94802
-
HUNRRIKAN #39334 értem köszönöm még kicsit kevés a pénzem -
kruger445 #39333 H gomb -> Customization -> Performance -> ott vehetsz teljesítményt növelő cuccokat a kocsiba. (Megfogod, ráhúzod a világító lyukra bal oldalt, majd a végén kifizeted.) -
chris1997 #39332 Mész versenyeket, ott nyersz alkatrészeket. Vagy bemész a Safehouseba(H), Customization Performance Shop és ott a Store-ban tudsz venni alap alkatrészeket. Ha lapozol egyet(Store-on van egy nyíl..) akkor az Inventorydba mehet alkatrész, amiket nyertél. -
HUNRRIKAN #39331 valaki tudna még abban segíteni hogyan lehet az autók teljesítményét növelni ??? -
kruger445 #39330 Nos igen, nekem még csak a motorom, a váltóm meg a futóművem ultra. Valószínűleg a turbószett meg a kerekek után nekem is hasonló végtempóm lesz. -
#39329 ok, félreérthető lett, kérdőjelet szándékoztam a felkiáltó helyett! -
#39328 Jó reggelt az agyatlannak - igaz szabi!
Köszi a választ! :) -
#39326 Üdv!
Az "off topik" működik valakinél? Nekem csak egy üres fehér oldal jön be... -
#39325 nekem meg a mazda 3 am 298 at nitro nélkül pedig csak a statja 410- 401 -370
-
nem mer én is vettem 1 et -
noxwill #39323 Sztem nem. Ugyanannyit látok csak mellette van már Procar, GT2, RTRX.... -
chris1997 #39322 ugye jól látom, hogy ritkul a GT3RS? -
nfsmw4ever #39321 Akkor 0 forintot fizetsz. Viszed a személyid, lakcímkártyád, adószámod. Benyögöd mi kell. A rendszerük végez egy hitelképesség elbírálást. (Röhej, de ez egy szoftver ami kb minusz perc alatt végez, de 45 perc várakozást mondanak kb. Szal előszobáztatnak.) Aláírsz 12 helyen ha hitelképes vagy, átveszed a telót. Megkérdik tudod-e, ismered-e? Itt bólogatol és a szerzés örömének gyanús csillogásával szemedben, hónod alatt a 0 kilométeres telóval elhagyod a zsidónegyedet. Majd havonta egy éven át, elborzadva tekintesz egy keskeny és hosszúkás, ablakos borítékra.
Kb ennyi. A hitelképességre, illetve annak kivizsgálására azért tartanak igényt, mert egy bank ad neked kölcsön, gyakorlatilag, azzal, hogy részletre veszed a telót. Mert azt nekik a bank kifizeti ugye. Aztán havonta két csekket kapsz. Az egyik az övék a havi járandósággal, a másik a banké a részletekkel. -
#39320 XD -
kaoszgolyo #39319 Na és hullacsillogót? -
#39318 Na ki látott hulló csillagot? :D -
#39317 Szevasz, ahogy szinteket lépsz, több pénzed lesz, lehet többet is. Amúgy Mazda 3-ast is enged biztosan -
HUNRRIKAN #39316 sziasztok hogyan kell autót venni a world ben mert csak két félét lehet 240 sx et és silviat segitség légyszi -
#39315 én meg se tudom ítélni, illetve a rendőrözésre épített autóimban benne van , de mintha nem is lenne benne ... ki tudja -
kaoszgolyo #39314 A rammoló skill (nem az exkluzív betontömb, hanem a RAM skill) versenyben is aktív, vagy csak rendőrözésnél? -
#39313 Ez a Murciealgós téma elég érdekes. Eladtam, de a 003-as profilba egyelőre tervezem újra a megvételét, mert motivál, hogy nem minden pályán hoztam ki belőle a maximumot annak idején. Persze, mire összejön a lóvé... -
noxwill #39312 -
kruger445 #39311 Jogos. Abszolút. Ha túl erős a barom állat Murcija és minden féktávot teligázzal old meg, még a Corollámmal is tartani tudom (pedig annak 278 a vége). -
kowavega #39310 bocsánat, hogy megint a telefontémával jövök, de na.. fontos lenne..
tmobile.hun kinéztem 1 telót előfizuval, 0 forint kezdőrészlettel, 1790 huf részletre, havi 3ezer a havidíj.. ha én holnap lemennék témobilba, akkor mennyit kéne kicsengetnem? és mit kell vinnem a telefon részletre vásárlásához? -
chris1997 #39309 AGREE.
Ezt az egészet leegyszerűsítve: Sofőrfüggő szinte az egész játék, autók, meg minden egyéb. -
#39308 ha el tudok önerőből gyorsulni 300-ig egy szakaszon, vagy az felett kéne, akkor eldörzsölök egy nitrót , mert az ellenfél is biztosan betolja. Szerintem ez hasznos infó, de a versenyben mégse számít semmit. A kanyarban mutatott sebesség a menő. Azt se a két autó adja, hanem a két sofőr. Óvatoskodik az ellenfelem a GT2-es autóval, mert én nem. Szóval hasznos az infó, de mégse annyira. Azt kell venni, amit szeretnénk. porschék, mustang, bmw-k vagy akármi egyéb, baromira mindegy -
#39307 néztem összehasonlítást. a gt2 977 es gyorsabban gyursul 300 felett.. alatta ugyanaz. -
zsomboor #39306 pedig nem...az irányíthatósága teljesen más, és valamivel én úgy érzem erősebb a GT2 -
#39305 test
-
#39304 az új porschet úgy jellemezném mint a gt3at , előbb mentem a Nokedliverkli profilomban lévő gt3 al ellene a veronán , tiszta olyan a tulajdonságai csak más body-val -
veszettróka #39303 izé..baloldalt -
veszettróka #39302 Nem találod a bazi nagy upload gombot a picturepush nyitóoldalán mi? -> Jobboldalt a "without an account" aztán hajrá, onnantól talán egyértelmű.
Szúrok is egy képet ha már arra jártam:
(Segítettem egy m3 e92 "grip king (lol)"-et amíg csak tudtam ... ) -
#39301 robokutya szereti az imageshak.us portált a sok reklám miatt :) -
chris1997 #39300 egyszerű a picturepush, miért kéne más? -
#39299 más? -
chris1997 #39298 picturepush.com -
#39297 " A képfeltöltés.hu-ról nem engedélyezett a fórumba képeket linkelni."
akkor miről? -
#39296 igen igen -
chris1997 #39295 megemlítem Demonnak -
kruger445 #39294 Az milyen jó bajnokság volt... Még idén kéne egy hasonlót újra összehozni, a logisztikai nehézségek (2 forduló, ebből a második nem került megrendezésre) áthidalásával. Remélem, sikerül.