94802
-
JuhaAasz #36202 amúgy jól teleoffoltuk az atyaúristent is sorry Szabi fejezzük is be srácok :D kaptam egy fasza ventillátor tippet, be is újítok egyet, téma lezárva :DDD -
smokes #36201 Proci pasztázása -
audi s8 #36200 Megmondanád a méreteit? Külön tápról vagy usb-ről üzemel? Mekkora benne a ventilátor? -
kaoszgolyo #36199 Ne offoljatok már, légyszi! Gépe válogatja, mit és meddig bír ki.
Ugyanitt elnézést kérek a mai offjaimért. Bocsi. -
smokes #36198 na jo linkelek neki pasztazasrol oktatast azt gempa ajanlgasd a kezdoknek:-) -
JuhaAasz #36197 erre tettem egy zöld + jelet :D nincs bajom velük amúgy, csak tényleg változtatniuk kell a stílusukon, különben senki se fogja őket nézni semmire... -
GEMPAHUN #36196 igaz de mondom ha pasztázásról van szó ha nekem nem hisszel akkor kérdezd meg aki ért az ilyenhez pls Infómatikaibolt -
KRTuning #36195 Eh gyári beállítás, BIOSban nem is tudom állítani, de azért köszi a figyelmeztetéseket :P -
smokes #36194 gempahun, pont egy hacker nevezetu embernek meseled ezt, hiszen neki ezt tudnija kellene,nem de? -
smokes #36192 80 fok felett eleri a 95 fokot de azt hirtelen fogja ,hamar 80 fok akkor a 95 fokot is eleri hiddel egy idomulva azt a gped ha eselyed van a bios riaszt azt kikapcsol automaticen. -
GEMPAHUN #36191 ember meny be egy boltba és kérdezd meg hogy kell rányomnia pasztát a procira -
#36190 Az hagyján, de az a pötty nem a vásárlás előtt 1-2 nappal kerül oda! Lesd meg mikor adták ki a cuccot (év-hó) és kb azóta van ott! Szal nem a legfrisebb a cucc általában.;) -
GEMPAHUN #36189 tény vannak ilyenek hogy biosban be állitod hogy 80 foknál kapcsoljon ki de akkor ott már probléma van -
smokes #36188 majd nem fog, azt kikapcsol a geped jobbik esetben, rosszabbik hogy leeg a procid azt lehet a tapodat is viszi vele egyutt,gratula okos gondolkozas de te tudod -
#36187 60 fok még simán normális hőmérséklet. Egyébként én meg őt nyüstölöm lassan másfél éve, a belét is kihajtottam már, valamivel 80 fok felett volt, hogy megadta magát, de a 60 az még bőven üzemi hőmérséklet. -
KRTuning #36186 Az enyém alatt 80°C-nál kapcsol 3asba a venti. 60 fok simán elmegy. -
GEMPAHUN #36185 én foglalkozok vele mert nekem ugy be vált kb vagy 30 ismerősőmnek szoktam csinálni és még egy sem panaszkodot -
JuhaAasz #36184 20-at ?:O bőven beruházok egy ilyenre akkor :D -
smokes #36183 amugy 1 evente szoktak pasztazni, de eleg 2 is -
JuhaAasz #36182 hát mindegy...már úgyse az a típus vagyok, aki több órát tolja a worldöt :D -
#36181 Egyébként ha hűtőben gondolkozol, ajánlom ezt, nekem is ez van, circa 20 fokot hűt rajta, ami azért nem rossz. -
GEMPAHUN #36180 mély érdekes nálam miért van egy csomo tegnap vettem vagy 5öt -
smokes #36179 az keves hogy ranyomja a potyot, mert veknyan elkeni egy kicsit es rateszi a tobbit a borda eklnyomja mar ugy. -
#36178 Igen
-
#36177 Egy évig körülbelül hasonló terhelés alatt állt az enyém is, jelenleg is tökéletesen működik. -
GEMPAHUN #36176 jah de aszt is szokták pucolni -
smokes #36175 mar ezust paszta megszunt, kiment a forgalombol elmeletileg:-)
de van helyette jobb is, amugy igen van annyiert is de van 300-500-ert is , es ugyan ugy mukszik az is. -
GEMPAHUN #36174 nem egy nagyob pötyöt kell rá nyomni és a borda el nyomja -
smokes #36173 laptopnal is sok ha eleri a 60 fokot,szal laptop vagy asztali akkor is sok -
GEMPAHUN #36172 jah kéne mert meg fog föni a proci asztán mehet a kukába -
smokes #36171 amugy annyit elarulok hogy veknyan kell kenni , es a proci feluletere hogy erintkezen a hutobordaval. -
#36170 Na és naná, hogy a lényeget nem írtam le, szóval ilyen hőmérséklet laposnál normális. -
GEMPAHUN #36169 jah töröld le a régit és ak rá ezűst pasztát kb 800Ft egy falska -
JuhaAasz #36168 jelenleg 12 órája van a birtokomba :D újonnan pasztázni kéne egyből? :D -
#36167 A videokártya az Mobility-szériás, magyarul nincs külön hűtése, ergó az egész gépet egyetlen venti hűti, ahogyan az enyémet is (eltekintve a baszottnagy Cooler Master hűtőtől alatta :D) -
smokes #36166 de csak az csinalja aki ert is hozza, mert nem sokan tudjak , sokan azt hiszik ugy kell mint pikaszo:) -
JuhaAasz #36165 majd kiváncsi leszek, ha veszek ilyen tálcát alá, amibe van venti, hogy az fog e lehúzni belőle valamennyit....nem vagyok otthon a témába :D -
smokes #36164 ha a ventilator porognek normalisan az rpm-je jo azon latni kiirja ,akkor paszta lesz az oka. -
JuhaAasz #36163 megy persze :D játék közbe így rotyog...most nyugis 49-52... -
GEMPAHUN #36162 el kéne neki egy kis paszta