94802
  • BrianSpilner14
    Még jó hogy zabos vagyok : szar a netem már vagy 3 napja tegnap is egy k...... va videót reggeltől estig töltött fel, ez a hülye admin meg majd egy hete banolt és kb olyan 10 helyet eshettem már vissza a ranglistán, ha nem többet ! felteszem a kérdést: PERFECT10N tól miért nem kéri a videókat? minden pályán 1. vagy 2.
  • JuhaAasz
    öööö...gyanítom a dolog nem hozzád kapcsolódik :DDD
  • BrianSpilner14
    Banyek beszól közelről ráadásul hülyeséget juhaaasz volt nekem gts em ?
  • JuhaAasz
    büszke lehetsz rá...de tényleg. ez nem megoldás. ezek után szerintem 100 videó után se várd, hogy valaha elismernek az időddel együtt.. ezzel leírod magad csak. másra nem mész.
  • BrianSpilner14
    Őszintén te rosszul vagy ? Milyen gts te hülye? mi van veled fáj a fejed?
  • JuhaAasz
    közbe megjött a jó öreg, régen évekig (ugy tudom cigóktól) lopott 5 megás wifi :D őgyhogy lehet csak worldözök kicsit nemsoká :DDD
  • BrianSpilner14
    ha én hack et használnék nemlenne az univerzumban aki utólérne!
    http://forum.p-stats.com/threads/1072-Your-score-0-unranked-times-or-think-account-is-Banned-Post-Here?p=75419&posted=1#post75419
    na ez az utolsó hozzászólásom odavág :D ehez nem kell webfordító :D
  • kowavega
    Mindig jót röhögök az ilyen nagy pofájú, nagy arcú senkiken...

más:
    agyonpakolt gtsét levertem PRIVÁTBAN a közepesen tuningolt sestommal
  • JuhaAasz
    mármint mit mivan ? :D melyik része nem világos? :DDDDD
  • BrianSpilner14
    ja csak megkaptam tőle privát válaszként hogy nyomorodjon bilire fúúúúúúúúúúúúúúúúúúú
  • goregrind #36071
    Mivan?
  • JuhaAasz
    erről a stílusról szokj le cimbi ;)
  • JuhaAasz
    öcsém :D én még a gyémántokat se szedem hogy hátha egy értelmes part beesik havonta :D annyira telibeszarom a partokat :D igaz a skillrendszerkor kapott cuccok nekem elegek voltak azokba a kocsikba amibe kellett :DDD versenyezzetek inkább...T1-essel nfs-jellel menjetek versenyre top t3-ak ellen, és powerup kilókkal nyerjetek :D az a menő :DDD mikor a seggem mögött tartom rx8al a gt3rs-t :D és nem bír velem :D:DDDD
  • BrianSpilner14
    Laci lődd már le magad 2 perc és fellépek aki ki akar kapni jöhet
  • zsomboor
    A body hacket azt nem is neked mondta...
  • chris1997
    húha...

Biztos ez lesz... :P
  • eclipse131429
    tudjátok mit szarok én is nektek tisztelet a kivételnek keressetek meg schumacher8712 és elbeszélgetünk egy kicsit erről a dologról !
  • BrianSpilner14
    na mind 1 csütörtökön lesz a napja mikor távozok a world ből evvel az akuntal szerintem ha újrakezdem és multiban találkozunk a veztésemből mindenki tudni fogja hogy én vagyok
  • goregrind #36063
    Ez már rossz viccnek is...
  • JuhaAasz
    ejnye-bejnye...
  • chris1997
    Ja hogy TH Hacker.. gyalázatos
  • eclipse131429
    hallod brian öcsi legyél már egy kicsit okosabb náluk nem látod hogy csirák ???.::: tisztelet a kivételnek !
  • BrianSpilner14
    De mi a legszebb? kicsillagozta a 4.07.10 et is a a k......ög
  • BB0735
    Én is tudom ki vagy. Pár napja töröltelek a barátlistából, mikor láttam, hogy te is nyomod a TH-hekket.
  • BrianSpilner14
    Kpják be amennyire most felbasztam a dolgon magam 2 perc és volt egyszer brianspilner14
    Ki a ku.....va anyának képzeli ez a k........ ög f.......sz admin már leáll Body Hack ezni ? Tudja hogy a szar a lecsóban van miután látta a 4.07.10 es country club időm és a body hack miatt már egy két játékost töröltek
  • eclipse131429
    szerintem az öcsém vele is kimerne állni nem tudom hogy most mit követelőztők rajta olyan időt meg ami az erikk megy én is megtudnék futni csak nézzük meg az ő kocsijait meg az ényémet és szerintem az öcsém fer játékos ha tetszik ha nem ki kell vele állni és majd meglátod koma !
  • chris1997
    Vannak a Csalók és a játéoksok.
    Csalók azok a nem játékosok.
    Fairplay pedig a normálisak. Abból senkinek nincs nagy neve, mindenki egyenrangú. Mr. Hawernak is, nekem is, neked is, mindenkinek. Nagy híressége/hírhedtsége csak NFSDEVELLIS-nek van.
  • eclipse131429
    Én értem én is tudok sok olyan embert aki nálam már bemocskolta hírnevét mert chetelt és mégi elvertem és magyar és nagyon nagy neve van majdnem olyan nagy mint a tutuhawernek !
  • chris1997
    Ez kb félig igaz. Játékban csak a Fair Playt kell felmutatni. Mindenki egyenrangú játékos.
  • goregrind #36052
    Nem mutatok én fel sehol semmit! A játék csak játék - nem az alapján kell tudni viselkedni másokkal szemben !
  • JuhaAasz
    nem kell semmit se letenni az asztalra, hogy ilyen téren mondja meg a véleményt, mivel abszolút igaza van. nem bántásból írom énse, csak tudod a stílus miatt sok ember szarbanéz mást. nem fogok nevén nevezni senkit, de múltkor voltam egy groupba, ahol XY jelzővel szólított meg YZ-t...mert azt hiszik róla, hogy "....", mert a stílusa miatt úgy is jön le. remélem érted mit akarok ezzel :)
  • JuhaAasz
    elhiszem. de ezzel nem mondok szerintem újat, hogyha higgadt fejjel el tudod engedni magad mellett az amperjampikat, akkor emberileg sokkal nagyobb szinten vagy, jobban elismernek, tisztelnek majd...ami nagyon, de nagyon sokat számít ;)
  • eclipse131429
    Te ki vagy mit mutattál már fel ebben a játékban hogy te másokat kritizálhatsz ?
  • goregrind #36048
    Nekem nem a névről, az írás stílusról ugrott be egyből egy név!
  • eclipse131429
    Tudod az a baj hogy, most nagyon rá vannak szállva az öcsémre , és annyira csira gyerekek szapulják hogy még én is bedarálnám őket, pedig nálam Erik fényévekkel jobb !
  • goregrind #36046
    Semmi gond azzal, ha valaki jobb valamiben valakinél! DE! A stílus már annál kifogásolhatóbb!
  • JuhaAasz
    rájöttem, miután írtad az előző hsz-t, amibe Eriket írtad :D akkor beugrott hogy, who are you :D
  • JuhaAasz
    nem fáj :) csak a intézkedési megoldása, hozzáállása és temperamentuma az ami nem igazán helyes :) ha nyugodtabban sikerülne elintézni a dolgot, meg minden, akkor sokkal nagyon respect-re tehetne szert ;) jobban megjegyeznék ki az a brianspilner14
  • eclipse131429
    Nem juhász tudod hogy én nem vagyok olyan A Schumacher8712 vagyok ! Már mentünk egy párszor !
  • eclipse131429
    Most én nem értem kinek mi baja van az öcsémmel Erikkel fáj ha valaki jobb nálatok ?