Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

A drivert majd késõbb megnézem mert mennem kell, szerintem az alap van fent ami kell hozzá, nem emlékszem lett e frissítve.
Mid van Force Feedback?! És Win7-es? Hibátlan? Mert nekem a gézpedálon egybe van a gáz és a fék. Melyik Driverrel futtatod?
Project D|Rare Car Collector|
Tutu te próbáltad a teljes verziót, ha igen nálad sikerült hangot varázsolni rá.
Más: a World oldalával mi van éjélkor sem jött be a News, most is csak pörög és pörög és semmi hír.
A logitec kormány elvileg megy, de csak motorház nézetrõl jó, mert hátulról késik legalábbis nálam, de billentyûrõl könnyebb, VZSO viszont G27-el lehagyott hazain ami eddig senkinek sem jött össze, ha rendes gk.-val megyek.
Nox nálam a MOMO is jó, csak ahogy leírtam, tegnap merre tûntél el, azért szólhatnál hogy kilépek, mert ez meg az ...
légy türelmes
X
Xbox 360 Controller for Windows
Logitech ChillStream
Logitech Rumble Gamepad F510
Logitech RumblePad
Logitech RumblePad 2
Logitech Cordless Rumblepad 2
Logitech Dual Action Gamepad
Logitech G25 Racing Wheel
Logitech G27 Racing Wheel
Thrustmaster Universal Challenge Racing Wheel
X
Utána meg megmondják,hogy mi lett volna a nyeremény és esz a fene mindenkit...://
X
X
- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!
\"...Miért mindig a legjobbakat viszi el az Isten, amikor a sok szar, szemétnek meg semmibaja sincsen...\"
- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!
\"...Miért mindig a legjobbakat viszi el az Isten, amikor a sok szar, szemétnek meg semmibaja sincsen...\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
We got a whole week of celebrations lined up starting Monday, July 23rd! During the entire week (over the weekend too) we're going to have give-aways every day, community events, community contests and challenges, a special two-year anniversary blog series, a community gaming session, and much more!
We're also going to introduce a new feature to the game on Tuesday, July 24th! If that isn't enough we have a couple of presents lined up for the NFS World community and a special anniversary edition Live Chat so you can find out what the future holds for the game.
One more thing...best to look us up this Friday too because more hints about the two-year anniversary celebration are coming!
Már várom a hétfõt..
Viszont a kis SSD miatt nincs helyem, így kompromisszumos megoldásként maradt a 640x360.... <#gonosz3>#gonosz3>
A fraps-et még régebben próbáltam, de nekem sehogy sem vett fel, vagy hiba s kivágott.
De ez a Bandcam jónak tûnik... már csak arra kell rájönnöm, hogy az én hangomat is felvegye amit ptt-ben pofázok ha group-ban vagyok. <#eplus2>#eplus2>
Elvégre a videokat inkább magamnak rögzítem, nem a youtube nézõknek... <#crazya>#crazya>
Ami meg olyan, hogy mehetne (menne) netre, arra meg vagy a "kuss" marad, vagy valami zene, végsõ esetben semmi pofázás... <#ejnye1>#ejnye1>
Ez a modern UGround NFS, és szerintem a drift nem is kell bele
@Norby figyelj, a garázsban például leszarom, hogy szaggat, ott nem hibázok, talán összedobok egy videót. Ha igen, akkor a matricák mögé is nézünk, legújabb büszkeségem is benne lenne... benne lesz, csinálok egy videót.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Nem tudom miért csinálja...veszi-veszi egyszer csak fekete kép,és akkor jön a ctrl+alt+del <#gonosz3>#gonosz3>
Megnézném a te kocsijaid is valami hosszabb vidiben,szeretem a te visszafogottabb matricázásod,de nekem úgy egy kicsit csupasz a kocsi,valahol közted és Werewolf között lehetek ízlésben<#idiota>#idiota>