48
játékot keresek 2-en 1 PC-n
-
#48 Cobra 11 tényleg nagyon adja, kétjátékosba is ellehet vele szórakozni. A gokartos pályán egész este ellehet egymás idejének döntögetésével játszadozni :)) -
Bach Andris #47 Sziasztok ha valaki ismeri a LEGO Star Wars Complete Saga-t akkor ha tudjátok a kódokat mondjatok egy olyat ami növeli a pénzt.
Előre is kösz -
#46 2 ablakban passziánsz. -
hapi #45 Ami nekem bejött az eddigiekből:
Worms Armageddon
Ballerburg, ballerburg 3d
micro machines 4
Legok
Nem emlékszem a címére 1 kis autós játéknak, ami hasonló volt mint a micro machines, vagy a Re-volt, csak arra emlékszem hogy a pálya bizonyos szakaszai kötött kameraállásban voltak. Valaki segíthetne... -
Nuki #44 Ez tényleg jónak néz ki! -
Gaborkik #43 Star Warst én is ajánlom !!! Másik barátommal azt is sokat toltuk :-D :-D -
#42 Lego Star Wars, Lego Indiana Jones (inkább a star wars-t ajánlom :D...) -
#41 TOCA Race Driver 2 -
#40 szerintem akkor a legjobb az Achtung die kurve egszerre 6-an is lehet játszani és eszméletlen jó.Achtung die kurve -
#39 amit pontosan mióta is tudsz osztottképernyőn co-opban tolni? -
Gaborkik #38 Heroes of might and magic 4 ; szomszéddal több tíz órákat jáccottunk vele !!! -
#37 Az örök Király:
DIABLO2 -
#36 return to fire
-
Nuki #35 Jó hát nem Julianekkel kell az V. stage-t ostromolni és akkor jó lesz. :D
Apropó:
One Must Fall 2097
Lotus -
#34 Tényleg jó játék, de mi nem bírtunk egyhuzamba sokáig játszani vele :D -
High end PC #33 Need For Speed 2 SE
Need For Speed III
Need For Speed High Stakes
Heroes Might and Magic II
Heroes Might and Magic III
nálunk a kilencvenes évek vége fele ezek voltak a menő kétjátékos egy PC-én játékai, amikor unokabáttyámmal gyerekek voltunk. De mióta felnőttünk, meg mióta elterjettebb lett a net game, háttérbe szorultak ezek a játékok nálam is és úgy általában is, és nem is nagyon ismerek ilyen új játékokat PC-re, persze biztos akad még ilyen új játék.
üdv. -
#32 Audiosurf -
#31 Támogatom! :D -
#30 Little Fighter 2
Isten játék, haverommal rengetegszer végigtoltuk, aztán szedtünk hozzá plussz karaktereket és azokkal is.. Rém egyszerű, de mégis baromi jó. :D
Igaz, hogy a nagyobb csatáknál a durvább varázslatok közben be-beszaggat.. :\ -
#29 Hali!
A Golden Axe-ban mivel a tudom a kiválasztott embereket leokézni? -
#28 suliban ezt toltuk néha :D -
Nuki #27 Liero
Pocket Tanks
Head-on
Crimsonland
#3: NFS 4 is még ilyen.
Gyakorlatilag mindent felsoroltunk. -
#26 Vard ki a veget mig lelepi az 1ik eNber a koret :DDD
ZzZzzZ
(mintha mi is probaltuk volna, nemde? :p) -
#25 Obscure 2ot ps2on regi horrorfan baratommal toltuk le ^^ egesz jopofa volt^^ -
#24 Elastomania :D
terep 2 -
#23 ELMA anyád azzal mennyit toltam :D -
#22 Heroes 2,3, talán a 4ben is volt hot seat. -
n3whous3 #21 MK 4 -
#20 az tényleg elfelejtődött pedig atom xD -
#19 jaja Obscure 1-2 kurva jó (Y) -
ZsirosKenyer #18 + Obscure -
#17 Worms (összes)
Hairy Harry
Bomberman (szintúgy összes úgytudom, de sztem legjobb a nintendo64 -es, emulátorral :-) )
Pocket Tanks
Little Fighter 2
Frog running
Elasto mania
Armagetron (ha jól tudom ezt is lehet osztottan, bár én nem javaslom :D Teljes képernyővel is állandóan nézelődni kell)
Toca Race Driver (a 2-t biztos, többit nem tudom)
PSX emulátort is érdemes belőni, ahhoz is rengeteg 2 játékos mód van, pl. Tekken 3 -al. PSX emuval még neten is lehet játszani :D -
#16 golden axe
scorched earth
-
#15 Bomberman -
#14 helyes xD
és persze ne feledkezzeünk meg a nagy nevekről sem: PONG! xD -
sKeezo #13 megszerzem. -
#12 úgyis van anniversary edition belőle 3ds szépséges a régi jó játékmenettel ;)
-
sKeezo #11 settlers 2 isten játék! fel kéne raknom, megjött a kedvem hozzá. -
#10 Heroes of Might and Magic összes része. -
#9 Worms Armageddon
Serious Sam