Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Project D|Rare Car Collector|
elõre is köszi 😉
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
A külföldi fórumokon hogy értékelik ezt az egészet mint jó angolos nincs sok anyázás. <#nyes>#nyes>
légy türelmes
Jönnek a kulturált játékosok?
Ready To Rock!™

www.csiliboy.deviantart.com
ám ahogy nézem a stock is kender be veri a 977-t
http://www.youtube.com/watch?v=HhTcC2qCccE
Ready To Rock!™
Dafuq, hogy az R8 5.2 csak 461?
Dafuq, hogy a Quattro 490-es kanyar?
Dafuq, hogy a mind a kettõ GT2 A Class?!
Jó lett a rendszer, de lehetne jobb is.
http://www.youtube.com/watch?v=qaIQ7cYh6NE + jó söfõrrel
Ready To Rock!™
#40992 Had döntsem már el hol megyek és nekem mindig akadt ellenfél akár 3-4 is (néha 5-6) még igencsak késõn is. És ha privát mennék az a pár pálya kb. 20 percig köt le. Ettõl még az F1-ben is több verseny van na de hagyjuk is mert felhúzom magam, játszok mással ezt tehetem. <#integet2>#integet2>
- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!
hajjajj de szzeretem a paganim xdd 200 ról 1 nitróval felb@szta magát 388 ra Érdemes lenne tovább tuningolnom <#taps>#taps>
Ready To Rock!™

Nekem nincs bajom az autók összesorolásával!Ma a futamok 90-95 százalékát megnyertem 😄
Tegnap megvettem ezt a Darius-os R8-at (csak hogy legyen egy ilyen is).És ha már meg van festenem kelett rá...

Skilleknél jobban felháborodtam, de késõbb láttam, ez így még is jobb.
(lehet, hogy késõbb megutálom a classokat?! 😄 )
A nagy külföldi fórumokon nincs marha nagy felháborodás és nem követelik De Wellis fejét, mert ideje lenne már leköszönnie a bandájával egyetemben.
eleinte igen csak nem tetszett.. De ez most igen jóóó <#ticking>#ticking><#mf1>#mf1>
Ready To Rock!™
-Az erõviszonokat tekintve a világon semmi se változott.
-A tempóm ugyanaz, mint tegnap - nagy autóval biztosan
-A futamok indulnak, az rendben van, de az autóm nulla maradt és 6 fõt legyõzni vele elég nagy kihívás
-Az alkatrészek esete trükkös: a számok elég érdekesek tehát a megoldás a tesztvezetésekbõl jön ki. jaaaaaa, hogy barátunk eddig a 20 000 darab TE-ben nem tudott tesztelni, nem érzett semmit... akkor lehet gond.
-Mindent összevetve nem szar a rendszer, de az autók közti különbséget változtatni kell , mert ez vérlázítóan szar, és simán abbahagyja a játékot a paraszt... Még én is gondolkodom rajta, de még egyeztetek..
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Túl bizarr, hogy éljen. Túl ritka, hogy meghaljon.
Beszarás xdd megy mögöttem a murcielago nyomja magát nitro juggernaut, hát közeledik közeledik a paganimhoz.. Elég volt 1x megnyomnom a nitrót el is tünt a térképrõl xDD megnéztem volna az õ nézetébe hogy gyorsul fel
Ready To Rock!™
itt megy lassan elõttem a versenyen, hát folyton elém ál, hát baszok rá megnyomom a nitrót gyors ordalra, hát lássa fényszóróm nem nekilök valami sz@rnak..
Ready To Rock!™
BFP4F nick: [Hun]SgtPatrick (Recon), [Hun]Dr.Patrick (Medic)
BFP4F nick: [Hun]SgtPatrick (Recon), [Hun]Dr.Patrick (Medic)