Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a most igc-ért megvehetõ autók közül melyik a legjobb? melyiket érdemes megvenni?

Steam: Gfegyver

Szerintem ezeket elszarták, bár nem néztem (majd este), de hogy a motortól jobb az irányítás és fordítva ez valahogy nálam nem áll össze. Az is lehet buli volt az átfésült fekete cipõpasztánál és másnaposan kicsit összekutyultak mindent de ott ez fel sem tûnik.<#pias>
bocs hogy nem képbeszúrást alkalmaztam...
Patrik épp ma vettem és olyan szinten van szerintem mint a 200SX
Én úgy tudom hogy 1 millió cash
kanyesz07
jaja

Ready To Rock!&#8482;

Nem.

Túl bizarr, hogy éljen. Túl ritka, hogy meghaljon.

Akinek van Camaro SS-e tudna róla véleményt mondani?😊

BFP4F nick: [Hun]SgtPatrick (Recon), [Hun]Dr.Patrick (Medic)

nem úgy volt hogy TH-ban nem lehet 1 csillagos skilleket nyerni?? <#mf1>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://www2.picturepush.com/photo/a/9034895/1024/nfs-world/nfsw260.jpg
új maffiózós Camaróm
http://www5.picturepush.com/photo/a/9034898/1024/nfs-world/nfsw262.jpg
Te se sokat mehettél még azzal az Exige-el, ha eddig nem tûnt fel, hogy gyakorlatilag bármilyen jobb alkatrésztõl csak egyre durvább lesz a kanyarsebessége. Akárcsak az Elise-nek meg a Miurának.

Erre csak egyet mondok: EA

Project D|Rare Car Collector|

Csak én vettem észre h autóvásárlásnál és kiválasztásnál az aftermarknál 1 kocka hiányzik? Mégpedig a bodykit.

Valaki nem tudja mi lehet a Jackpot?<#vigyor3>

BFP4F nick: [Hun]SgtPatrick (Recon), [Hun]Dr.Patrick (Medic)

Szabi a kis Camarót úgy csináltam már felhúztam C Class toppra de más kocsi kell minden Classra és nincs szívem kidobálni a jó partokat egyik járgányomból se... hozzánõttek az adott kocsihoz <#vigyor> azoknak a partoknak történetük van
Nem bízom abban.

légy türelmes

húú srácok elég volt végigolvasni a 3-4 oldalnyi kommentet a Class rendszerrõl ami eléggé ki lett vesézve van jó és rossz oldala is ebbe most nem mennék bele mert már nem 1x elhangzottak
DE! engem meg szerintem másokat is hogy nagyon könnyen fel lehet húzni egy Corollát vagy Szilvikét A osztályba és ott viszont semmi esélye...
az adott kocsiknak van egy alap Class besorolása és úgy jobb lenne ha max 2 Classt tudna elõrelépni a kocsi bõven elég lenne és így nem kerülnének megint 1 versenybe a corollák egy lambóval <#vigyor><#kacsint>
Nekem a sárga szar volt az 5.2-be, piros a tuti.

A piros felfüggesztés érdekes. Én kihajítottam belõle és sárgát tettem bele így mintha jobb lenne bár lehet csak én érzem így de ezt sehogy sem tudom rábírni a tisztességes kanyarodásra. Mindig túlbecsülöm a képességeit aztán fal lesz belõle.<#mf1>
Az konkrét gyorsulási stat...

Downtown jól adja harmadik helyen, feltûnésmentesen becsusszant egy 2-es ültetés meg egy Polska rendszámtábla... (0-0 kijelzés) <#gonosz3><#vigyor2><#violent>

- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!

csõõõ
Ryder159
Mindegy, ki is léptem, remélem este javítják, amit javítottak tegnap, és holnap lehet nyomni.

Biztos a menetszél. Ma én is kaptam egy pár mágnest, de ezek 60%-a ért csak célt, a többinél csak az üzenet jött.

- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!

Ryder159
Ja azt kifelejtettem hogy 3. helyért kék kártyát adott...<#fejvakaras>

Ryder159
3. helyen magamra dobom a mágnest. Szerintem jobb ha abba hagyom a játékot, mert elkopik a billentyûzet mire leírom az összes szarságot.

tényleg?!...valódi hatását?!....az exigemen a zero tuned 9-17-es (vagy mennyi) motor 47-et javított a handlingen....(vagy tényleg ezt teszi?)
Nekem meg az üresen hagyott suprába belevarázsolódott mindenbõl egy tuned-gromlen <#vigyor>
Az se rossz xDDDDD
trakk
Pedig azzal lehetne ám jól keresni <#nevetes1>

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Pedig az nagy üzlet lenne.

légy türelmes

Ryder159
Jó most már rájöttem hogy a Store-ból nem tudom eladni...<#idiota><#falbav>

De el lehet.. nálam minden mûködik... kocsit is adtam el.. tipp topp szerintem semmi baj vele... kivétel, hogy néhány part nem azt ad meg nem annyit mint amennyit kéne. Drop rate is nagyon jó... 2 üveg fólia + 2 es ültetés meg egy 6-6 os medion turbó 20 perc alatt.....
Szerintem marha egyszerû a dolog: fogod, rádobod az alatrészt a kocsira, és megnézed, hogy változik a stat. Mivel most már a valódi hatását mutatja az alkatrészeknek, ezért szerintem elég egyértelmû a helyzet.

Ryder159
Még az alkatrészeket sem lehet eladni. Ha nem látnám, nem hinném hogy ilyen mocsok munkát kiadnak a kezükbõl...

Köszönöm a tanácsot. Gondolkodom rajta.

Azt szeretem ebben a kocsiban, hogy gyorsul mint az állat. Fõleg ahhoz képest, aminek kinéz. 😊 Kicsit tartok attól, hogy ennél már nem lesz dinamikusabb a piros cuccal, csak a végsebességbõl veszít. Egyelõre nincs alkatrészem ahhoz, hogy visszacsináljam a tuningot, ha rosszul sül el.

légy türelmes

Kimaradt az elmúlt pár hét?

30-as szinten vagyok, és ma amikor beléptem, csak 4-5 pályát találtam amin versenyezni lehet illetve kaptam pár plusz felszerelést, ez miért van ? és meddig ?
Olyan király: minden második versenyen kifagy valaki ... nemelég hogy 2 órát kell várni mig betölt miatta, de még "0 Cash 0 Rep" ...

kanyesz07
Szerintem ja. Attackot simán.
Bár akkor érdemes ha a versenyen hosszú és erõs a start nitró

Ready To Rock!&#8482;

Ryder159
Most meg kártyákat nem ad. Már újra is indítottam. 2 percig tölt mire indul a verseny, és 6-ból maradunk 4-en. Kéne nekik szólni hogy korlátozzák le egy fõre, azzal talán nem lenne probléma...

Nálam is ugyanúgy mennek a kocsik.

---

Szerintetek
 9 17 0 kék Zero Tuning ultra ultra (4 kulcsos) motor
mellé érdemes berakni
 6 4 0 zöld Norset race race (2 kulcsos) feltöltõ
helyett
 4 8 0 piros Attack Motorsport ultra ultra (4 kulcsos) feltöltõt
a 240 SX-be?

légy türelmes

Tuti nálam van a probléma, de nálam pontosan ugyanúgy megy minden autó, mint eddig, és az rtrx-eimbe se került ajándék ultra alkatrész.

trakk
Nem tudom, észrevettétek-e, de a garázsban távolabbra lehet zoomolni, mint eddig, még a textúrák alá is be lehet látni.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Nem tudom kinek van RTR-X-e de nekem telepakolták ultrával kapott 3db-ot pedig direkt nem tettem bele csak pro-t. Ami tetszik az a garázsban az autó választó menü, hogy ezzel miért kellett 2 évig várni nem értem.
Nem tudom ki hogy van vele, de mintha a sebességek megnõttek volna a skill-ek elõttihez hasonlóra, bár csak félálomban próbáltam de, mintha gyorsult volna minden.
Köszi mindenkinek.

Persze, a fejed meg a két kis kezed, ember.

A legjobb a Porsche Unleashed.

légy türelmes

The Need for Speed (1994)
Need for Speed II (1997)
Need for Speed III: Hot Pursuit (1998)
Need for Speed: High Stakes / Need for Speed: Road Challenge (1999)
Need for Speed: Porsche Unleashed (2000)
Need for Speed: Hot Pursuit 2 (2002)
Need for Speed: Underground (2003)
Need for Speed: Underground 2 (2004)
Need for Speed: Most Wanted (2005)
Need for Speed: Underground Rivals (2005)
Need for Speed: Carbon (2006)
Need for Speed: ProStreet (2007)
Need for Speed: Undercover (2008)
Need for Speed: Shift (2009)
Need for Speed: Nitro (2009)
Need for Speed: World (2010)
Need for Speed: Hot Pursuit (2010)
Shift 2: Unleashed (2011)
Need for Speed: The Run (2011)
Need for Speed: Most Wanted (2012)

itt a lista csak nem tudom melyikbe lehet tuningolni

Steam: Gfegyver

én olyankor gyorsan elszoktam nyomni a next-et... mert ha várok vele néha észbe kap és lerak 1-el vagy többel XDDDD Légy rafinált 😄
Köszi

De nekem egy komplett lista kellene, mikor melyik jelent meg.

töltöttem egyet én is