Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jackoneill90
Na kijön játszani velem? jelölj

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

jackoneill90
jó néha az is beszaggatott 😊

jackoneill90
sunny84HUN : Húzás alatt a cserét értettem.

Quqa: youtubon kerestem rá hogy menne-e, amúgy eszembe se jutott volna letölteni ha nem indulna el.

Gta 4 is ment szaggatás nélkül mikor úgy állítottam be hogy autók ne közlekedjenek csak gyalogosok, meg a fákat meg még néhány dolgot kikapcsoltam.

SUNNY84HUN
ha a procid húzod akkor ne felejtsd el a feszkót is emelni hozzá .. meg ha régebbi a procid akkor nem árt erõsebb hûtés ugyebár a régebbi cuccok jobban melegszenek és több wattot esznek <#rolleyes>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Akkor csoda hogy megy a játék, itt a gépigénye, de azért ajánlott legalább egy 8800GT hozzá. <#nyes>
jackoneill90
Mindenképp maxra húzom a memóriakapacitását, a procit meg majdnem maxra nehogy túl sok legyen neki.. a videókártya meg marad mert az a legjobb benne. 66000GT. Lap asrock p4i65G.

Erõsítsd meg minden esetre.. De sztem meg kéne hogy kapd..

Project D|Rare Car Collector|

Még valami..twitteren küldtek egy emailt ilyen megerõsítõset.. hogy nem tudtam meg erõsíteni de twitterbe be tudtam lépni.. os attól még az üzenetet meg kapom?
Köszönöm 😄 konkrét válasz 😉
1. Megkapod Facebook Message-be
2. Megkapod Direct Messagbe

Sziaszok lenne 2 kérdésem
1: Van ugye ez a "Funny Friday" nfs worldbe.. nos jelentkeztem rá.. és ha tegyük fel nyernék akkor annak a kocsinak a kódját amit nyerek azt hol kapom meg? vagy facebookon simán elküldik üzenetbe?
2:Ugyan ilyen autós nyereményjáték csak ez ilyen Twitteres.. ugyan az lenne hogy hol kapom meg a kódot?
(nem csináltam még sose ilyet azért kérdezem)
Köszi
Üdv.
Mi történt újra látom a fejlécet.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tutu, ha mégis gépet akarnál venni találtam neked egy jót, (a jobb oldali) már csak a logó miatt is. [/img] Ezen nem akad semmi az 100.

SUNNY84HUN
min 512 de 1 gb se árt ezekbõl is a gddr5 ös videó karikat keresd <#rolleyes> , memcsikben a kit a tuti mert egyforma és duálban jobban összedolgoznak a ramok , ha nincs kit akkor egyformákat vegyél

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

És ha jól akarsz járni 2×2 GB ramot veszel, abból is kit-et (nem a Hasselhoff-ost <#ejnye1>) mert gyorsabb, ha mákod van és DDR3-as kell megúszod 6E-ból, ha nem kicsit drágább lesz.

Azért az 512-es kártya már alap kéne hogy legyen, mert azért már 2012-öt írunk, és ha a ramot használja, (ha azt egyáltalán tudja) biztos hogy lassabb lesz, nem véletlenül írják le mi a gépigénye egyes játékoknak stb.-nek.
SUNNY84HUN
áá dehogy , veled semmi gond nem volt <#worship>

Az elcaminós nem tunt cheaternek amúgy mert simán kikapott 😊
Ja , akkor bocsesz 😊, csak mivel magyarul volt azt hittem nekem szólt valamiért 😊
SUNNY84HUN
és 84 es évjárat nem 87 es <#zavart1>
--------------------

Chris

amúgy én is mindig angolul írbe ha gondom van valamelyikkel és utána szépen elvitatkozunk jó pár sort 😄
csak most véletlen magyar maradt és a srác meg felvette magára

És akkor ezt látják: ***** ******* **** ******* **** ***** *******

légy türelmes

<#taps>
ÉN inkább angolul írok be mindent pont ezért...

Biztos, hogy ugyanolyanok a kártyák? Tudtommal (pár éve olvastam😊 a GPU-k memóriavezérlõje többféleképpen tudja a memóriát kezelni, azaz a memóriachipek fajtájától és mennyiségétõl függ, mekkora lesz a memória sávszélessége. Oda akarok kilyukadni, hogy nem feltétlenül a több memória miatt nem szaggatott, noha az a leglogikusabb feltételezés.

1024×768-ban is néha pont ott vannak a HUD elemei, ahol a következõ kanyarba néznék be. De tényleg, mintha az lenne a cél, hogy ne láthassam az amúgy is lassan körvonalazódó civileket. 😊

Mikor szaggat be? Nekem például akkor, amikor egy lassú nettel játszó ütközik egy civil kocsival. Arra célzok, hogy nem biztos, hogy nem hálózati lag okozza a szaggatást. Ha single player módban is hasonlóan beszaggat, akkor valószínûleg nem errõl van szó.

légy türelmes

SUNNY84HUN
nem neked szólt te hanem a el caminosnak , csak magyarul írtam be

jackoneill90
VEgyetek fel barátnak versenyezzünk.

Én voltam a kék Polizia feliratú Gallardóval mrhawkins02 néven
SUNNY87HUN, ha te vagy Nokedliverkli, , elmondhatnád hogy vajon miért is cheatereztél le: "snyád rohadt cheater ,,I,,"
jackoneill90
ugyanazon két videókártyám van. egyik 128 másik 256os. Cod 2 be próbáltam ki mindent maxra vettem meg 1280x1024re. a 128assal szaggatott 256ossal meg nem. Ekkor esett le, hogy mégis számít egy kicsit a memória mérete is.

Amúgy a hudról írtam, hogy akkora hogy eltakarja a pályát800X600 ba.
Tényleg van olyan alkalom hogy egy szakaszon eltûnik az útnak a széle. Meg néha beszaggat, tölt a memóriából vagy bele. Ezért veszek majd egyszer 2X1 gigát, hogy a videókártya is többet tudjon használni ha a sajátja nem elég.

Undertaker189
Jó kis beszólásaid vannak <#vigyor><#vigyor>

Én vagyok Undertaker189, ha nem hiszed járj utána

Koszi most mar vilagos 😊
:S T2-höz T3-akat ad, T3-hoz T2-ket. Aki kitalálta, hogy ez így legyen, dugjon az ánuszába egy kakasos nyalókát!

légy türelmes

1 milla az Infiniti... érdekes lenne.

trakk
A nyelvi fájlokban lévõ új infók alapján idén is 1 millió IGC-ért lesz egy autó, és esélyes, hogy az Infiniti G35 lesz az.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Undertaker189
Amúgy ha tavaly volt az 1. szülinap és ott adtak egy IGC autót (amit ha jól emlékszem akkor is raktak be) ami 1 milla volt, akkor most kapunk egyet 2 milláért? 😛

Még jó hogy elmentél X)

PÜ PH-n!
Undertaker189
<#vigyor><#vigyor><#eplus2>

tutuhawer
lefagyott a gép, és elgurult a gyógyszerem. most a win7-tel trükközök, mert ez az instabil XP egy szar. A Start menü alig jön fel, az asztal alig jelenik meg, a World fagy, videózni nem tudok, semmi. Felpróbálom holnap az új windows-t, és ha ez a 20. számú DVD se fasza, akkor kinyitom a tárcámat, és begurítok egy új gépre, tesóm már nézegette... Most kicsit offline vagyok, ne írj tehát 😄

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Tutu te merre vagy nálam még kékben vagy írok semmi. <#boxer>
tutuhawer
Szevasz
Az autó színét/stílusát kell váltogatni, és ott látod, hogy játékpénzért is elérhetõ-e a kocsi. Van olyan, ami nem, és van, ami igen. Szintkorlátozás is van, természetesen. Illetve van-e CAR SLOT / garázsbeállód, tudsz-e venni autót, ez is kérdés. Ez a játékban az egyik legnagyobb kibaszás, a garázsbeálló ugyanis csak boostos tétel

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Sziasztok egy kis help kellene!

Tegnap regeltem magam es az egyik sofor mar 12-es szintu.
Megsem tudok masik autot venni, mert csak berelni enged boostert.

Van valami idokorlat?
Mikortol tudok jatek penzert masik autot venni?
A sofor szintjehez kotott?
Ha igen akkor hanyas szinttol engedi?

Elore is koszi!
Piros volt az eredeti terv... De inkább lett kék. A felsõ kék tetszik az RX8-on, sárga nem jön be.

Hát, ha már mindenképp ebben a színben gondolod én ilyen királykék szerûre kenném az alapot, bár jobban belegondolva sportkocsit csak sárgán vagy vagy pirosan tudok elképzelni. Esetleg valami egzotikus színben. Ha esetleg összefutunk fent, majd mutatom milyen spéci kék az enyém, bár van versenyautó festésem is hozzá.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Vagy ez szebb!
Nagyon király a festésed 😊
Hát, új GT2 mindenképp kell nekem, meg most féláron az Eclipse is jól esne... és ezért eltekintek a szétálló undorító kipufogótol..

Most ne miattam ne vedd meg. HA tatszik szíved joga. De számomra az elite autók nem mások mint a lehúzás legfényesebb példái. Nem szépek, nem jók, nem ritkák.... Innentõl kedve meg nem érti meg a felárat.

Ebben igazad van..
Akkor inkább új GT2 😛

4250 egy zenélõ autóra? nagy menjenek a f*szba <#falbav>

Csesszék meg.. így el kell rágodnóm az Eclipse-en XP

még így se kellenek....

Ryder159
Elite verdák féláron...

7fõig tuti így marad <#email><#nevetes1>

X