94802
-
chris1997 #37798 Úgymond vizuálisan tiszta leszel, de sajnos az már ment a történelmedbe.. -
#37797 ebben igaza van -
HITMANHUN #37796 hát megy 17 es féket meg sok szart adott de ez két hete vagy több is már amikor volt a fék nincs eladva csak de az is meg lessz és már soha nem leszek tiszta ebben igazad van -
chris1997 #37795 (már amennyire..) -
chris1997 #37794 Akkor add el a csalással szerzett partjaidat és tiszta vagy. -
HITMANHUN #37793 nem vagyok ártatlan hisz én is kipróbáltam salynos a treassure hacket 27 napot szedtem fel vele de már bánom mint amék kutya hatot fialt -
chris1997 #37792 Próbálkozz a multval hidd el jó dolog, megismerni, melyik ország hogy viselkedik X) Én azért szeretem a multit mert jó időket lehet menni, mindig új emberrel találom magam szemben, akiről nem tudom hogy vezet stb. Múltkor Beacon-on találkoztam egy Team Laterfire taggal. MenxInxBlack nevű fazonnal mentem sokat, és még mondta is: nice race. Hát igen, ennyit jelentenek a kúltúr sofőrök... -
#37791 aki ártatlan, annak nincs félnivalója. Menj multiba nyugodtan, ha ártatlan vagy. -
HITMANHUN #37790 hmm nem vagyok egy gyakorlott multis de megpróbázom de ha meg előre megyek nagyon egybőll hacker kiirást kapok még olyantol is hogy rohagyon meg az öszes aki látom hogy nyomkoggya mögöttem na akorr aztán megy a nitrózás :D -
chris1997 #37789 R34 Better than any Skyline....
Obama cant gymkhana? Én már láttam hogy gymkhanázik, Mr. Ken Roadblockot odaveri.. -
chris1997 #37787 De nem is itt, hanem az MW-be fasza.. kihozom az A4 3.2 Quattrot, ott nem marad élve senki.
Hitman: Igen sokat kell várni, de az sem árt, ha néha nyomsz egy cancel lobbyt és újra keresel ellenfeleket. -
kaoszgolyo #37786 Pályagyakorlásnak pl. jó lehet. -
HITMANHUN #37785 a litle itali is olyan csak lusta vagyok ellenfélre várni am tudnák egy jó pár pályán jó időt a litle italin bemennék az első helyre de bannolás lenne a vége :D -
#37784 fú te régen mennyit zsaruztam , ott kiélhetem magam ha már közutakon nem bánthatom őket -
HITMANHUN #37783 áh tudom én de rámegyek egy multira aztán automata mosógép ként a második single lessz nem kapok ellenfelet van egy órás vidim a savanah streett ről és nem kapok ellenfelet -
#37782 ezt nem teszik be T2-be boostért? Megvenném... -
chris1997 #37781 Tudod mi a jó? egy klasszikus Outrun, no powerrel, nekem az tetszik... kövit min 1 órásra próbálommajd nem 30 percesre.. (persze a heat5 a jó mert a többinél hátrafele lerázod a zsarukat) -
#37780 rammolásos emberkéknek meg ezt az r34 et ajánlom -
#37779 aki a chancellor and campuson single-ben jobbat megy, mint multiban... az....
(csak 8 ellenfelet kell kikerülni lassulás nélkül a startnál) van még ilyen pálya sok -
#37778 nem azért írtam te , csak nekem kicsit uncsi úgy nincs adrenalin -
HITMANHUN #37777 erről nem nyitok vitát mert ugy is vesztesen jövök ki igazad van nem irom hogy salynos mert most abbszolutt igazad van de single ben lehet csak ramm nélkül menni de ez se kifogás looser vagyok :D -
chris1997 #37776 Ne szórakoz, elfogyott a leszarom tabletta.. az ilyen esetekre.. -
HITMANHUN #37775 ja ok na mind 1 majd lessz valami legfejebba koenivel megpróbázom hátha azt beméri -
#37774 TCMKrisztián nem jól írja. Ha nem látod valamelyik frissült idődet, pedig tudod, hogy mentél rajta, akkor mi a teendő: SEMMI. Kinek írsz? Mit mond chris, kinek írj? Tökmindegy, a stat oldalak, ranglisták a SpeedAPI-ról kapják az adatokat, és ha az az adat nem ment át, akkor az nem ment át. Sachsenpowernek ehhez semmi köze, ő is tudja, én is, most már te is, talán Chris.... háááát a fene tudja
Sunny, jár a piros pont, van egy kisötösöd -
#37773 ok hogy top időt akar futni a páciens de én 200 valamennyi sp után hányok semmi izgalom de hogy a gyíkba lehet 1000 felettit menni nekem túl szürke , inkább több mp -tolok -
#37772 de miért mondasz ilyet? -
chris1997 #37771 52 hely OK megvan, akkor majd készíts fotókat az idődről és küld el az adminnak.. -
#37770 mondom, passz. A haverokat pedig üdvözlöm innen a messzi távolból -
HITMANHUN #37769 ja ok köszi neked is van olyan pálya ahol 600 . vagyok és hiába megyek rajta nem méri enyit acespoveről
-
HITMANHUN #37768 köszi de nem csak nekem van így hanem több havernak is és nem tudom hogy mi van szar a stat oldal nullázva meg nem vagyok ugyanugy 52 . vagyok -
#37767 szevasz Hitman, hallom, igen. Elég érdekes az ügy, én már nem is szólok, ha 1-2 időm nem kerül fel náluk. A másik oldalon felkerül, valamikor ott se, szóval egyszer jó, egyszer nem. Aztán miközben nem jó, akkor csak egyes autóknál nem jó... passz
TCMKrisztián meg megnézi, köszönjük
Tibeo köszönöm, igyekszik az ember... Illetve csak megfordulok itt-ott és aztán a semmiből jön egy ilyen gratuláció, mint a blogos trükk. Jól esik. -
chris1997 #37766 Lehet, vagy olyan autóval mész ami nem méri, vagy nulláztak(meglesem), vagy egyéb, akkor adminnak szóljál és fotóval bizonyítsd
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem csak TutuDemon van a fórumon..:P :P -
HITMANHUN #37765 szia tutu hallod mi van a stat oldallal napok óta nem méri az ideimet de több barátomnak is igy van légyszi segits kérlek -
tutika14 #37764 Te sem vagy egy kisdobos :O Grat -
#37763 Ok, megvan. Egyszerűen nem vettem észre felül a manage accounts-ot. -
BDGO94 #37762 nem semmit alapbol ujjat kezdtem újj email.. és enyi de amugy tök jó meg minden mer igy 800 ft körüli a boost. csak hogy igaze ... -
#37761 SZevasz Tomi. Nekem nem lenne gondom a driftelőkkel, és mivel bemondod, hogy nem nyomod másra, ennyi nekem elég is tőleg. De óva intelek. Ez az EULA elleni tett és van olyan szmétláda ember, aki egész nap kint áll a hajógyárban és azt lesi, ki driftel. Aki dritel, azt meg sokan automatikusan a csalókkal azonosítják. Elég nehéz ügy. A csak driftelőkkel nincs bajom, de tudom, hogy az a szar cucc a drift ellentettjét is tudja... Nem ajánlott csúszkálni,de ha nyomod kicsit , élvezed, akkor tedd. -
#37760 Hogyan tudok befizetési formát törölni? (paypal) -
chris1997 #37759 EA.comon átváltottad a származásod angolra vagy Spanyolra? -
BDGO94 #37758 segítenétek mer nem értek vmit.. a BDGO felhasználómon euróba lehet venni boostot. vanegy másik másik emailről, otmeg font. és ijen 2 font 1500 bost megérné de nem tudom hogy mivan.... padhelyzet.:)