94802
-
mrredbull18 #35498 valaki mondja már el hogy kowa miröl beszél........... :D -
#35497 Ne mond már, hogy a sikerélmény nem számít. Ha az megvan utána jöhet a többi autó. -
I1Q #35496 Köszi tanulmányozom.
Még egy utolsó kérdés: Úgy vettem észre hogy amikor bedob versenybe addig nem tölt be amíg mindenkit be nem töltött (mivel mindig akkor tűnik el a betöltő képernyő amikor pár másodperc múlva indul a verseny és a betöltési idő néha 1 perc is van de legtöbbször 10 másodperc környékén). Jól gondolom hogy így van?
Történt ugyanis hogy legalább 5 percet vártam csodálva a loading-ot mire meguntam és újraindítottam a játékot. Ha jól emlékszem akkor nem adott hozzá az összversenyek számához egyet sem, tehát senkinek sem indult el.
-
kowavega #35495 holnap F1 utánra halasztom a cuccost -
chris1997 #35494 Ott a pont. -
kowavega #35493 hülyeség, hagyd ezt a listát a gecibe, azt vedd ami tetszik -
mrredbull18 #35492 valaki nem mondaná el még 1x hogy kowa milyen vinyles dologról beszél mert nem találom és ö még 1x nem mondja el xD -
#35491 autó választás előtt nézd meg a #26773 -as hszt -
lolhunter #35490 Most teszem kompletten ujra a játékot. Hivatalos oldalról letöltöm, felpatchelem és ha az után sem szándékozni a matchmaking akkor szerintem hagyom a francba a játékot.
Amugy még mindig nincs opcionális válasz hogy mitöl a francol nem kar bedobne egy multiplayer versenybe?a kocsim tuningja meg hogy mennyire erős függ? vagy nem tom mi alapján talál nekem más playereket. -
#35489 A car dealernél látod az is, hogy mennyi garázs helyed van. -
noblem1983 #35488 szerk. nem biztos hogy minden ellenfelet látsz (elnézést) -
I1Q #35487 Köszönöm. Rettentő bamba voltam. Minden tiert, car modelt, car maket végigléptettem csak ezt nem... -
noblem1983 #35486 Vannak más autók is játékpénzért természetesen. A car dealernél van a tier, alatta a gyártó.. és a végén a stílus ahol bizonyos autókból van jétékpénzes(IGC-nek nevezik ) változat némelyik nem is rossz de fel van tüntetva a szintkorlátja és persze aaz ára is fehér színnel. A csaló dolog nem biztos, hogy valóban az volt mivel a játék egyik hibája ha volt előtte egy 0-0ra végződő versenyed(nem volt kártya de valójában akkor is kapsz valamit) akkor biztos, hogy következő verseny(ek)ben látsz minden egyes ellenfelet. -
kowavega #35485 lehet venni, ha bemész a car dealerbe akkor léptess a style ablakban, és amelyiket meg lehet venni játékpénzért, azt írni fogja, hogy mennyiért és melyik leveltől -
#35484 Jó Reggelt srácok!:) Történt valami? -
I1Q #35483 Üdvözletem. Tegnap akadtam a játékra és egy dologra nem találtam választ, hogy lehet e későbbiekben ingame creditért autót vásárolni vagy f2p-ként csak a camaroval lehet menni? Ha lehet akkor lvl limit van hozzá?
Köszi a választ előre is. (kicsit csalódás hogy a 20. versenyen már összeakadtam egy csalóval... Első voltam végig kb 2 másodperces vezetéssel és valahonnan hátulról rögtön a célba ugrott a kis gyökér.) -
mrredbull18 #35482 bakker =)) -
kowavega #35481 nem -
mrredbull18 #35480 még 1x röviden tömören nem irod le? xD -
#35479 te csak itt ne sunyiz a SUNNY -k mindig jó arcok -
kowavega #35478 leírtam ár elégszer -
mrredbull18 #35477 miröl van szó:? mert ha olyan akkor 1 helyet kérek :D -
kowavega #35476 bocsánat, időhiány.. Az emlékcruiset csinálnám négytől folyamatosan, "vágóképek" kellenek, szóval bármikor írhattok, feltételem: 2 vinylhely az autón -
mrredbull18 #35475 1 kis off: valaki nem játszik realm of the titans vagy játszodt? -
#35474 Boldog névnapot, Szabi! -
#35473 ITT egy kis windóz segítség! -
veszettróka #35472 Eh, ez a verseny végén a Next gombot őrülten nyomkodó, siettető módszer tényleg működik :o
All-In: T1-es kocsi max Pursuit Cash skillel, nyomok 1 team slingshotot a plusz bonusért, senkit nem kapnak el, meg ugye most van a szülinapi duplázás, mindösszesen 15391 cash.
De ha figyelem az utolsó kocsit, és amint beért nyomkodom a NExt-et-akkor asszongya hogy +30.782 cash
Ez igy tök jó üzlet, 1 All-in - 1 skill mystery pack :) -
gyeprefos007 #35471 nem tudom most telepítettem újra gépet drivereket... World most töltődik le -
#35470 Még mindig géz a world nálad? -
gyeprefos007 #35469 Na egy ilyen "csalásnak" én is tudnék örülni :D -
mrredbull18 #35468 ennyi itt az én spéci figyelmeztetésem az EAtól,..... mondtam hogy mindig kell 1-2 ijesztés..... "Score171" a world proffomon :D -
mrredbull18 #35467 hát ha lesz drift akkor biztos fognak ezen valamit 'finomitani' a csiterek :D -
BENCE4 #35466 ki jönne pár kört partér?:) -
mrredbull18 #35464 na én pl. ezért jáccom a LoLt, mert abba olyan spéci rendszer van hogyha pl. kilépsz 1 játékból vagy nem akarod befejezni csak áll mint 1 szar a starton, vagy ugy mond "feedelsz" vagyis eteted az ellenfelet meg még sok más választási lehetöség van a report szempontjából, a lényeg hogyha valaki reportol akkor azonnal kibasznak, tapasztalatból beszélek, mert a LoL 1es funkciója nálam bugol, másnál más bugol, nálam meg ez, de a lényeg hogy mig nem tudtam addig probálkoztam, és mikor a bugot benyomja a játék bezár tehát kibasz a játékbol és a bug miatt nem birsz vissza lépni na tehát ha akkor miután vége a játéknak ha valaki reportol azonnal kileszel bannolva.... tapasztalatbol beszélek mivel hogy mikor bebugolt anno nekem a játék akkor kibaszott és nem birtam vissza lépni ezt 2x megcsináltam és a 2. ra már meg is kaptam az 1 napra szóló bant és ha még 1x megismétlödik akkor már 7 nap bant kapok, és igy tovább.... pl. ezt is lehetne a worldben alkalmazni hogyha valaki csitel 1 report ha megint csitel még 1 report és 24 ban és ha megint mikor vissza jön akkor megint ha csitel akkor megint report és akkor már 7 nap ban...... de mivel hogy az EA semmi nagyot nem tesz a csiterek ellen, mivel hogy nekik azok is + játékosokat jelentenek és ezért csak 1-2 ijesztés csinálnak hogy nehogy valaki feljelentse hogy nem tesznek semmit... akkor meg minek csinálnak játékot.... igy muszáj 1-2 ijesztés.... remélem kicsit érthetöbb hogy miért vannak csiterek és miért nincs anti cheater cucc... a ban hammer is csak 1 ijesztés volt... de igaz hasznos is volt xD -
Quqa #35463 Nem tudom menyire lehetne itt alkalmazni ezt, de valami hasonló használható lehetne az itteni csalókkal szemben is, bár nagyon nem értek hozzá. -
mrredbull18 #35462 de ami azt illeti ehez is csak 1 kis pech kell :D mert nem tudhatod hogy most kiprobálod a hacket és kibasznak mert igy sikerült vagy hackelsz már mióta megy a world és még semmi ... még figyelmeztetés sincs... ( lásd csabamagyart) .... -
mrredbull18 #35461 én még a komoly bannolásokat se hiszem... max 1-2 embert kitesznek mert kell 1 kis ijesztés de más nem.... IP bant is csak akkor alkalmaznak szerintem hogyha valami nagyon ütös dolog történik... -
#35460 nem hinném az ip bannt. Elég sok még a dinamikus ip. -
mrredbull18 #35459 jojo de nem mindegy hogy miért bannolnak..... komoly hack vagy csak 1 sima speed hack vagy tudom is én.... pl. szerintem a TH olyan közepes szinten van.... -
kowavega #35458 amikor tavaly bannoltak, lazán tudtam újat csinálni