A játékok nem felelősek az iskolai vérengzésekért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amit viszont Japánról írtál azzal kapcsolatban továbbra is fenntartom az ellenvéleményem, jelenleg a legalacsonyabb értékek közt van az 1000 fõre esõ erõszakos bûncselekmények száma, vagy egyáltalán a bûncselekményeké. Ez ugye Amcsiról és az Oroszokról nem igazán mondható el. 0,3 vs 7 körüli érték, szal dúrván 20X annyi bûncselekmény azonos népességre levetítve!!!!
link
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Ha eltekintünk egy vesszõ hiányától és attól, hogy õrül kizáróvagy pszichopata/nárcisztikus, ott a pont. <#eljen>#eljen>
Sõt néha beismerni, hogy az áldozatok között is apuci/anyuci fiacskája is esetleg szemétláda, hát...
Azt akkor bizonyítsd be, hogy nincs igazam.
De igazából kurvára el kéne már felejteni a bûnbakkeresést. Nem egy eszköz a felelõs, nem a tévé, nem a háború, nem a számítógép, nem a rock'n'roll. Elsõsorban aki elkövette, az a felelõs, meg a környezete, hogy hagyta eddig fajulni a helyzetet.
Minden más csak a felelõsség másra kenegetés, porhintés, hazugság. Csak nehéz beismerni, hogy anyuci pici fiacskája egy pszichopata õrült volt. Ettõl még ez az igazság, a többi csak szar duma.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
A pszichopaták kis töredéke gyílkos és csak 13%-kuk bûnözõ csupán, a többit meg sem látod, pedig a népesség kb. 2%-át teszik ki.
Deffinició
Nem kell mindet teljesíteni és mind a faktor-1 és faktor-2-bõl min. 50%-ot teljesíteni kell, illetve 30 pont feletti klinikai, 23 pont feletti pedig szub-klinikai pszichopata.
* fõleg nárcisztikus vagy pszichopata esetben, hajlamosak bosszút állni, bár az utobbiak csak kisidõ intervallumon belül, felszínes a haraguk és a gyûlõletük is, hamar kialszik.
Ejj, de kurvára tájékozott itt valaki...
List of school-related attacks
Biztosan belógtak a rohadt pszichók a NASA-hoz, és lyukkártyán Doomoztak...
És majd azt mondom az álpszihomókusnak hogy kedvelem a politikusokat - következésképpen nyilván azok a felelõsek.
ha így nem zárható ki hogy van ok okozati összefüggés, mert míg egyáltalán nem léteztek erõszakos videojátékok, addig nem is történtek diákok által elkövetett lõfegyveres mészárlások ... de azt sem lehet bebizonyítani hogy ez az ok okozati feltevés helyes
Japán viszont kiba nem jó példa, nem is tudom mikor tették ki elõször katonáik a lábukat külföldre a II. VH után.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Amerika háborúi
Nem kicsi a lista, ha kinyomtatod és vécén olvasod, egy híg fosás utáni tisztálkodásra is elég lesz a papír!
<#nyes>#nyes>
Písz!😉
bár megfelelõ hangtompítós mesterlövészpuskával, megfelelõ helyrõl szívesen "lefényépezném" a magyar kormány tagjait (azért így mert nem akarom hogy a sitten reszelgessenek az orkok, amúgy simán felakasztanám õket a parlamentre a belükön lógatva) 😄
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Pofozás meg verés az megy sajnos, ha valami olyat csinál a gyerek, amit rossznak látnak a szülõk, de a nevelés nem csak ebbõl áll. A másik része többször hiányzik, hogy foglalkozzanak a gyerek(ke)kel, illetve nem kapják meg a megfelelõ szeretetet otthon. Ezek okozzák többnyire az agressziót, felelõtlen tetteket. Persze emellett ott van az is, hogy milyen társaságba keveredik valaki, de erre a szülõknek kellene odafigyelni.
Amúgy egyet értek a cikkel, jó olvasni végre értelmeset errõl.
Tudom, hogy soha nem fognak megegyezni a fegyvertartást ellenzõk és az azt támogatók, mindkét oldalnak vannak jogos érvei. Ellenben ott van az élethez való alapvetõ emberi jog, ami magában foglalja a saját élet megvédése lehetõségének a biztosítását (vagy legalábbis lehetõvé tételét). Mivel a rendõrség erre sem Amerikában, sem nálunk nem képes.
A legrosszabb természetesen az, ami nálunk van. Egy abszolút törvénytisztelõ állampolgár nem kap fegyvertartási engedélyt, viszont az önvédelmet a törvények olyan szûk határok közé szorítják, ami súlyosan kiszolgáltatja az embert a bûnözõknek.
(Az iskolai mászárlások és családi tragédiák persze nem nagyon tartoznak a kriminológia témájához, de ha megszüntetik az alanyi jogú fegyvertartást, akkor a gyereket kiöntik a fürdõvízzel.)
Talán nem kéne amerikában sem alanyi jogon járni a fegyvertartásnak. Ezzel kapcsolatban azt nyilatkozta valaki (már nem emlékszem, ki), hogy õ is tisztában van azzal, hogy Amerikában rengeteg fegyver van az utcán, de hát mit lehet tenni??? Nos, szerintem elsõsorban annyit, hogy törvénybe kell iktatni, hogy ne járjon alanyi jogon a fegyver. Persze aki akar, úgyis be tudja szerezni feketén, de akkor is radikálisan visszaszorul a fegyvertartás. Csak õk enélkül el sem tudják képzelni az életüket.
Azt azért nem árt tudni, hogy ugyan bárki vásárolhat fegyvert Amerikában, de azt csak otthon tarthatja, hogy megvédhesse magát, és a családját. Ha ki akarja vinni az utcára, ahhoz már ott is fegyverviselési engedély kell. A tartáshoz nem, de a viseléshez igen.
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
Egyebkent meg, a jatekok igenis felelosek a gyerekek agressziojaert, angol tudosok mar reges regen bebizonyitottak 😊
Nem te használod hibásan, meg nagyon sokan, az em,berek többségének az anti-szociálisra sajnos ez az általad is leírt hibás fogalom jut az eszébe. Amire te hivatkozol az a skizoid/elkerülõsre jobban illik.
Antisocial
Antiszociális
De ha igaz lenne mindaz amit mondanak a számítógépes játékokról akkor, szerintem rengeteg ember aki körülöttünk él és a barátunknak adja ki magát ezerszer rosszabb mint Adolf Hitler. Úgyhogy, ne húzza ki senki se a gyufát annál aki éppen a Media Marktban a pénztárnál áll sorban egyetlen CoD szoftverrel a kosarában.....
..
tisztelet a kivételnek 😊
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Aki kizárólag gyilkolászós játékokkal játszik az nem áll távol attól, hogy átportolja az élményeit egy másik dimenzióba. Különben is az ámítástechnika kézségfejlesztõ...
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A mai gyerekek pedig a számítógép elõtt csinálják ugyan ezt. Attól szerintem õk sem lesznek gyilkosok, csak kevesebbet mozognak.
Mellesleg elárulom, hogy esténként én is (35 évesen) lövöldözõs játékkal játszom, mert megnyugtat és nem valami bugyuta sorozatot nézek a TV-ben.
Az nem volt eddig gond, hogy amerika végigháborúzta a XX. szd-ot? Ráadásul úgy, hogy igazából az amcsi embereknek egyikehez se volt közük, merthogy a határaikat soha nem fenyegette semmi, Perl-Harbort, meg 09.11-et is úgy kellett kiverni a Világ többi részébõl. A háborúkhoz folymatosan fenyegetetség állapotában kell tartani a lakosságot, ráadásul a háborúkból hazatérõ igen csak megváltozott erkölcsû "veterán" tizen huszonéves srácok se biztos, hogy csak a társadalom építésében gondolkodnak.
De mindíg is a videjójátékot szídták, hát most tessék! Persze Obama is bennvolt valamelyik lövöldözõs játékban, de akkor most hogy van ez? Az embereket folyamatosan ölésre buzdítják, de amikor egy szabad országban valaki más cépontot választ magának, mint amit kijelöltek neki, akkor meg megy a felháborodás?
Ne szánd a vakot mert ?t nem bénítják meg e világ látomásai, szánd inkább magadat. Áldott legyen az Ori!
Itt volt az ideje kijelenteni, hogy amin a szülõk és tanárok többsége lovagol az egy hülyeség.. Anno én is már pár éves koromban a gép elõtt ültem és játszogattam. Ma is ezt teszem és még sem vagyok vérengzõs elmebeteg állat..
Pedig véres játékok is ott szerepelnek a listámon, mint pl a Postal II.
Olyan emberek mutogatnak erkölcsöt a gyerekeknek akik hazamenve maláj kurvákkal veretik magukat bõr ruhában. Igen is a szociális helyzet kapcsán ilyen hülyék a népek + azért mert sajnos a felnõttek 90%-a még egy pofont sem adott a gyerkõcének. Rossz a nevelés.
De persze én vagyok az elfajzott mutáns aki a doom-on, half-lifen nõtt fel. Mégis van egy gyönyörû barátnõm, hobbim, és jó életem + nem kevés barátom, haverom.
Könnyebb a kakival dobálódzni, ez a tény :k
Gaming is believing.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)