A játékok nem felelősek az iskolai vérengzésekért

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jaspercry
hány gyermeket láttam 18++ -os játékot játszani!!!rengeteget
pl : csak kis hazánkban a Crysis-t ami ugye 18+-os játék a magyar játékforumon szinte csak gyerek van fennn,az átag 15év
persze ez nem ok a gyilkolásra......(de bocsánat ez a szulok felelossege)

COMMODORE BASIC V3.5 60671 BYTES FREE 3-PLUS-1 ON KEY F1 READY.

jaspercry
atomot nekik!!!!<#violent><#integet2>

COMMODORE BASIC V3.5 60671 BYTES FREE 3-PLUS-1 ON KEY F1 READY.

ffxi
Hoppá!

Fákjúal!

Egyszer valahol kifejtettem a véleményem ezzel kapcsolatban....
Vizsgálják már meg az USA kialakulását és annak körülményeit.
Legfõképp azt, hogy miféle emberekbõl tevõdik össze.
Kik is voltak akik a "lehetõségek országát " választották.
A probléma itt gyökerezik.
Antiszociálisok tömegei alapították az usát. Akik nem tudtak vagy nem akartak megélni saját hazájukban, akik arra gondoltak, hogy egy új világban nem kell a pénzért megküzdeni, ott az égbõl manna esik!
Igen, ezen felfogású emberek azok akik ott "sûrítve" jelentkeznek.
Na szerintem ez az a vonal amin el lehet indulni ahhoz, hogy megértsük tanulmányok nélkül is, hogy miért több az egy fõre jutó erõszak...

Win7 unltimate, M4A89GTD PRO/USB3, AMD X4, ATI Rad HD 5770 CuCore, 4GB DDR3,HDD Samsung 1000 GB :)

rtfmZoli
Azt persze elhallgatják, hogy az U.S.A.-ban hiperaktivitás címén a gyerekek negyede rendszeresen szed be nyugtatókat.(Elég ha nem figyel az órán, máris hiperaktívnak kiáltják ki, elküldik az iskola-pszichológushoz, aztán nézhet a szülõ mikor egy idegbajos felnõtt lesz a gyerekébõl)
A felnõtt lakosság is nagymértékben fogyasztja a nyugtatókat, köszönhetõen annak, hogy minden benzinkútnál lehet kapni gyógyszert. Aztán csodálkoznak, hogy a nem megfelelõen, és indokolatlanul adagolt gyógyszerek miatt akkora a mellékhatások aránya.
Kinek üzlet ez: a gyógyszergyártó multiknak, akik Amerikában pénzelik az orvosi egyetemeket , így a multik gondolkodásmódját tanítják az orvostanhallgatóknak.
Alternatív gyógymódokról, a betegségek megelõzésének elméletérõl pedig nem értesülnek, így a túlságosan is gyógyszer-központú gyógyítást alkalmazzák.

← ElőzőOldal 2 / 2