55
  • Narxis
    Hát igen, ha a hangosik is megmondták akkor minden rendben.
  • Narxis
    :DDD
  • Fecoshy
    Én csak annyit fűznék a dologhoz, hogy amikor én egyerek voltam minden falusi bucsuban pisztolyt vagy puskát kértem (akkor ez volt a sláger). Egymásra "lövöldöztünk" a szabadban, kint a jó levegőn. Mégse lettünk gyilkosok, sem bűnözők. Ráadásul a szabadban voltunk.
    A mai gyerekek pedig a számítógép előtt csinálják ugyan ezt. Attól szerintem ők sem lesznek gyilkosok, csak kevesebbet mozognak.
    Mellesleg elárulom, hogy esténként én is (35 évesen) lövöldözős játékkal játszom, mert megnyugtat és nem valami bugyuta sorozatot nézek a TV-ben.
  • NEXUS6
    Na végre megmondta valaki a frankót.

Az nem volt eddig gond, hogy amerika végigháborúzta a XX. szd-ot? Ráadásul úgy, hogy igazából az amcsi embereknek egyikehez se volt közük, merthogy a határaikat soha nem fenyegette semmi, Perl-Harbort, meg 09.11-et is úgy kellett kiverni a Világ többi részéből. A háborúkhoz folymatosan fenyegetetség állapotában kell tartani a lakosságot, ráadásul a háborúkból hazatérő igen csak megváltozott erkölcsű "veterán" tizen huszonéves srácok se biztos, hogy csak a társadalom építésében gondolkodnak.

De mindíg is a videjójátékot szídták, hát most tessék! Persze Obama is bennvolt valamelyik lövöldözős játékban, de akkor most hogy van ez? Az embereket folyamatosan ölésre buzdítják, de amikor egy szabad országban valaki más cépontot választ magának, mint amit kijelöltek neki, akkor meg megy a felháborodás?
  • Nikolaosz
    Eddig is tudtuk hogy a "véres" játékok nem váltanak ki agressziót sőt inkább levezetik azt. Csak néhány idióta fog mindent a játékokra mert nem látja vagy nem akarja látni a valóságot. Ráadásul sokan támogatják őket. De hasztalan, játékok mindig lesznek!
  • Youri
    Jé, végre valaki komolyabban kutatott is ebben az idegesítő "tényben".
    Itt volt az ideje kijelenteni, hogy amin a szülők és tanárok többsége lovagol az egy hülyeség.. Anno én is már pár éves koromban a gép előtt ültem és játszogattam. Ma is ezt teszem és még sem vagyok vérengzős elmebeteg állat..
    Pedig véres játékok is ott szerepelnek a listámon, mint pl a Postal II.
    Olyan emberek mutogatnak erkölcsöt a gyerekeknek akik hazamenve maláj kurvákkal veretik magukat bőr ruhában. Igen is a szociális helyzet kapcsán ilyen hülyék a népek + azért mert sajnos a felnőttek 90%-a még egy pofont sem adott a gyerkőcének. Rossz a nevelés.

De persze én vagyok az elfajzott mutáns aki a doom-on, half-lifen nőtt fel. Mégis van egy gyönyörű barátnőm, hobbim, és jó életem + nem kevés barátom, haverom.

Könnyebb a kakival dobálódzni, ez a tény :k
  • Lazarus
    :D
  • Chocho
    Én is rengeteg véres játékkal játszottam anno, hisz 6 évese kezdtem a Wolf 3D-vel. Mégsem őrültem meg, a hangos is megmondták.
  • Sanyix
    A megoldás: TOR!!!!!
  • jaspercry
    ja es egyépkén a játék megjelenéskor ugye 12900ft vot!!
    Kolkok ezt nem tudják megvenni ,mégis játszanak vele,mert megveszik nekik!!!
    ez a baj!!!
  • jaspercry
    hány gyermeket láttam 18++ -os játékot játszani!!!rengeteget
    pl : csak kis hazánkban a Crysis-t ami ugye 18+-os játék a magyar játékforumon szinte csak gyerek van fennn,az átag 15év
    persze ez nem ok a gyilkolásra......(de bocsánat ez a szulok felelossege)
  • jaspercry
    atomot nekik!!!!
  • ffxi
    Hoppá!
  • HENCIG
    Egyszer valahol kifejtettem a véleményem ezzel kapcsolatban....
    Vizsgálják már meg az USA kialakulását és annak körülményeit.
    Legfőképp azt, hogy miféle emberekből tevődik össze.
    Kik is voltak akik a "lehetőségek országát " választották.
    A probléma itt gyökerezik.
    Antiszociálisok tömegei alapították az usát. Akik nem tudtak vagy nem akartak megélni saját hazájukban, akik arra gondoltak, hogy egy új világban nem kell a pénzért megküzdeni, ott az égből manna esik!
    Igen, ezen felfogású emberek azok akik ott "sűrítve" jelentkeznek.
    Na szerintem ez az a vonal amin el lehet indulni ahhoz, hogy megértsük tanulmányok nélkül is, hogy miért több az egy főre jutó erőszak...
  • rtfmZoli
    Azt persze elhallgatják, hogy az U.S.A.-ban hiperaktivitás címén a gyerekek negyede rendszeresen szed be nyugtatókat.(Elég ha nem figyel az órán, máris hiperaktívnak kiáltják ki, elküldik az iskola-pszichológushoz, aztán nézhet a szülő mikor egy idegbajos felnőtt lesz a gyerekéből)
    A felnőtt lakosság is nagymértékben fogyasztja a nyugtatókat, köszönhetően annak, hogy minden benzinkútnál lehet kapni gyógyszert. Aztán csodálkoznak, hogy a nem megfelelően, és indokolatlanul adagolt gyógyszerek miatt akkora a mellékhatások aránya.
    Kinek üzlet ez: a gyógyszergyártó multiknak, akik Amerikában pénzelik az orvosi egyetemeket , így a multik gondolkodásmódját tanítják az orvostanhallgatóknak.
    Alternatív gyógymódokról, a betegségek megelőzésének elméletéről pedig nem értesülnek, így a túlságosan is gyógyszer-központú gyógyítást alkalmazzák.