Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mindjá én is törlöm ezt a szart a faszba...2 versenyen 3 csíter....2. versenyen utolso korbe derul ki,hogy a porsche ami nagy nehezen megszorongat csíttel megy,de ha nem lett volna elég a csíter gyorsan beteleportál egy másik csávesz a célba
értem hát okés,de gondolom a nevük ugyan úgy fognak szerepelni,mint nekünk az autónk fölött
Marc Devellis a vezetõ.
Aztán majd megtudod a többit, olyan autókkal fognak jönni, amik még nem elérhetõek megvásárlásra.

Project D|Rare Car Collector|

meg a fejlesztõk általában a város melyik részében nyomulnak?
így már értem 😊 és kik a fejlesztõk?
Amúgy ez már a kilencedik STD?! Whoa... megy az idõ..)

A fejlesztõket kell majd keresni a városban, lefotózod, elküldöd a mail címükre és nyerhetsz valamit..

sziasztok
õhm mi ez a SPOT THE DEV9! ? valaki elárulná? köszii elõre is
High Stakes-en mióta van rendõr Corvette? Mióta vannak az új osztályok nem rendõröztem. Vagy hiba lett volna?
Szerintem az egyetlen baj a szar megvalósítás. A forgalom legyen forgalom, ne pedig barmok csordája, akik között a versenyzõk a farkasok. Minimális forgalomszimuláció kéne, és minden jó lenne. Ebbe beletartozik az is, hogy ne a semmibõl jöjjenek a civilek, és persze ne is tûnjenek el, meg az is, hogy pl. az az 1.1-es kis fos Ecoizé kocsi ne gyorsuljon le egy agyontuningolt A-s autót. Persze ilyen nem lesz, mert a közlekedési táblák, lámpák és a sávok több helyen nem stimmelnek, ha nem tévedek. Tehát ezeket is át kellene nézni és javítani, ami idõbe telik, és az idõ pénzbe kerül, szóval lesznek lufikocsik, aztán annyi. Remélem, utóbbiban tévedek.

A rendõröket is meg kellene csinálni. Gondolom, más NFS-ekben ad valamiféle pozitív élményt a velük való csata.

légy türelmes

Vagy legalább annyit megtehetnének, hogy pl a Garden Boulevard-on meg a hozzá hasonlóan forgalmas pályákon csökkentenék a trafficot mert így szinte képtelenség hibátlanul menni rajta mert ugye most már nem foghatják arra, hogy azért durvább ott a forgalom mert 48-as szintû.
Milyen autó irányíthatóság szempontjából a lamborghini lp560/640? Valami olyan igc-s autót keresek mint a ZL1-es.
Kösz a videót, most már legalább látom is - nem csak sejtem - hogy tényleg baromállat ez a szupersportkocsi ahogy megy, meg kell venni nincs mese...

Szóval jó az irány, vegyék ki a civil forgalmat is nehogy ne tudjon mindenhol 350-nel menni, még meg találná elõzni egy lassabb, óvatosabb, hibátlanul hajtó kocsi -hát milyen az már.
Sõt, helyenként még mindig túl élesek, szögletesek a kanyarok, jobban le kéne kerekíteni azokat is nehogy belassuljon valahol a supersportcar.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szerintem.
Csoda hogy lehet kapni,mindjárt veszek 2-õt is.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Ryder159
Ja, végül is egy sima fórumhoz képest nagy elõny, hogy ha valaki választ kap a kérdésre, akkor bejelöli megoldásként, és az a rendszer linkeli a kérdés alá, így nem kell oldalakat böngészni, hátha találok megoldást.
De ezt meglehetett volna csinálni, a jelenlegi EA fórummal is, nem kellett volna idõt és pénzt pocsékolni egy újra. De hát van nekik akkor miért ne...

Nekem tetszik. Mindenkinek kicsit könnyebb lesz érdemi segítséget kapni, legalábbis remélhetõleg.

légy türelmes

Ryder159
Szóval akkor az EA feltalálta a fórumot? hurrá.

Szerintem ez egy játék...Szint lépésért több opciót kapsz a profilod testreszabására azt írja a help 😄
Az igazi poén benne a szintlépés. <#mf1><#falbav><#banplz><#violent>

- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!

Ryder159
Nekem is ez jött le. Következõ lépés az lesz, hogy mi fogjuk fejleszteni a játékokat, õk meg a a hasznot húzzák belõle. Bár lehet jobb lenne ha a közösség fejlesztené a játékokat...

Pont ezt nézem....nyilván unják,hogy fizetni kell a supportban az embereket ezért létrehoztak egy cuccot amiben a játékosok segítenek egymáson....
Ryder159

Én is azt éreztem remek irányítás irtózatos erõ és ami a legdurvább kanyar kijárati ívnél oda varrsz neki egy nitrót és majd felrobban az autó de nem tolja ki az orrát mindenkinek csak ajánlani tudom az új paganit,a nitrója annyival erõsebb egy gt3 rs porsénál ha õ is ellõ egy nitrót és én is úgy megy el a pagani a gt3 rs mellet mintha állna .
Úgy látom ezzel a Zondával már nem kell birkózni a kanyarokban. Nem kell apró kifékezésekkel a helyes nyomvonalon tartani és a kanyarodási adatai is erre utal szóval ez inkább méltó, hogy a Pagani Zonda nevet viselje mint az F amit sajnos kanyarodási szempontból elb.sztak nem kicsit. Ha már a Cinque ilyen jóra sikerült akkor az F-el is babrálhatnának egy kicsit mert annak közel ilyen jónak kellene lennie
tutuhawer
Szevasz, Nomish, már vártam, mikor lesz kész az autód, és örülüök, hogy hamar sikerült befejezned. Az, hogy két oldalra ilyen kicsiben festetted,, az nagyon komoly dolog, és szép is lett, bizony. Örülök, hogy sikerült szépen

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Bemutatnám a Nissan GT-R R35 SpecV AMS Alpha 12 replikámat! Kicsit néhol pontatlan,köszönhetõen az apró matrica méretnek,és a body hajlásának. De úgy gondolom felismerhetõ,és így is volt vele meló. Ugyan az AMS Logó Tutuhawer úgymond védjegye,õ festette fel elõször,így megkérdeztem, azaz engedélyt kértem,hogy fel festhessem a logót. Ezúton is köszönöm neki,a tanácsokat és az engedélyt is. Remélem nem okoztam csalódást cimbora! 😄

A logó azért alulra került,mert az eredetin is ott van,és így jobban is mutat,legalábbis szerintem.

A képet Spoiler mögé rejtettem,mert elég nagy.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Vélemények?^^

NFS World: Nomish , Nomish001 , Nomish002

Level 0 WTF?

Pagani Zonta cinque teszt

Egy kis segítség aki épp pagani zonta cinquet akar venni. Alkalmam nyílt tesztelni a Pagani nitró rakétáját az autó ereje igazán meggyõzõ !
Szín szürkére,ablaktörlõ le,légterelõ fel és OK! 😄

Mondjuk egy ilyet? <#idiota>

Elhiheted,hogy nem lesz rajta matrica...😄

goregrind
Bejelentkeztem (apex) és új profil készítése fogadott megint... <#wilting>

Fasza színe lett az alsógatyámnak egybõl! <#idiota>

DISCORD: grimanddark

goregrind
Nem egészen 10 órája frissítette mr GMZ a trainer-t. Kivételesen gyorsan dolgozott. Bárcsak a tisztelt NFSW brigád lenne ilyen gyors...

<#falbav>

DISCORD: grimanddark

tutuhawer
mit festesz még rá....? az kész

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Ha nem 8ezer boost lesz,lehet én is beruházok egyre. És olyan festést kap,hogy besza-behu! 😄

És be is ért, mert nálam is volt hasonló végig elsõ helyen megyek jó nagy elõnyel, a cél elõtt látom valaki bent áll, és akkor átvált 2. vagyok, de befutok és a csaló DNF-et kapott. <#hehe>
tutuhawer
Csá, én se tudom, hogy reagálnék, de a Z-Tune az egy fix, gyárilag optimalizált csodajó gépezet, amik meg az utcán a sufniból kigurulnak, azok sem kutyafüle kategóriások, szóval: illene az én utcai gépeimet is kalibrálni valamerre, mert a Z-Tune is csak Skyline... Egyébként Bmeg jól mondja, lehet most nyerni a TH-ból, én is kaptam egy olyan isteni váltót, és beépítettem a skyline-ba, nem pedig valami más szarba. Most a B kategória tetejéhez tettem egy kis lépést és megmondtam: nem bohóckodok, felfelé tuningolok - minden gépet.

Csaló, mint csíter. Nem mint baromállat.

- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!

Azt írta itt korábban vki h azért jó a patch nap mert aznap nem szokott csaló lenni. Hát elõbb egy f@szfej murcival egy két perces sprintben 25! nitrót használt el....
Klassz pilóta-aljszövegek #2.
"Az igazi utcai versenyzõnek nincs szüksége csalásra" (MADMAC1980)

illesgergely
Mai termés 3 profilból, egész jókat ad mostanában:

Amúgy kb. két éve kezdtem el Worldözni, valamikor 2010 szeptember elején mutatta meg nekem haverom, azóta is itt vagyok. <#ravasz1>

NFSW: BMEGNFS, KISMALAC, GERGE1Y

Nocsak, és végre nem ugrik a lista tetejére magától, mikor kocsit választanék! <#eljen>

Epic comment is epic! 😄

trakk

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Óriási...k*rvajó! Hihetetlen,KELL! Rohanok is Boostot venni!... Nem tudják már mit találjanak ki komolyan...😄

Komoly, tetszik ez a csillagozás is.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

begotten
Egészségedre!0

(Nekem is az egy volt az elsõ terv, de az megvan Xbox-on(letiltották a buzik a semmiért), meg minek már megvenni? 9/29-én TDU1 szerverei kilõve lesznek..)