Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tarpi

BF2, BF3, NFS MW (Origin): Trapi_Hun; CS:S (Steam):G@-Bika; www.veterans.hu

SUNNY84HUN
" good hunting s.t.a.l.k.e.r " <#ravasz1>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

E-mailezõs supportnak hova is kell válaszolni? arra az e-mailre amit küldtek?
pont nem arra gondoltam.,...
goregrind
Én 7-8 éves voltam, amikor elõször láttam a filmet. Akkor nem igazán nevettem még rajta - igaz ma sem! Nagyon jó kis film az elsõ rész! <#papakacsint>

#41897 A seggemen is felállt a szõr, annyira bejön ez a hang! <#eljen>

DISCORD: grimanddark

És most mi lesz a barátlistámon levõkkel is....? Ez a gyökér gondolom jó esetben majd mindenkivel elbeszélget, kivéve hogy ha magyarral kezd el beszélni, mert az nem fog neki menni gondolom (már ha nem magyar az illetõ) ..viszont az is lehet hogy szépen feltöröget mindenkit...úgyhogy aki itt ezt látja és barátlistán volt az block+ delete, legfeljebb ha visszakapom (bár azt kétlem) akkor majd újra felvesztek......akik meg nem tudnak róla azokkal nem is tudom mi lesz...<#gonosz3><#boxer>
trakk
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De csak annyiban, hogy ugyanúgy mészosztlõsz.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Most mentem ezen az apefos-on hát persze hogy 4. multi után levágott, ezt tudják ezek a senkiházi De Wellis-ék. <#falbav> <#boxer>
De a fallout az hasonló a Stalkerhez 😊
Burnout Paradise*

Project D|Rare Car Collector|

Burnout

Fallout
SUNNY84HUN

valaki tud még olyan gamet amiben dinamikus idõjárás van ( stalker mindegyik része meg van eddig ez a no 1 ) ?

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Hát ja.. 😊
tutuhawer
az autóm itt van, nem ott, ez a hézag

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Mentem ezen a csicse (az új) vagy mittudomén milyen szerveren 3-tól 8 lvl-ig, és érdekes módon kb. 20-25 futamból (10 singli) egyszer sem dobott ki. <#wilting>

Ha már mindenki tele off-olja az oldalt én szeretnék ide is ilyen hangokat. <#hehe>
Igaz nekem csak 8 kocsim van xDDD abból kb 4 egy forintot nem ér.... csak azért vettem meg, mert tetszenek... R34. Subaru impreza, stb... De én is váltok jelszót 😊 Ha megtalálom végre, hogy hol kell XDDD
Most PrintScreen-elgetem az e-maileket amik vannak, hátha az se lesz már sokáig...bár az hozzá van csatolva másik e-mailhez is, úgyhogy azt nehezen fogja megváltoztatni
Nem volt, mivel ez régi és nem is használtam még az origint rajta...utoljára 2010-ben volt bármi is megváltoztatva...Bf3 meg a többi origin-es játékom eleve más e-mailen van
Viszont így hogy az enyém még az e-mail, megvannak a regisztrációs e-mailek, és az e-mail változtató e-mail is...remélem ez elég indok lesz nekik hogy szépen visszaszolgáltassák
Nincs feltörve? akkor az Emailbe be tudsz lépni nem?
Pótmail nem volt a Originhez kapcsolva?

pl Azt hogy 56 autóm volt benne?
És pofáztál valakinek vagy ilyesmi? és mit érnek el azzal, hogy feltörik? törlik vagy ilyesmi?
De mondom, az e-mailem nincs feltörve, meg a jelszó se ugyan az rajta, mint ahogy semmi máson se
Úgy ám. Azok a szarok. Akinek nem törték fel, annak majdmajd megtörik a lakatot mint agárdi piacon a tescos bicigliláncot...

SUNNY84HUN
az is jó <#vigyor2> , csak freemail , citromail stb komolytalanokat nem szabad használni

Account-nál csináltam, adatok meg amerikára vannak állítva elvileg már regisztráció óta
Angol support? Akkor ott beadja.
És ne technical, hanem Account....

Nekem is Hotmail van 2-3 éve, eddig nem volt baj.. (vagyis egyszer volt de az nem volt ekkora gáz(kettõ inkább))

Chatet eddig soha nem adott be, csak e-mail-eset <#fejvakaras>
SUNNY84HUN
gmail alá nem szabad adni , a jelszó tartalmazzon kis betûket számokat nagy betûket stb karaktereket , havonta érdemes változtatni , barátfelvétel csak elõzetes egyeztetés után , ha esetleg valakit megérsz hogy szedje a kavicsaidat akkor mikor újra tudod szedni változtasd meg mert lehet valami bújkál az ismerõsöd gépén , csak megbízható programokat telepíts a gépedre , vírusirtód stb védelmi rendszered legyen naprakész ...
kb ennyi és nincs gond

A 4 starter a szar ügy.
Hát, akkor supporthoz minél gyorsabban. Live Chatre

szar ügy, 4 friss starter, kéne a Cinque 😄D

Nem tudok új jelszót kérni, mail címet is megváltoztatta
Szóval tényleg nem tudom hogy a xarba <#fejvakaras> még jó hogy most van nálam 4 starter amit nem írtam be, pont akartam venni egy Zondát...supportnak már írtam, hátha azok tudnak valami csinálni
Akkor. Ha még a mailedbe tudsz lépni kérj új jelszót MOST.
Ha nem tudsz, akkor support.

E-mailem még mindig megvan...de hotmail...jelszó nem volt könnyû, volt benne minden. Hack oldalon még csak nem is jártam.. felvenni pedig nem vettem fel senkit már egy jó ideje, nem is lenne hová...adataim nem tudta elvileg senki csak én
este 8 és 9 körül nincs kedvetek grouphoz ?
igen nekem is hasonló kérdéseim vannak! 😊
Milyen e-Mail szolgáltató?
Kinek adtad meg adataidat?
Jelszó könnyû volt?
Felírtad magad valami hack oldalra?
Felvettél olyanokat, akikrõl nem tudsz semmit?

Na valaki engem is feltört... kurva anyját <#boxer><#rinya>
(cookie-k törlése?)

Na jó. Ez nem igaz. Mégegy próbát tettem és tessék?<#falbav><#falbav><#falbav> És még a netkapcsolatommal sincs gond, mert lecsekkoltam, plusz végig néztem a kiegészítõket is, mert hogy az is instabil mûködést eredményezhet.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Undertaker189
Akkor bocs XD

Én vagyok Undertaker189, ha nem hiszed járj utána

Remélem létszükséglet volt ennyi videót belinkelni,mer 5 percig töltötte a mozillát miatta....
Nem tudom, nálam azonnal bejön a honlap is meg a játékban is bent vagyok már 5 órája és most érdekesen nem maradtam még ki a betöltésbõl ma..na majd mindjárt <#hehe>
Mi van már a játékkal? DoS támadást hajtottak végre ellene? Nem akar bejönni még a GameLauncher sem. A honlapról nem is beszélve. Ha régebben ki lett tárgyalva ez a probléma, akkor bocs, de most nem akarok visszaolvasni. Valaki egy használható infót tud mondani errõl?

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Ha japó akkor vagy GT-R vagy ez

Undertaker189
Ez az alap link 😄 Már nálam is volt hogy véletlen ezt rakta be

Én vagyok Undertaker189, ha nem hiszed járj utána