94802
-
#37417 facebookon is meg több helyen is rinyálnak ááá tiszta vicc -
chris1997 #37416 Na ilyen napom is lett.. :D -
JuhaAasz #37415 akkor engem is írjatok fel mellé, legalább egy valaki álljon ki mellette viszont akkor vigyázz nagyon, mert ha megnézed az IGC-s profilom nevét rájössz miért is figyelmeztetlek -
.......................
most akkor az következik hogy utáljuk Christ ? naptárba is beírjuk Chris ellenes világnap vagy mi a csöcs lesz itt -
JuhaAasz #37413 ahogy írtam, az IGC-s profilomba a t1 lexus meg camaro mellé jól jön -
chris1997 #37412 Na azért..
Csak hírtelen, hogyhogy mindenkinek megtetszett ez a szardoboz... pff
-
JuhaAasz #37411 nem kell a szívedre venni no...csak cukkollak -
chris1997 #37410 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!megint kezdődik... -
JuhaAasz #37409 hé TCMCHRIS...van egy sanda gyanúm, hogy ezt neked
weboldalon aktiváltam a kódot meg minden, és már csak 3 napra tudom bérelni...ha nem panaszkodsz, mert a support ugyebár meglepődött ahogy olvastam, akkor még most is végleges lenne -
zsomboor #37408 Engem akkor jelölgetnek ennyien ha az Eclipse-el megyek de amúgy egyébként is ha otthaygom az úton 2 percre mindig van 1 (több nem is lehet, 99 friend van, egy helyet meg mindig direkt hagyok) -
mrredbull18 #37407 xD -
#37406 ezért kell bekapcsolni az automata elutasítás , barátfelvétel előzetes egyeztetés után :))
mondjuk ha nem lenne bekapcsolva nekem akkor se menne nekik mert 100/100 as -
#37405 Ismerős a helyzet... engem is folyamatosan jelölgetnek -
mrredbull18 #37404 xDDDDDDDDD /// a suvok miatt 3asával kapom a friend requesteket xD 10 perc 3 request -
#37403 Ez konkrét geci, Most látok egy nevet az utcán (játékban xD) : MISIKEPISIKE , hát ez lol -
mrredbull18 #37402 xD korrekt :D ez igy .... -
JuhaAasz #37401 ööööö...igazad van ebbe természetesen. más joggal gondolhatja, hogy van benne boost. hát akkor íly módon 2 lehetőségem van...vagy leszarom, és az én lelkem tudja, hogy csak ajándék boostok vannak benne, vagy mindennemű ajándék ami éppen aktuális nagy ívbe elkerülöm :D bár a camaron már rajta vannak a year 2 cuccok...úgyhogy leszarom :D ami ingyen van kihasználom azt mások is megtehetik :D -
#37400 picturepush.com -
#37399 Á nem én még tegnap, mikor kiderült hogy "örökre" van. Ha nem lenne ez a bug akkor be se váltottam volna:P -
mrredbull18 #37398 valaki 1 jo képfeltöltö oldalt tud? olyant ahol lehet regizni hogy hosszabb távra is megtudja örizni a képeim és olyant ahol lelehet privátolni a képeket.... ugy értem hogy csak az tudja megnézni akinek megadom a linket :D -
Gam3r #37397 Hát nekem azt írta ki hogy 3 nap van hátra, és egy szöveg is így írta ki, te most váltottad be, és ha igen hogyan is? -
mrredbull18 #37396 meglehet nézni a linkkel xD mert a képet sehogy se akarja betenni -
#37395 Nekem is megmaradtak örökre, kinek vették el? -
mrredbull18 #37394 gondoltam leugrok a tengerre kicsit csobbanni ebben a höségben de hát nem lehet uszni >>>> ha nem menne akkor itt van EZ -
#37393 most nehogy elbízd magad mert agyon vagy agy helyen váglak , ha jó sofőr van akkor szarral is vagy gyengébb , korlátozottabb kocsival lehet jól menni pl : én r34el vagy supra -val ...
- persze kell pálya ismeret és rutin is -
chris1997 #37392 (R8 4.2 szintű a SUV(hopsz :D ))
1000-1500FT körül HP nincs. Ebay-en lesd meg., én 9$-ért(inkább 10) találtam Limitedet... -
Quqa #37391 Nem tud valaki olcsón (1000–1500 körül) hol vehetnék Hot Persuit-ot PayPal-al, kéne a rendőrös matrica csinálnék én is Rhinot belőle mint Szabi.
Sunny nem mondom, hogy nem volt béna a GTS-es, de utoléri az RX8-at és az El Caminot is (a SUV), bár lehet csak mákom volt, de szerintem jól megy. -
Gam3r #37390 De gáz, de én amikor bepötyögtem éjfélkor akkor azt írta rossz, az valami BFH-s lehetett.
Na mind1 nem mintha sok időt töltenék a world-ben.:)
-
mrredbull18 #37389 azt nem veszik vissza elbaszták ne sirjanak nincs vissza üzlet xD -
#37388 éjszaka - hajnalban volt 1 bug de már javítva van , sztem visszaveszik amit örökbe megkaptak azok akik ..
most már csk 3 napos a rental kód -
mrredbull18 #37387 igen, én 4 accon ( 1ik a haveromé) megkaptam örökre :D -
Gam3r #37386 Mi, akkor akik gyorsabban voltak, örökre megkaptál, vagy mi? -
mrredbull18 #37385 mit kell ebben segiteni? :D levan minden irva, beirod ha mázlid van akkor sikerül hanem nem mert ugy hallottam hogy már javitval van, a lényeg hogy kilépsz a játékbol beirod a kodokat redeemeled és belépsz
és ha mákod volt akkor örök hanem nem... de mostmár nem biztos hogy sikerül mivel hogy javitották... -
HITMANHUN #37384 köszi szépen a tanácsot -
kopasz0 #37383 üdv ezek milyen kodok?. tud nekem valaki segiteni?.
kössz -
SonTom #37382 Pagani jó színkombóval nem rossz, de Krampusz Intercséndzsen kikap, még gázemelgetéssel is lehullik a keményebb ívekről... Talán egyszer újramappelik a specjeit, mint anno a Suprának és az R34-nek... Jelenleg jobb időket megyek LFA-val, vegyél inkább azt, olcsóbb is. -
chris1997 #37381 Szerintem 8000 SB-ért? nem
Csak ha nagyon akarod a kocsit. -
HITMANHUN #37380 értem köszi szerinted megéri megvenni ???
-
chris1997 #37379 szűkös a kanyarbevétele nagy sebességen, élesebbeket nem csipázza, főleg ha gyorsan mennek bele. -
HITMANHUN #37378 és a nyújtott vagy a éles kararokat nem szereti ???