94802
  • BDGO94
    jó reggelt! az új városrész mikorra várható???
  • lolhunter
    Egyáltalán jó-e a szerver ahova fel akarok menni? A launcherben a Select Shard-nál én Apex-EU-ra megyek. Az a jó? vagy én valami komplett mást akarok?
  • lolhunter
    Tegnap töltöttem le a legfrisseb verziót és azt patcheltem még le tovább. tehát a legujabb ls nem a 3/4 évvel ezelőtti. Nem tudtok még mindig segíteni?
  • Fecooo18
    Szerintem jól néz ki ez a sesto elemento de az ára kicsit borsos, ha csak nem lesz olcsó boost akció megint valamikor:D
  • kowavega
    bitang
  • IDFMAXIMUS
    valaki vasarolta-e meg a Lamborghini Sesto Elemento-t milyen gep ?
  • IDFMAXIMUS
    bolcs valassz koszike
  • kowavega
    belépsz és megnézed..:P (igen)
  • IDFMAXIMUS
    Kowa be van teve a 2-ANNIVERSARES matrica ?
  • kowavega
    nem
  • IDFMAXIMUS
    sziasztok kerdezni szeretnem hogy az ingyen boost utan volte valami ujitas ?? ajandek ?
  • kowavega
    Így van, nem az FB a hülye, hanem a felhasználó
  • JuhaAasz
    igazából a facebook nagyon is jó...rengeteg dologról napról napra értesülök, like-olva sok oldalt, ami éppen engem érdekel. és azt ne felejtsem el, hogy tmobilosként(nemtudom többi szolgáltatónál is e) a 0.facebook.com, telefonról böngészhető korlátlan mennyiségbe ingyen...tehát levelezés, kapcsolattartás ingyen és bérmentve. szipmlán csak nem szabad kiírnod egy adatodat se, szül. Éved elrejteni, mobilszámot se megadni, és nincs gond. Ezenfelül aki kirak egy ilyen értelmetlen fasságot, hogy likeold ezt azt, szavazz rám, meg a sok hülye alkalmazást, annak leiratkozom az üzenfőfali bejegyzéseiről és kész. Egy szó mint száz, véleményem szerint nem a facebook a szar, hanem a sok millió felhasználó aki teleszemeteli, spamolja, meg úgy komplett éli életét a facebookon. Nagyon is jó ez a facebook, csak értelmesen kell használni ;) (pl. ahogy én)
  • goregrind #35359
    100% egyetértek ezzel! Tényleg fasza gesztus részedről quqa1, de én spec gyűlölöm az olyan zombigyárakat, mint a f@szbúk!
  • csiliboy
    Én is szívesebben nézek fel ide mint a fészbúkra...
  • kaoszgolyo
    Akkor minek ez a fórum?

Szerintem jobb függetlennek lenni az ilyen óriási trágyadomboktól. Ellene vagyok eme fórum elfacebookosításának. Már így is túl sok itt az oda való hivatkozás. Véleményem inkább emocionális, mintsem racionális.
  • Quqa
    Készítettem egy facebook oldalt (kezdetleges tudom) aki szeretne képet, videót feltölteni szívesen látott vendég. Így megoldódik, hogy tegyen fel ide vagy máshova fényképet nem kell külön képfeltöltő oldalra reg-elnie. Aki szeretne részt venni a szerkesztésben, hírek események közlésében (admin jogokkal) különösen megköszönném.
  • Undertaker189
    Azta k*rva
  • tutuhawer #35354
    hali, dolgozom épp :(
  • BDGO94
    hali mindenkinek, vki egy versenyt?? :)
  • mrredbull18
    xDDDDDDDDD kikell nyomtatni és összeragasztani xDDDDDDDDDD ezen besirtam xDDD :D :D :d
  • kaoszgolyo
    Pixeles a tükröződés, mint a játékban. Autentikus. Van ebben a képben valami bensőséges. Legalább is lehet. Mert elképzelhető, hogy az aláírók szívből adták az aláírásukat hozzá, nem pedig púp volt a hátukon. Így is lehet nézni. Na meg mennyivel rosszabb is lehetne. Ne is gondoljunk rá, hogy a fallikus szimbólumot nem egy nőhöz hasonló alak lovagolja meg, hanem egy férfi... Ááá!

Amúgy mondtam, hogy papírcsákót fogunk kapni. Itt van. Csak ki kell nyomtatni és összeragasztani.
  • xido
    a keret úgyis mindig update-li neki,nem?
    nekem is van ilyen,nem csatlakoznak mások..vagy single kört nyomok,vagy megyek tovább
  • tutuhawer #35349
    ez is szánalmas
  • tutuhawer #35348
    céges gépen beteszem háttérnek. Kiváló.
  • Undertaker189
    hát ez már szánalmas
  • mrredbull18
    hé hé ez nem szaros xD csak simán még selejt xDD de ha azt vesszük dedikált tehát kb 5-10 év mulva sokat fog érni xD
  • trakk
    Ennyi.
  • Undertaker189
    Ennyi? Egy szaros háttérkép?
  • mrredbull18
    hát , hát , háááááát ez valahogy de nem sok xD most az 1x többre számitottam, azthittem hogy most megint mindent megkapunk 1x-re ez alatt meg azt értem hogy kapunk 1 uj autot ingyen + 1 uj neon rendszám kaszni felni (végleg 0 cashért) és megint 1 csekély 750es boost kodot .... aztán meg jöhetne a háttérkép.... amit pl. én haszontalannak vélek mivel hogy semmi ilyen vagy ehez hasonlo háttért nem használok, csak spéci nature / nature pillantképet használok.....
  • goregrind #35342
    A legfrissebb verzió van fent, vagy a 3/4 évvel ezelőtti? Mert ha régi akkor telepítsd újra!
  • trakk
    Na emberek, megvan az ajándék, amiről beszéltek:
  • mrredbull18
    kinek sikerült 1 yetit lekapni? :D nekem sikerült nagy nehezen... kb 5 perc macska egér játék után drewwel.... csak nem megy a noob.hu -.-
  • lolhunter
    Sziasztok. Az miért van hogy nem tudok 1 versenybe se belépni? mindig meg az idő és ugy 3 perc után megunom és ujraindítom a versenykeresést. Mi lehet a baj?(régen játszottam a World-el utoljára [asszem vagy háromnegyed éve] és nem tudom azóta mi történt.
  • Quqa
    Hát a T betű!
  • goregrind #35336
    Szerintem tök megfelel az mx5-be. jobban is röfög tőle, mint vágott torkú disznó!
  • kowavega
    hh illik?:D
  • Quqa
    Mi a szar már megint napról napra több csítert esz ide a fene húzzon már ínét a jó büdös faszba (bocsesz Szabi) az összes a saját oldalára.

#35314 Kowa illik hozzád, és én azért játszom kábeles billentyűvel az nem fogy ki.
  • kowavega
    megérte várni
  • goregrind #35332
    Az első valamit is érő nyereményem ma, XXX órányi száguldozás után!