyel akciós speedboost" trükkök. Meg mikor valamit elk*rtak az EA-nél és ingyen volt az Originen a Starter pack egy kis ideig... :) -
kaoszgolyo #35296 Sunyiban lenne jó detektálni a csalókat, és mindig csalókkal összerakni versenyre, melynek végén senki nem kap semmit, bár azt írja ki, hogy igen. -
mrredbull18 #35295 tuti kamu... az EA sose fog ennyire meg alázkodni hogy 1 hacker oldalra reggeljen hogy kiszürje a csitereket..... még akkor se tennék ezt mikor már a csöd szélén állnának... -
Racing824 #35294 hmmm,éste hogy tévedtél arra az oldalra ha szabad érdeklődnöm? xD
am sztem ez csak kamu -
#35293 hogy leoltották... mindenesetre frankó lenne, ha valós lenne. Várjuk...
A treasure hunt trükkösöket egyébként remélem, mind megfingatják. Hú mekkorát röhögnék rajta. Bencét is kinevetném. Az is lehetne a mottóm, hogy nem szabad túl okosnak lenni. Mert nem szabad. Aki csal, az igen okos akar lenni. -
mrredbull18 #35292 ez fake ...