58
  • Locutos
    www.google.com -> D-Wave Systems
  • jozzee
    Egy hatalmas ugrás lesz egyszer ha-pl. a kvantumállapot-hatás-segítségével kidolgoznak valami merőben forradalmi elvet, amivel feleslegessé teszik az előrehuzalozott számítástecnikai-rendszerek előállítását.
  • JTBM
    Az első tranzisztort is kézzel gyártották. Először laboratóriumi körülmények között kell előállítani bármit, aztán az ipar kitalálja, hogyan kell sorozatban, milliárd számra gyártani...
  • ihateworkdays
    Wolkow (Quantum)Commander.;)
  • jaspercry
    DE egyépként legyen neked igazad ,de sajnos én nem hiszek ebbe!!!
    a lényeget kimontad ,draga az eloállitási kolcség!!!(20év)de lehet hogy csak 15
  • jaspercry
    Az lehet ,hogy hamarabb ,de az is biztos hogy az othoni készukékedbe ez nem fog bekerulni!!! a kozel távoljovobe sem ,figyeljél amit irok léci!!!
    1946-ban elkészult ugye az eniac számitogép ami ugye 200x szorzást tudott !!
    a févezetŐ feltalálasa után egy pár évvel!!!de azt hogy neked az othonodba legyen egy számologéped !!!
    atomi szinten tuvel pakolgatják!!! egyenként!!!!
    sokkal gyorsabban!!! igen 20éven belul!!
  • lamer the true
    Nincs igazad jasper. Ma sokkal gyorsabban bekerül a kereskedelembe egy fejlesztés, mint 60 éve. Mivel nincs hideg (se meleg ) háború ezért az üzlet az első. Azt se feledd, hogy már számítógépek és hálózatok segítik a kutatókat, így hihetetlen gyorsan és hatékonyan lehet kifejleszteni valamit. Más kérdés, hogy nem biztos, hogy gazdaságos is lesz legyártani, és a magas költségek miatt pihentetni fogják.
  • JTBM
    Ez a legjobb cikk, amit a kvantum számítógépekről eddig olvastam.
    Remélem, ez rendesen felgyorsítja a feljesztés folyamatát, mert szerintem ez egy áttörés volt...
  • jaspercry
    ez még azé elég messze van ,a gyakorlati használattol,mert ez még csak effekt,de nem tudják semmire se használni.Azért egy mostani pc prociba 870millio tranzisztor---ahhoz hogy logikai kapukat csináljanak ezekbol a pottyokbol az egy kis ido,de hogy 870milliot rá is tegyenek =ahogy hallom ezt nem fhototechnikával rá fotozzák egy szilicium lapkára,hanem atomi szinten egy kis tuvel pakolgatják manuálisan az atomokat....
    igy hogy ebbol PC proci legyen az még vagy 20év......
    tehát jol hangzik de aze ne éljuk bele magunkat
    a tranzisztor felfedezése 1940-es évek kozepén tortént, belolle az elso otthoni számitogép csak a 70-es évek végén,nálunk a 80-as évek derekán volt horror árért beszerezheto!!! ugy hogy sok reményt a kozeljovobe nem várok ettol,jol hangzik oszt kész!!!!
  • Sanyix
    jah: Csak nehogy terroristák kezébe kerüljön!
  • Sanyix
    de fasza lenne, csúcspc hűtés nélkül... ha valamire passzív hűtés kéne az már omgwtf-nek számítana :)
  • Mr Csé
    ezen is szaggatni fog a gta4
  • ACmotor
    az alapján amit ők elmondanak tényleg sok területen alkalmazható. Persze a legnagyobb a kvantumszámítógép lenne
  • immovable
  • DjDano
    Én lószart nem értek a cikkből, de biztos nagy felfedezés :D
  • PetiX87
    kvantumpötty ftw
  • Beyond silence
    Alig várom hogy ilyenből legyen a gépem :DD
  • Ahoy
    jó cikk! nekem tetszik!

Csak így tovább fiúk :) és lányok