Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aztán majd megtudod a többit, olyan autókkal fognak jönni, amik még nem elérhetõek megvásárlásra.
Project D|Rare Car Collector|
õhm mi ez a SPOT THE DEV9! ? valaki elárulná? köszii elõre is
A rendõröket is meg kellene csinálni. Gondolom, más NFS-ekben ad valamiféle pozitív élményt a velük való csata.
légy türelmes
Szóval jó az irány, vegyék ki a civil forgalmat is nehogy ne tudjon mindenhol 350-nel menni, még meg találná elõzni egy lassabb, óvatosabb, hibátlanul hajtó kocsi -hát milyen az már.
Sõt, helyenként még mindig túl élesek, szögletesek a kanyarok, jobban le kéne kerekíteni azokat is nehogy belassuljon valahol a supersportcar.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
De ezt meglehetett volna csinálni, a jelenlegi EA fórummal is, nem kellett volna idõt és pénzt pocsékolni egy újra. De hát van nekik akkor miért ne...
légy türelmes
- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
A logó azért alulra került,mert az eredetin is ott van,és így jobban is mutat,legalábbis szerintem.
A képet Spoiler mögé rejtettem,mert elég nagy.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Vélemények?^^
NFS World: Nomish , Nomish001 , Nomish002

Egy kis segítség aki épp pagani zonta cinquet akar venni. Alkalmam nyílt tesztelni a Pagani nitró rakétáját az autó ereje igazán meggyõzõ !

Fasza színe lett az alsógatyámnak egybõl! <#idiota>#idiota>
DISCORD: grimanddark
<#falbav>#falbav>
DISCORD: grimanddark
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!
"Az igazi utcai versenyzõnek nincs szüksége csalásra" (MADMAC1980)
Amúgy kb. két éve kezdtem el Worldözni, valamikor 2010 szeptember elején mutatta meg nekem haverom, azóta is itt vagyok. <#ravasz1>#ravasz1>
NFSW: BMEGNFS, KISMALAC, GERGE1Y

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64