Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

trakk
Az bizony.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

tutuhawer
ott áll a garázsomban, TUTUHAWER003. Szép lett amúgy a festésed

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Fast & Furious*

Project D|Rare Car Collector|

Fast Furious. Madafaka.

halálos iram 4 tán vagy nem?
trakk
Ismerõs valakinek?

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Baki, az elsõ kép, mekkora pezsgés volt....

Inkább csak az érzés, füstölni nem is szoktam, nem is fogok. Haverral az Xboxomba fogadtam, ha valaha rágyújtok, akkor adom neki. Szóval nem is akarok, plusz, asszem nem is fogok.

Ez vicces.
Most nézem ezt: #1
Tök vicces, mekkora észjáratások zajlottak akkor...<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

néha nekem is xD
Ilyen volt a nyár.. 😄

És jó 😄
GT3 RS ganja style 😄

Mondtam én 😄
nincs mit.

Tutu: ja ez legalább hatott végre 😛

tutuhawer
szerintem is jó poén lett, örülök, hogy tetszik 😊

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

<#beka2>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Érdekes... nekem aztán egyszer se volt problémám. Freemailes vagyok, és 2010 októberi regim óta még jelszót sem változtattam. Bár most azon gondolkodok, kitegyem a barátlistáról egy pár ember szûrét, pl. TCMCHRIS <#idiota>, VIDIA<#idiota>, CSIMPILOTA<#idiota>, NEXTONRACER<#idiota> meg a többiek.<#zavart1><#idiota><#nyes>

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

jó, sikerált. jött mellé új jelszó is. kösz-krisz 😄

NFSW: Juhaaasz | Nemesis(igc-s profil) // egyetlen ellenfelem a szinkronhiba :D

Miért vagy ilyen komoly? <#banplz>

<#eplus2>
Aha

@Tutu: <#idiota>

<#ejnye1><#ravasz1>

és akkor a world acc-jaim is átmennek az új emailre?

tutuhawer
hagyjad... esze nincs, analfabéta <#ravasz1>

De meglehet. Szerinted, a hackerek, hogy basszák el mások örömét? 😄
Lehet változtatni Emailt az ea.com-on.

mert meg lehet változtatni nem ?😄 mostmár ez van😊

kb ilyen voltam ma melóba. nagyon szétcseszett egy nap volt ez a mai...komolyan mondom, hogy egy világhírû gyárnál melózok, és az összes tetves mérnöknek eszenincs ember...a logisztikán meg analfabéták dolgoznak...nem tudnak egy adott alkatrészbõl X mennyiséget leszámolni a kocsira. és még lehetne sorolni. az elõzõ hsz-em kicsit hirtelen kapott volt 😄 cask ovlastam lejjebb, hogy valakit feltörtek, és egybõl felment a pumpa 😄

Akkor ne légy freemailes 😄

Tarpi
Azért mondtam, mert az egyik nap még D-be mentem a 399-es stattal, most meg a D autók között ír C-t. #41956 Már több classnál jártam így, de ha x98 volt a vége akkor nem volt gond.

BF2, BF3, NFS MW (Origin): Trapi_Hun; CS:S (Steam):G@-Bika; www.veterans.hu

óvatosan... szerintem jobb, ha kussba maradsz 😄 Szerintem pont a nagyszájúakat vadásszák 😄
Egyébként ma meglejölt egy wasdwawasaw féle nevû user 😮 egybõl utasítottam is el....
tutuhawer

ha feltörik a freemail-es accom, istenemre esküszöm, hogy szájbakúrok minden rohadék ganéj köcsög hacker gecit aki él és mozog a földön. 😄

Ennyi.

Én nem ajánlanám az Evorát. Nagytudású devellis fõbaromnak úgy néz ki ahhoz volt elég esze, hogy az Evorát szépen lebutítsa, így a Murci már egyértelmûen jobb nála, ráadásul olcsóbb is, az LFA pedig mindkettõnél jobb.

Túl bizarr, hogy éljen. Túl ritka, hogy meghaljon.

Tyüha...1.Lettem és 0,13 százados hátránnyal a 2. is
Azért szarok a statisztikák mert nagyon úgy tûnik nem számoltak a tizedestörtekkel...vagyis 599,99 helyett 599,50 folött már a felsõbb kategóriába teszi, de még mindig 599-nek írja
Valószínûleg attól függ,hogy mit kerekített oda ...
Már mért lenne 98 a váltószám, nekem 599-en van az egyik MR2 és B!
De IGC-s, szóval nem vesztettél az LF-A-val sokat. Csak ha partok mentek bele..
Amúgy az az LF-A használható, nagyon is. Tuinigolt LF-A-k mögöttem voltak, akár GT2-vel, akár R8-al, sõt BB0735, az SDC bajnokságon, végig mögöttünk/elöttünk volt. Nem volt gyakran harmadiknál rosszabb, az LF-A-val.

nos köszi az infót igy hát evorát veszem meg class a ba ha nem jó az lfa:S
SUNNY84HUN
a veronán és többször nyertem vele <#wave>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

SUNNY84HUN
pedig nem rossz autó az , de miért a boostost vetted meg 2 misiért igc is van , üresen skillek nélkül komoly futamokat mentem vele procar és e30 ellen

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Szerinted
Aha, kitapasztaltam valamennyire, de az most komoly hogy pont alapján megy classba, mert szerintem ez a pontrendszer még mindig teljesen rendszertelen...😄
Wow, mi folyik itt Gyöngyösön?

Kicsit behúzódtam a medve barlangba, és jött pár újítás már is, valaki felvilágosítana mi történt az új autó tuningolási kinézeten kívül?

Nagyon köszönök minden választ!😊
goregrind
Megvettem az LFA-t... (Boost-os verziót)

Alap cuccokkal picit vicces volt a Porsche 911 GT3 RS (795/887/690) szénné ultrázott után. Bedobtam hát pár ultra partot, eredmény: 794/900/703

Mintha egy lassított filmet néznék, olyan a verseny ezzel a géppel a porséhoz képest! <#wilting> A nitrót meg nem is említem, mint egy részeg molylepke harmatos fingja... Miért is hagytam magam rábeszélni?!? <#falbav>

DISCORD: grimanddark

Jah h. ezt nemtudtad? 399 nél már feljebb megy, Attól függetlenül szép stat
Tarpi
A 'CAR FILTERS' a lényeg. Természetesen nem lehet 'D'-s versenyt menni.
<#falbav>
Egy pár napja még D-be volt, de úgy néz ki, hogy 398-re kell rakni, és akkor nem ugrik át C-re

BF2, BF3, NFS MW (Origin): Trapi_Hun; CS:S (Steam):G@-Bika; www.veterans.hu

Tetszetõs az a stat 😊