94802
  • JuhaAasz
    le akarsz lőni is?
  • eclipse131429
    Hát sajnálom juhász már igazán mentem volna veled egy két karikát !
  • JuhaAasz
    akartam már egy kicsit worldözni az új laposomon, de ez a wifis net, hiperszupergigamega sebességgel dzsanel, kb a 6.3 megás telepítő volt 5 perc mire lejött, úgyhogy ebből nem lesz játék :DDD viszlát legkorábban augusztus 13.án ;) addig is nyomjátok a lecsót :D
  • goregrind #36038
    Köszi az infót! Még egy garázshely!
  • KRTuning
  • goregrind #36036
    "like you interesting why the previous adminnál was not a trouble like this?"

• Ryder159
    De most komolyan. TUTUnak igaza van. Veszekedéssel nem mész semmire. Ő a fonok. 2 aranyszabály van:
    1.Elő szabály a főnöknek mindig igaza van!
    2. A második szabály ha a főnöknek mégsincs igaza akkor autómatikusan az első szabály lép életbe!
    Ezt tanuld meg. Tedd fel azt a három videót mit kér, mást nem tudsz tenni.
  • goregrind #36034
    Lehet, hogy Sachenpower német, és a németek tudnak nagyarcoskodni - DE - azért "letett már valamit az asztalra", szóval nem kellene legyökerezni. A házigazdád sosem ajánlott baszogatni...
  • tutuhawer #36033
    Erik, légyszi, csak told fel a videókat. Ott spammelsz és itt a google fordítóval. Tőled csak 3 videót kér, teljesen jogosan, mert a semmiből előkerült noname játékosoktól elvárhatja, akik 15 perc alatt 3 nehéz pályán mennek top50-es időt. Neked megszólalni ott nem kell, csak tedd fel a videókat, amiket kér. Tőlem például nem kérne szerintem. Tőled meg igen. Mi a gondod? Nem értem.
  • veszettróka
    ha 5 különböző szerzőtől van akkor mégjobb... :)
  • BrianSpilner14
    Fúúúú ez a gyökér SACHSENPOWER kitlálta hogy én régen body hack et használtam :D Látott nálam valaki is ilyet valamikor?
    Megnézte a videót és tudja hogy sz..... ban van mert ha feltudom rakni mind a 3 videót végre akkor panaszt emelek a gyökér ellen ezt olvassátok el mit írtam a gyökérnek:
    http://forum.p-stats.com/threads/1072-Your-score-0-unranked-times-or-think-account-is-Banned-Post-Here?p=75412&posted=1#post75412
  • tutuhawer #36030
    ha 5 nyelven el is olvasod, akkor igen.
  • SUNNY84HUN
    köszi jól jött a 2 garázshely
  • KRTuning
    GameSpoton kapott kód állítólag felhasznált >.<
  • kowavega
    ha veszek 5 atomfizika könyvet, akkor érteni fogok hozzá?
  • goregrind #36026
    Rossz nevet másoltam! Ez mekkora!
  • kaoszgolyo
    Suprából Corollát csinálni tényleg varázslat. :)
  • goregrind #36024
    Ez mondjuk nem lett tuti ász, nekem kellett volna a keretet kisebbre venni, de sebaj!
  • goregrind #36023
    Zsolti89 képe is megvarázsolva!

• nfsmw4ever
    Hatalmas köszönet az infoért!!!
    Vagy hatot kikaptam a családnak. Örülés van. Nekem az egyik kis kedvencem. Köszönjük!
  • kaoszgolyo
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha jobban megnézitek, Toyota emblémának álcázva punci, mellek és fenék látható az ajtón.
  • Zsolti89
  • goregrind #36019
    Gyártottam magamnak én is nfsw-s pikcsőrt!

• zsomboor
    ha elolvastad volna akkor ott van a megoldás erre is
  • Fecooo18
    gamespot azt írja jelenleg nem tudok regelni...
  • chris1997
    "Tutubarát"...
    X)
  • tutuhawer #36015
    2012 ápr 17-én jött a Micsu, visszakerestem,de köszönöm az infót mindenesetre. Jár a pont, Chris
  • barack1997
    K gomb, chris hazudik !!! komolyan K, Tutubarát :)
  • chris1997
    L gomb!!
  • Undertaker189
    K vagy L , asszem
  • kaoszgolyo
    Kérlek, ne nyomd meg! :S
  • chris1997
    Te ne így próbálj csalni...
  • tutuhawer #36009
    melyik gomb aktiválja a hangot az eclipse elite-ben, srácok?
  • Scarfes
    Kosy
  • kaoszgolyo
    Ha nyerni akarsz, nem éri meg megvenni. Ha izzadni akarsz, arra kiváló.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Most nézem, és látám, hogy a 789. vagyok vele az egyik pályán, nitró, slingshot és jugger nélkül (ahogy mindig). És még vezetni sem tudom. Komolyan. Szerencsém volt. Büszke vagyok. Jó kocsi, csak olyan 150 km/h alatt és felett nem gyorsul. Nem is túl stabil, de nem annyira vészes. Nitróra nem túl érzékeny, az E46 érzésre vagy háromszor jobban veszi a löketet. Megfelelő felfüggesztéssel és gumikkal úgy tapad a kanyarívre, hogy közben még a sebessége is növekszik. Ez nagyon idegesítő, mert szokatlan, és külső kamerával így nem is kezelhető a kocsi, hiszen nem látni elé, ahogy elfordul a kamera előtt (ezért is (meg másért is) kellett lecserélnem a kék rugót; a pirosat meg azért, mert állandóan repült a gép). Ezen kívül a garázsban mindig lefelé mutat a felni csillagformája, ami sátánista szimbólum. Ha érted, mire célzok... Igen, ahogy Chris is mondta, legendás autó. Nem arról híres, hogy popsztárok villognak vele, hanem arról, hogy kiállították egy képzőművészeti múzeumban (miért, ki tudja...). Jó, Dakart is nyert, meg huszonnégyórást, de ezek egy autónál mit számítanak...?! A hangja szerintem nem olyan, amilyen a valóságban lehet, de százszor jobb mint valami V elrendezésű motorból kirötyögő rotyogás.
    [spoiler]Csodálatos autó. Erőből nem lehet vezetni.
    [/spoiler]
  • trakk
    Kitöltöd a linken lévő cuccost, ott is rányomsz a registerrre, kapod a kódot.
  • odébbb
    Jó Estét ASZFALTBETYÁROK !

Vége a szülinapnak , nemis tudom , de nem valami feer - nek érzem az ea részirül ezt a dolgot , vagyis (kevés mint mackósajtban a brummogás).
    Ettől mácsak azlett vóna a legszebbb ha trabantot adott volna , ami semmire nemjó csak udvartöltésre , nameg kinehagyjam keresd dewelist (ugyse tanálod meg)szindróma , képzzejétek a sirbarak az időeltolódás és , a +1 , vagy mittudomén tököm se érdekli időzóna ... -állandó óraátváltás.-
    mindegy... végre vége (remélem ijen se lessz többbet ,,,,,,)

Csalódott vagyok , jobbbra számítottam , nem szar , csak kaka .

odébbb - OLCSVA - WhiteAngie ..
  • Scarfes
    S hogyan tovabb??
  • trakk
    Emberek, akinek esetleg nincs még Boxster Spyder-ja, vagy szeretne még egyet, ezen a címen szerezhet magának egyet, csak regisztrálni kell. Ha nem megy a regisztráció, akkor a gamefaqs.com-on kell regisztrálni, majd gamespot-on belépni.
  • norby9201
    Nekem sincs semmiféle vip logóm mégis kaptam