94802
  • JuhaAasz
    amúgy jól teleoffoltuk az atyaúristent is sorry Szabi fejezzük is be srácok :D kaptam egy fasza ventillátor tippet, be is újítok egyet, téma lezárva :DDD
  • smokes
    Proci pasztázása
  • audi s8
    Megmondanád a méreteit? Külön tápról vagy usb-ről üzemel? Mekkora benne a ventilátor?
  • kaoszgolyo
    Ne offoljatok már, légyszi! Gépe válogatja, mit és meddig bír ki.

Ugyanitt elnézést kérek a mai offjaimért. Bocsi.
  • smokes
    na jo linkelek neki pasztazasrol oktatast azt gempa ajanlgasd a kezdoknek:-)
  • JuhaAasz
    erre tettem egy zöld + jelet :D nincs bajom velük amúgy, csak tényleg változtatniuk kell a stílusukon, különben senki se fogja őket nézni semmire...
  • GEMPAHUN
    igaz de mondom ha pasztázásról van szó ha nekem nem hisszel akkor kérdezd meg aki ért az ilyenhez pls Infómatikaibolt
  • KRTuning
    Eh gyári beállítás, BIOSban nem is tudom állítani, de azért köszi a figyelmeztetéseket :P
  • smokes
    gempahun, pont egy hacker nevezetu embernek meseled ezt, hiszen neki ezt tudnija kellene,nem de?
  • smokes
    80 fok felett eleri a 95 fokot de azt hirtelen fogja ,hamar 80 fok akkor a 95 fokot is eleri hiddel egy idomulva azt a gped ha eselyed van a bios riaszt azt kikapcsol automaticen.
  • GEMPAHUN
    ember meny be egy boltba és kérdezd meg hogy kell rányomnia pasztát a procira
  • goregrind #36190
    Az hagyján, de az a pötty nem a vásárlás előtt 1-2 nappal kerül oda! Lesd meg mikor adták ki a cuccot (év-hó) és kb azóta van ott! Szal nem a legfrisebb a cucc általában.;)
  • GEMPAHUN
    tény vannak ilyenek hogy biosban be állitod hogy 80 foknál kapcsoljon ki de akkor ott már probléma van
  • smokes
    majd nem fog, azt kikapcsol a geped jobbik esetben, rosszabbik hogy leeg a procid azt lehet a tapodat is viszi vele egyutt,gratula okos gondolkozas de te tudod
  • trakk
    60 fok még simán normális hőmérséklet. Egyébként én meg őt nyüstölöm lassan másfél éve, a belét is kihajtottam már, valamivel 80 fok felett volt, hogy megadta magát, de a 60 az még bőven üzemi hőmérséklet.
  • KRTuning
    Az enyém alatt 80°C-nál kapcsol 3asba a venti. 60 fok simán elmegy.
  • GEMPAHUN
    én foglalkozok vele mert nekem ugy be vált kb vagy 30 ismerősőmnek szoktam csinálni és még egy sem panaszkodot
  • JuhaAasz
    20-at ?:O bőven beruházok egy ilyenre akkor :D
  • smokes
    amugy 1 evente szoktak pasztazni, de eleg 2 is
  • JuhaAasz
    hát mindegy...már úgyse az a típus vagyok, aki több órát tolja a worldöt :D
  • trakk
    Egyébként ha hűtőben gondolkozol, ajánlom ezt, nekem is ez van, circa 20 fokot hűt rajta, ami azért nem rossz.
  • GEMPAHUN
    mély érdekes nálam miért van egy csomo tegnap vettem vagy 5öt
  • smokes
    az keves hogy ranyomja a potyot, mert veknyan elkeni egy kicsit es rateszi a tobbit a borda eklnyomja mar ugy.
  • goregrind #36178
    Igen
  • trakk
    Egy évig körülbelül hasonló terhelés alatt állt az enyém is, jelenleg is tökéletesen működik.
  • GEMPAHUN
    jah de aszt is szokták pucolni
  • smokes
    mar ezust paszta megszunt, kiment a forgalombol elmeletileg:-)
    de van helyette jobb is, amugy igen van annyiert is de van 300-500-ert is , es ugyan ugy mukszik az is.
  • GEMPAHUN
    nem egy nagyob pötyöt kell rá nyomni és a borda el nyomja
  • smokes
    laptopnal is sok ha eleri a 60 fokot,szal laptop vagy asztali akkor is sok
  • GEMPAHUN
    jah kéne mert meg fog föni a proci asztán mehet a kukába
  • smokes
    amugy annyit elarulok hogy veknyan kell kenni , es a proci feluletere hogy erintkezen a hutobordaval.
  • trakk
    Na és naná, hogy a lényeget nem írtam le, szóval ilyen hőmérséklet laposnál normális.
  • GEMPAHUN
    jah töröld le a régit és ak rá ezűst pasztát kb 800Ft egy falska
  • JuhaAasz
    jelenleg 12 órája van a birtokomba :D újonnan pasztázni kéne egyből? :D
  • trakk
    A videokártya az Mobility-szériás, magyarul nincs külön hűtése, ergó az egész gépet egyetlen venti hűti, ahogyan az enyémet is (eltekintve a baszottnagy Cooler Master hűtőtől alatta :D)
  • smokes
    de csak az csinalja aki ert is hozza, mert nem sokan tudjak , sokan azt hiszik ugy kell mint pikaszo:)
  • JuhaAasz
    majd kiváncsi leszek, ha veszek ilyen tálcát alá, amibe van venti, hogy az fog e lehúzni belőle valamennyit....nem vagyok otthon a témába :D
  • smokes
    ha a ventilator porognek normalisan az rpm-je jo azon latni kiirja ,akkor paszta lesz az oka.
  • JuhaAasz
    megy persze :D játék közbe így rotyog...most nyugis 49-52...
  • GEMPAHUN
    el kéne neki egy kis paszta