9
-
szami93 #9 Tényleg nem 12 részből áll majd a film hanem egy film lesz három könyv. -
Harkat 89 #8 Itt irják hogy 11-rész lesz még ha sikeres. Én úgy hallotam még régen hogy egy részbe letudnak 2vagy3 könyvet. Meg ez a kép is már a második könyv elején játszódik ha jól sejtem,/SPOILER/ mivel már itt azért van üneplőben mert a sírból ki lett ásva, és utána mennek a Cirkuszba együtt. -
jeti00 #7 Az összes rész megvan természetesen, a filmet is megveszem de el ne rontsák nekem :( -
Loverman #6 én olvastam pár részt a vámpírosból de a Harry Potter után nagyon gyengének tűnt, abba is hagytam. -
#5 hozzáteszem, Darren Shen is elég gázul néz ki -
#4 a démon könyvek szarok, legalábbis az első könyvet elkezdtem, és amikor elkezdődtek az ölések hát az olyan szánalmas lett hogy egyből letettem.
de a vámpír könyvek k**va jók!!!
viszont ez a kép ez borzalom, ne már hogy ő legyen Mr Cripsley :-/
nem akarom én se a filmet ezek után! :-/ -
Reg5 #3 Megvan az összes Vámpír és Dénomkönyv, mindegyik teszett, de ez a kép... Ebből is vmi idióta gyerekfilmet csinálnak? Gyerekköknyvek végülis, de azért nem kéne ennyire lebutítani. -
winnie #2 ki más? ő lesz az. -
gyuri12 #1 Én a könyveket nagyon szeretem, de ezt a filmet nem várom. Ez a kép rögtön elveszi a kedvem az egésztől.
Az ott ugye nem Creepsley akar lenni a képen?