Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Project D|Rare Car Collector|
Most nézem ezt: #1
Tök vicces, mekkora észjáratások zajlottak akkor...<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
nincs mit.
Tutu: ja ez legalább hatott végre 😛
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
NFSW: Juhaaasz | Nemesis(igc-s profil) // egyetlen ellenfelem a szinkronhiba :D
@Tutu: <#idiota>#idiota>
Lehet változtatni Emailt az ea.com-on.
BF2, BF3, NFS MW (Origin): Trapi_Hun; CS:S (Steam):G@-Bika; www.veterans.hu
Egyébként ma meglejölt egy wasdwawasaw féle nevû user 😮 egybõl utasítottam is el....

Túl bizarr, hogy éljen. Túl ritka, hogy meghaljon.
Amúgy az az LF-A használható, nagyon is. Tuinigolt LF-A-k mögöttem voltak, akár GT2-vel, akár R8-al, sõt BB0735, az SDC bajnokságon, végig mögöttünk/elöttünk volt. Nem volt gyakran harmadiknál rosszabb, az LF-A-val.
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Kicsit behúzódtam a medve barlangba, és jött pár újítás már is, valaki felvilágosítana mi történt az új autó tuningolási kinézeten kívül?
Nagyon köszönök minden választ!😊
Alap cuccokkal picit vicces volt a Porsche 911 GT3 RS (795/887/690) szénné ultrázott után. Bedobtam hát pár ultra partot, eredmény: 794/900/703
Mintha egy lassított filmet néznék, olyan a verseny ezzel a géppel a porséhoz képest! <#wilting>#wilting> A nitrót meg nem is említem, mint egy részeg molylepke harmatos fingja... Miért is hagytam magam rábeszélni?!? <#falbav>#falbav>
DISCORD: grimanddark
<#falbav>#falbav>
Egy pár napja még D-be volt, de úgy néz ki, hogy 398-re kell rakni, és akkor nem ugrik át C-re
BF2, BF3, NFS MW (Origin): Trapi_Hun; CS:S (Steam):G@-Bika; www.veterans.hu