94802
-
Quqa #38420 Tőlem is pár fotó, sajnos odaette a fene vikicsalót így egy pár remekbe szabott kép lemaradt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
chris1997 #38419 Nektek is Server Down van? Engem most dobott le... -
tutika14 #38418 Ki látta őket? :DDD :P (minket)
-
chris1997 #38417 Aha, eredeti és Onlineba toltam. 12 verseny és it is meglesz a Burnout Elite jogsi :) -
kaoszgolyo #38416 Megyek az El Caminoval.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![/spoiler]Egy Corolla lesz a platón.
[spoiler]Ja nem, az anyósülésen. -
kowavega #38415 A tegnapi Corollás sikerén felbuzdulva ma egy amcsi old timer randi? -
kowavega #38414 -
kowavega #38413 előkelő 18821. helyen vagyok:D lenne időm, legalább a 15be benyomnám magam.. mennyire vagyok ezzel szar? kb. mennyi az AKTÍV játékos? -
#38412 ez itt több, mint 10 játékos, aki csak viccből összeugrott a Corollákkal fotózni meg jönni-menni. Nagyon régen volt ilyen jó kis összejövetel, jár a piros pont a szervezkedőknek
Jók lettek a képek is, mindenki láthat rajta új magyar játékosokat, ami megint jó dolog. Mindamellett nekem Sunny84 képe tetszik a legjobban, amin ő van meg én -
#38411 Három kép tőlem, a tegnapi összeröffenésről!
-
#38410 neked is az a kezdőlapod? -
BB0735 #38409 Te nulláztattad magad, mikor TH hekkeltél. Amúgy itt keresgélj. -
noxwill #38408 Rákéne feküdnöm erre a témára. Az a 6ezredik hely nem csábító -
HITMANHUN #38407 téleg örülj akkor kis buzmik :D -
Quqa #38406
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
HITMANHUN #38405 mert most ha van benne annyi kurázsi akkor bele böfögi a pofámba !!!!!! -
HITMANHUN #38404 ki nulláztatott ???
-
JuhaAasz #38403 kanyesz!:
örülök, hogy olvasod is a fórumot, ezt tényleg örömmel hallom...csak akkor nem értem a kérdéseidet...olyan dolgokat kérdezgetsz állandóan amit már egyszer kiveséztünk. ha akkor nem olvastad el, jegyezted meg azt, amit a régi motoros tapasztalt pilóták mondtak/mondanak, akkor nem értelek...na de mindegy -
mrredbull18 #38402 na jo azthiszem mára elég az app crashböl... léptem báj jo8 -
Quqa #38401 Jó lenne ha a többi csalóval is ezt történne már végre, de én törölném a profiljukat is azonnal nem csak nulláznám őket.
#38397 Ez nagyon jó nekem is kell (miért is nincs meg?) és online-ba tolod? -
zsomboor #38400 Az miért van hogy a stat oldal folyamatosan újrafrissít magától, ha lejár az idő akkor újrakezdi, igazábol meg nem is frissül semmi!? volt már ilyen, holnapra gondolom megint meggyógyul, csak hátha van valami amivel meg lehet csinálni most azonnal, amiröl én nem tudok, ti meg igen -
maksoo #38399 kinek tetszettek az ikercorollák?:) -
mrredbull18 #38398 lol.... titeket is ledob mikor verdát akartok venni? -
chris1997 #38397 Nekem a netem döntött úgy, aztán úgymond lett, de megláttam a Burnout Paradise ikont a gépemen és valahogy rákattintottam és nem tudok kilépni :D Majd talán jövök, talán.. -
zsomboor #38396 bocs hogy nem köszöntem, nem szándékoztam kilépni gépem úgy döntött hogy hát neki most melege van -
mrredbull18 #38395 ledobott -
noxwill #38394 -
mrredbull18 #38393 hol? :O én nem is látlak ... biztos nem akar betölteni xDDDD -
noxwill #38392 ez nagyon kííííígyó ott vagyok -
mrredbull18 #38391 itt van a corollám 10 perces festése SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
és itt van 2 kép a nagy csapatról... 1 képbe nem fértünk bele olyan sokan lettünk a fotozásra :DSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
mrredbull18 #38390 guglin addoltalak ha nem baj -
nfsmw4ever #38389 Megnéztem a Tutuhawer által linkelt okosságot. Hát... vigyorgok. Folyamatosan törlődnek emberkék a statoldalon! Nem is vagyok a wordben és több száz helyet ugrok előre, sőt van olyan pálya is ahol több mint ötvenet. Elég négyléptékű tisztogatási akció van folyamatban jelenleg is. Csak egy kérdésem van: Vikcsaló mit keres még mindig a topok között??? Hihetetlen lenne számomra, ha pont a TH hacket hagyta volna ki. Mert szerintem a TH mahináló usereket törlik pillanatnyilag. Pár név a barátlistámról is nullázódott. -
mrredbull18 #38388 app crash -
noxwill #38387 jah -
#38386 viszont nekem lassan tipli. Kell egy zuhany-zaba-és alvás, reggel meló... -
#38385 válság van :O , kell a benya a hondába nem pazarolunk más autókba -
#38384 Voltunk páran, de lehet benzin hiány van! -
mrredbull18 #38383 sok a napi altató adag? xD -
noxwill #38382 dehogy minden ilyen eventet elaludjak na az már fáj -
#38381 Jól eltünt mindenki, alig 4-5en maradtunk... :)