94802
  • stoker
    csátok az lenne a gondom nfsw vel ha beakarok lépni valami server_fata_errorcode_5 tudnatok segiteni mi a gond ?
  • mrredbull18
    gép azonosit banról még nem hallotam, csak MAC cim banról, ami elég ütös mert ha azt bannolják akkor többet nem fognak arrol a gépröl vagyis pontosabban mondva arról a hálózati kártyáról vissza csatlakozni... de mivel hogy csak IP bant HA adnak ami az se nagyon sürün történik igy nem kell csodálkozni hogy sok a csiter....

Chris: ha azt vesszük akkor jha IS - IS mivel hogy azoknak a csiterek pártját fogom akik pl. csak kiprobálják vagy tudom is én akik ugy használják hogy másnak ne okozzanak pl. szenvedést vagy akármi rosszat.... de azoknak én se fogom a pártját akik kretének... (elöbb irtam kiket értek kreténeknek) ,

Kowa: én értem... de nem az emailod bannolják ha bannolják is... hanem az IPd.... mivel hogy ök se annyira hülyék... ha valakit kiakarnak tiltani akkor nem ugy fogják hogy az egyik accját kibasszák azt a többit meg hadják hogy hadd tudjon visszajönni és hackelni tovább...
  • kowavega
    főleg, hogy másik emailrol nyomtam a másik acc.-ot
  • chris1997
    Most akkor csalók pártját fogod?
  • Quqa
    Én még most sem értem azt a hack mániát (ami unfair és hát a ... tilos meg miegymás) mondjuk a T1-2-ek jobban mennek ultra cuccal az tény különösen nitrozva, de az RTR-X-el akkor picsázom el a 700 feletti 911-eket amikor akarom nem különben a saját 911-el amiben a csak a motor ultra bár az is igaz full pro-val jobb időt mentem némely pályán.

Más:A banolást meg nem IP alapján kéne megoldani hanem gép azonosító alapján nem hiszem sokan csinálnák, ha naponta új alaplapot vagy win-t kéne felpakolni.
  • mrredbull18
    nem mindenkit érdekel az hogy melyik accba teszi.. mert ha bannolják igyis ugyis mind a 2 accja repül.... és a legtöbb ezért leszarja hogy ha bemocskolja az accját... és a kreténnekkel meg nincs mit kezdeni... elkell nézni és elkell kerülni öket.... akinek nincs türelme hogy legyen? hát ez joo :D :D :D erre nem commentelek, na de most mennem kell majd késöbb leszek báááj
  • Fecooo18
    Köszönöm:D amúgy a szint majd frissül gondolom mert már nemsoká 32-es vagyok:)
  • gyeprefos007
    ezzel teljesen egyetértek... külön acc ha ki akarja próbálni valaki.....bár ahoz hülyének kell lenni hogy csak "kipróbálás" címen bemocskolja az accountját :D
  • gyeprefos007
    olyan is lehet hogy van aki keveset tud játszani és nem akar több mint 1 évig fejlődni mire 50 lesz (itt worldben) pl de tény vannak akik élvezetből csinálják.... vannak akik erős idézőjelek közt mondva .. kényszerből... tehát kénytelenek használni mert a kevés játék idejükből kb soha nem lesz normális kocsi vagy valami de egy szó mint száz... én ugy gondolom ha csinálni akarja csinálja... letojom hisz úgysem tehetünk ellene semmit....mindenkinek a maga döntése :D
  • chris1997
    Aki kipróbálja az egy másik accba tegye, hogy a nagy accja ne legyen bemocskolva. Aki kretén, az meg dögöjjön meg, aki Akinek nincs türelme, annak meg legyen, mert a TH hack ugyanolyan rendű csalás mint bármelyik más.
  • Fecooo18
    a játékba csak simán Fecooo
  • mrredbull18
    pl. van aki élvezetböl csinálja, van aki csak kiprobálja, van aki ki is probálja de függö lesz mert megtetszik..., van aki kretén és azzal aláz le valakit aztán meg jártatja a pofáját ( akikröl te beszélsz), van aki csak azért csitel mert nincs türelme hogy tisztán türelmesen játszon , fejlödjön( szint lépésre értem) és ilyenek... nem hiszem hogy ezt olyan nehéz lenne megérteni... és még van 1-2 más fajta is biztos...
  • mrredbull18
    az durwa megoldás lehetett..... mindenkinek 1 IP cim ... pfffuuuu én nem rég végeztem 1 tanfolyamot ezen a téren és háááát erröl szo nem volt de igy megértvel mivel abbol elég sok tapasztalatot nyertem hát igy átgondolva elég szar megoldás lehetett xD de az tényleg röhejes hogy pl. valaki csitel a cs-n és a környék többet nem cszik ... pfffuuuuu eltudom képzelni milyen lehetett xD
  • Fecooo18
    Szabi, megtudnád csinálni nekem is a fejlécet? Tegnap sajnos nem voltam net közelbe így nem ment:)
  • chris1997
    Hanem miért?
  • mrredbull18
    nem konkrétan a boostosokra céloztam a mákerséggel .... ám nekem semmi bajom a boostosokkal..... és nem mindig mindenki azért csitel mert nem tud játszani....
  • chris1997
    De. Nem akarta a nagy accját összemocskolni ezzel és ebben teljesen egyetértek. Boostos makkerek? Még mindig ott vagyunk, hogy a boost dönti el a partokat? Ez Komoly?! Azt hittem ez a téma elavult.. :P Akik meg csalnak azok meg nem tudnak játszani...
  • gyeprefos007
    valami hibaüzenetet ír ki nem engedi uninstallálni :D pedig reinstallt akartam neki mert elég szar felelslegesen versenyezgetni.....mert mind lentebb írtam minden verseny 0rep és cash és ha elsőnek érek be időmön látszik hogy első lettem mégis DNF XD
  • kowavega
    2 kattintás kb. 1 új ip:)
  • mrredbull18
    lol.....
  • mrredbull18
    jut eszembe hozzá teszem kowa nem nagy értelme volt uj emailt csinálni hogy kiprobáld a hacket mivel hogy IP alapján bannolnak ha bannolnak és nem email alapján... azért hogy kicsit hatásosabb legyen...
  • gyeprefos007
    asd nemtudom uninstallálni a worldöt xD ebből lehet h gép reinstall lesz :D
  • proracerhun
    Meddig lesz a dupla xp és cash?
  • mrredbull18
    ez is igaz, de pl. vannak a boostosok meg a pimasz mákerek akik minden 2. versenyen mininmum 1 ultrát nyernek és ezek viszont a sima igc-s playerek ellen is szintén kicseszés..... tehát 1 marék szar online kocsis játékot csinálni .... mert egyéb nincs csak vita a csiterek és nem csiterek miat....
  • chris1997
    Úgy ám. egy NFS MW-be, szerintem mindenki csalt... De egy Online játékban: Retardáltság, kicseszés és noob dolog. Akár Spped, akár TH Hack.
  • Fecooo18
    Én ezzel a hack dologgal úgy vagyok, hogy szerintem sima nfs-ekbe elmegy mivel ott úgy is AI ellen mész de onlineban (személy szerint rühellem a csítereket) Ha már online akkor mindenki ugyanolyan esélyekkel induljon.
  • Gam3r
    Jó reggelt!
  • mrredbull18
    igaz igaz, nehogy kimaradjon :D de a bazmegdevellis jobb xD
    VOROSADAM: a ban hammer csak ijesztés volt..... de ha engem kérdel nem is hiszem hogy fognak csinálni valami nagy anti csiter dolgot.... a közeljövöben... max akkor mikor már hal ki a world de akkor is csak 1-2öt hogy megijedjen a többi és 1-2 belöle jobb utra térjen de nem hiszem még azt se biztosra...
  • chris1997
    Nem jó dolog. Noobok kedvenc progija.
  • High end PC #35426
    mi a franc ez a TH hack? nem vágom...

egyébként nem úgy volt pár hónapja hogy Ban Hammer van már, és a hekkereket automatikusan bannolják?
  • kowavega
    a legalsót is nézd meg
  • mrredbull18
    xDDDDDDDDDDDDDDD de ez a név bazz meg xD hogy bazmegdevellis xDDDD
  • kowavega
    csináltam próbálás miatt új emailt
  • mrredbull18
    ki ez a kretén? xD jo reggelt mindenkinek
  • kowavega
    a reklámozást nem szeretik általában
  • Gyuszopapa
    Azért csodálkozom hogy ennyien írogatják be hogy hack-elnek mert ha más topikban ezt beírja valaki az aztán oda többet be sem teheti a lábát itt meg tovább csókólgatjátok.Különben direkt így hülyén kérdeztem kíváncsi voltam a reakciókra tudom mi az a th hack.
  • kowavega
    Camaro TH Hack után:

r35:

Charger:

E46:
  • Bukullusz
    Hát jó azért a gázt tényleg érdemes nyomni.
  • JuhaAasz
    ez ilyen félig igaz mondat :DDDD
  • Bukullusz
    Mindenki verhető. Ismerni kell a pályát meg nem csak eszetlenül a gázt nyomni.