Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Charger SRT8 újra lett hangolva.. hm

Project D|Rare Car Collector|

SUNNY84HUN
tudja e valaki hol olcsó a boost még :S ?
elõre is köszi 😉

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

SUNNY84HUN
hát nem tudom eléggé érdekes a dolog <#fejvakaras>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Azt a GT2-öt én sem értem beharangozták hogy az új csúcs gép erre az alap Cop GT3 S, a tuningolt GT2-m (mind pro) meg A-ba került ez noooormáááális. <#fejvakaras>
A külföldi fórumokon hogy értékelik ezt az egészet mint jó angolos nincs sok anyázás. <#nyes>
http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/8920402.page. Egyelõre nem szabad a Safehouseban redeemelni a gifteket. 😄

légy türelmes

Ismerõs...

Jönnek a kulturált játékosok?

kanyesz07
Hogy lehet rendõrös matricákat izélni?? Eggyik videóban ahol tuningoltak rendõrös matricákat tett a kocsira.. After packból lehet vagy mi?

Ready To Rock!&#8482;

hát igen...de ha muszály szidni akkor muszály <#mf1><#hehe>
néha lehet találni értelmes embereket 😄

Mennyivel jobb így beszélgetni, mint szidni a jó édes anyukáját valakenek 😊

www.csiliboy.deviantart.com

a porsche 911 GT2 997- ttel simán lehet verni minden autót, az enyém berajtolja õket

kanyesz07
fura hogy az S-ben a rtr-x , gt3 és a LFA van .

ám ahogy nézem a stock is kender be veri a 977-t

http://www.youtube.com/watch?v=HhTcC2qCccE

Ready To Rock!&#8482;

Egy botrányos a Car Classban.. az irányításmutató.
Dafuq, hogy az R8 5.2 csak 461?
Dafuq, hogy a Quattro 490-es kanyar?
Dafuq, hogy a mind a kettõ GT2 A Class?!

Jó lett a rendszer, de lehetne jobb is.

498 már C 😊
kanyesz07
ha egy koenigsegget így lehet tuningolni. akkor simán veri a porche 911 gt2 977 est is nem?
http://www.youtube.com/watch?v=qaIQ7cYh6NE + jó söfõrrel

Ready To Rock!&#8482;

A class-okkal nekem sincs semmi gondom (pláne hogy az MR2 jobban megy mint valaha), de hogy össze-vissza adja a stat-ot motortól jobb az irányítás az hogy miért meg egyébként is.<#falbav>

#40992 Had döntsem már el hol megyek és nekem mindig akadt ellenfél akár 3-4 is (néha 5-6) még igencsak késõn is. És ha privát mennék az a pár pálya kb. 20 percig köt le. Ettõl még az F1-ben is több verseny van na de hagyjuk is mert felhúzom magam, játszok mással ezt tehetem. <#integet2>
Az szép...És akkor honnan szopjuk ki meddig lehet tuningolni?

Vigyázzatok a határértékekkel....499 az evo x-m most C-nek írja ,de valójában csak B eventekbe engedi
Hja, én is így érzem. Vörösöm (Lancer) végre versenyképes (C kat).

- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!

B alatti kategóriák használhatók,reálisnak tûnnek....lehet menni tényleg bármivel,kedvenc autóval,csak nem szabad feljebb tuningolni C-nél.....viszont ehez meg kevés a zárt class event
kanyesz07
hogy lehet Pagani Zonda F Roadstert beszerezni? VIP-est

Ready To Rock!&#8482;

kanyesz07
tcm chris, ilyen neke mis van 😄 kéne egy ilyen izé mint a corollával 😄

hajjajj de szzeretem a paganim xdd 200 ról 1 nitróval felb@szta magát 388 ra Érdemes lenne tovább tuningolnom <#taps>

Ready To Rock!&#8482;

Hjaa.. hogy nincs statmutató... fasza

(Tudtam, hogy ennek a kocsinak még haszna lesz 😄)

nem jó sajnos azt irja viszavonták
Alacsonyabb szintû versenyeken úgylátom elég jól lehet menni,leszámítva hogy laggol és megnyomom a nyilat de fogalmam sincs mennyit fog kanyarodni....mr2-t lebutítottam C-be és hát a 240sx-et nem tudtam utolérni....
kanyesz07
sesto elemento, 2 murcielago stb.. teszek majd fel képeket

Ready To Rock!&#8482;

SUNNY84HUN
üdv <#integet2> , most szedem a frissítéseket majd kiderül mi van <#zavart1> vagy lesz

kanyesz07
simán verem paganimmal a gt3 rs-t , ford boost 😛

Ready To Rock!&#8482;

köszönöm szépen
Üdv!
Nekem nincs bajom az autók összesorolásával!Ma a futamok 90-95 százalékát megnyertem 😄

Tegnap megvettem ezt a Darius-os R8-at (csak hogy legyen egy ilyen is).És ha már meg van festenem kelett rá...

trakk
7YQB-798W-KDJK-DVXS
Talán ez még mûködik.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

nincs hol , nincs hol....mert eddig mi volt? volt 86 verseny amibõl jó ha 10-en találtál ellenfelet 5 percen belül..a többin egyszerûen nem lehetett versenyezni...most kb. 5 mp amíg talál versenyt és még 5 mp amíg megtelik a lobby..szeritem sokkal jobb ez így
sziasztok tudtok nekem segíteni valami rentalos autó kóddal a múltkor kaptam egyet de ahogy eltünt a profilom már nem tudok mivel menni szeretnék egy lfa ra öszegyûjteni segíttetek nekem légyszives??
Nekem rohadtul tetszik a rendszer..
Skilleknél jobban felháborodtam, de késõbb láttam, ez így még is jobb.
(lehet, hogy késõbb megutálom a classokat?! 😄 )

A GT-R-ek nem lesznek jobbak bármennyire is akarod mert csak (BB mittudoménhogyhívjákmost azt akarja), azzal kell menni ami jól megy, persze már nincs hol, ez viszont baromi nagy baj.
A nagy külföldi fórumokon nincs marha nagy felháborodás és nem követelik De Wellis fejét, mert ideje lenne már leköszönnie a bandájával egyetemben.
Érdekes, végre tudom használni a dodge charger R/t-t 😄 már nyertem vele egy csomót 😛
Na, így legalább nem kell félni a változástól 😄

Nah mostmár laggol is verseny közben ...
kanyesz07
nekme jönnek a jó alkatrészek, nagy jutalmak, nem kevés, a versenyekkel is megvagyok elégedve stb..

eleinte igen csak nem tetszett.. De ez most igen jóóó <#ticking><#mf1>

Ready To Rock!&#8482;

tutuhawer
végigolvastam és pár futam meg pár óra garázs után van egy véleményem:
-Az erõviszonokat tekintve a világon semmi se változott.
-A tempóm ugyanaz, mint tegnap - nagy autóval biztosan
-A futamok indulnak, az rendben van, de az autóm nulla maradt és 6 fõt legyõzni vele elég nagy kihívás
-Az alkatrészek esete trükkös: a számok elég érdekesek tehát a megoldás a tesztvezetésekbõl jön ki. jaaaaaa, hogy barátunk eddig a 20 000 darab TE-ben nem tudott tesztelni, nem érzett semmit... akkor lehet gond.
-Mindent összevetve nem szar a rendszer, de az autók közti különbséget változtatni kell , mert ez vérlázítóan szar, és simán abbahagyja a játékot a paraszt... Még én is gondolkodom rajta, de még egyeztetek..

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Ki beszélt színekrõl?

Túl bizarr, hogy éljen. Túl ritka, hogy meghaljon.

kanyesz07
10.000$ yea..
Beszarás xdd megy mögöttem a murcielago nyomja magát nitro juggernaut, hát közeledik közeledik a paganimhoz.. Elég volt 1x megnyomnom a nitrót el is tünt a térképrõl xDD megnéztem volna az õ nézetébe hogy gyorsul fel

Ready To Rock!&#8482;

Hihetetlen ez a sok el nem indoló verseny <#falbav>
kanyesz07
De lehet utálni a löködõs b**ikat..
itt megy lassan elõttem a versenyen, hát folyton elém ál, hát baszok rá megnyomom a nitrót gyors ordalra, hát lássa fényszóróm nem nekilök valami sz@rnak..

Ready To Rock!&#8482;

XD

BFP4F nick: [Hun]SgtPatrick (Recon), [Hun]Dr.Patrick (Medic)

ez azért vicc...4.8,11 es transtek kerék helyére odatettem egy norset 2,2,4es gumit és nõtt a stat XDD
Szerintem az LFA

BFP4F nick: [Hun]SgtPatrick (Recon), [Hun]Dr.Patrick (Medic)

De mentem vele sokat,csak nem szokásom ennyit szõrözni a szineken mint egyeseknek....beletettem a tuningot oszt jóvan azóta is az van benne.....
kanyesz07
Evora szerintem

Ready To Rock!&#8482;