94802
-
#36244 ha nagyon jó hűtő kell akkor ezt ajánlom mert még a sz@rt is lefagyasztja a gépemben : gépem , nagyon meg vagyok elégedve vele bár nem tudom mennyi volt ... a world meg se kottyan olyan mint ha az asztalon kattingatnák kb annyi a hőfok -
kowavega #36243 bocs, a másodikat elbasztam
-
kowavega #36242 Kiváncsian várom a ZL1 eladási árát
http://www3.picturepush.com/photo/a/8863826/img/8863826.png -
kowavega #36241 -
kowavega #36240 te meg pár nyelvtan órára -
kowavega #36239 feltette a nagy KFSZ -
Nomish #36238 Cimborám összedobott egy videót kedvenc BMW-inkről. Javarészt az én festéseim és autóim szerepelnek a videóban. Enjoy^^
A videó nincs effektezve,ha rázkódik a kép,vagy nyúlik,akkor próbáljatok meg minőséget állítani. Valamiért a youtube,elcseszte :D
-
mrredbull18 #36237 bazzz 241 hsz azthiszem kihagyom a visszaolvasást mert mig a végére érek megint lesz minimum 100 -
kaoszgolyo #36236 A hőemelkedésest benéztem. Mindenesetre lehetett volna több infót kérni. -
kaoszgolyo #36235 Hááát... A papírzsepi nem a legjobb, mivel nem különösebben szívja magába a pasztát, plusz a tükörsimára polírozott felületeket karcolhatja is. Vékony, puha rongy sokkal jobb. Aztán nem tetszik, ahogy szétkente a pasztát. Biztos jó úgy, de én mindig szép egyenletesre húzom. A következő gyanús dolog, hogy processzorcsere után operációs rendszer újratelepítést javasol. WTF? Abban talán lenne minimális ráció, ha egymagost cserélt volna a delikvens többmagosra, de nem ez a helyzet. A 4-7 °C/s hőemelkedést ijesztőnek találó emberkét sem nyugtatta meg, hogy az teljesen normális dolog, különösen, ha nulláról ugrik maximumra a terhelés, plusz hőmérsékletfüggő ventilátorszabályzás is van, de még azt sem kérdezte meg, mik a körülmények. Ezért kellett volna valami jobb leírást linkelni. -
HITMANHUN #36234 na látod én kivártam hogy mi lesz am én is eladtam volna az m1 et -
chris1997 #36233 Hopp tényleg :DDD -
HITMANHUN #36232 én meg a m1 re akartam egy dobó kockát festeni mert ugyis hasonlóak:D -
JuhaAasz #36231 mér? :D a camaro tán nem az? :DDD -
chris1997 #36230 1 divat autóval kevesebb :D -
JuhaAasz #36229 jött a camaro zl1, még ugy tudtam, tudtuk, hogy 1 milla lesz, így szívbaj nélkül eladtam az M1 procart :D aztán ingyen volt a camaro :D #önszopatás -
chris1997 #36228 hm.. azon nekem is többször, lehet bérlek egy ElCaminot és festek rá egy szarkupacot... -
HITMANHUN #36227 mostanában am is nagyon csendbe vagy de téleg -
HITMANHUN #36226 :D nekem meg a bmv m1 en volt töbször is -
JuhaAasz #36225 á hitman...részemről nincs balhé csak úgy :D kivéve amik régebben történtek (pl. kiakadtam blinthun-on)...én mára teleoffoltam(offoltattam) a topikot :D szóval nekem mostmár kuss a nevem, alvás is lesz mindgyárt :) -
chris1997 #36224 RTR-X nagyon nem a kedvenc.. többször is láttam az egér klikkmutatója a sell car gombon... -
HITMANHUN #36223 ne mond már na de nem is tom miért :DDD -
#36222 Ment megint PÜ. -
chris1997 #36221 Kösz de valahogy a balhé szóban rögötn az RTR-X jut eszembe.. hm... :D -
HITMANHUN #36220 na de haver ne légy már ilyen rendezzünk má egy jó kis második felvonást :DDDDDDD -
chris1997 #36219 NEM -
audi s8 #36218 Ment vissza PÜ -
JuhaAasz #36217 gyerekeknek ilyenkor ágyba helye, nem balhézni :D anyukád nem tanította meg? -
HITMANHUN #36216 téleg akarod :D segitek -
#36215 évente pasztázni? Hülyeség. 6 éves a gépem, hozzá se volt nyúlva semmihez, és jelenleg 28 fokos a proci... -
chris1997 #36214 Keresek valami balhétémát.. :D -
JuhaAasz #36213 jobban is jártál -
HITMANHUN #36212 a francba mi a csának dolgoztam kimaradtam a nagy balhéból :DDDDDDD ( vic) -
smokes #36210 na jo ennyi eleg mara nekem, irtam is ide kommentaltam legalabb nem mondhatjatok
sziasztok,jo ejt! -
Lycanon #36209 a gamefaqs.com -ra regelj, és onnan beenged -
#36208 Gyanítom, le van terhelve mocskosul, lehet helyette a gamefaqs-ra, ugyanaz az adatbázisa. -
smokes #36207 neked is kell a boxter spyder szabi?:) -
#36205 Ment PÜ. -
GEMPAHUN #36204 el mesélem neked hogy én nem csalok csak kölcsön lett adva a karim egy ismerősőmnek és felválalta hogy visszi nekem a TH de mire írták hogy nem sűl le a pofámrol a bőr
és rá kérdeztem ismerősőmre hogy tényleg haszálta-e vagy sem és használta mert le ugrotam és a gépén láttam a hacket -
Lycanon #36203 Ott szerintem inkább a vga ami adja a meleget... és mivel egy közös hűtő bordán vannak... (hiába a 2 hőcső)... de kb. normális az a hőfok egy ilyen gépnél... amúgy az i3-ak (szériától függetlenül) 110-120 nál mindenképpen kikapcsolnak. Ha állítható annak a gépnek a bios-ában, akkor ajánlott 80-85-re tenni, hogy akkor kikapcsoljon.
Nekem "100%"-os terhelés alatt megy 56-57 fokon mind a CPU mind a VGA... :)
(bár a két gép hűtés rendszere sem hasonlítható össze)
Más:
Megnéztem a képet... tökre koppintás az én vaio-m is ilyesmi... csak a másik oldalon van a szellőző nyilása, meg még nincs rajta USB3, meg kicsit gyengébb a vga-ja.
De designre teljesen ilyen... :)