Szekeres Viktor

Hozzánk csak októberben ér el a Rémségek cirkusza

Annak idején idehaza a Harry Potter-sikere nyitotta meg az utat a többi, keményfedeles hazai kiadással büszkélkedő ifjúsági regény előtt, melyek közül máig az egyik legnépszerűbb Darren Shan vámpíros sorozata, melynek kezdőrészét, a Rémségek cirkuszát idén mutatják be a mozikban.

Nálunk valamikor októberben, egyelőre a UIP Dunafilm még nem tűzte ki a konkrét dátumot, ami valahol csalódás, hiszen bár igaz, hogy Amerikában egyelőre október 23-i dátummal szerepel a Cirque de Freak premierje, de Belgiumban, Franciaországban vagy Hollandiában már augusztus végén mozikba kerül a film, melyet Paul Weitz (Amerikai pite, Egy fiúról) rendez és a szereplők között megtalálható Salma Hayek, Willem Dafoe és John C. Reilly is. Öröm az ürömben, hogy legalább szinkronnal kerül mozikba a film.

Klikk ide!

Belegondolni is sok abba, hogy az első részt további 11 követi, így siker esetén Hollywood jó ideig elláthatja az ifjúságot Shan-filmekkel, sőt, ha arra gondolunk, hogy az író azóta nekiállt 10 részre tervezett Démonvilág-sorozatának, valamint az itthon csak a Démonvilág-könyvek megjelenése után kiadásra kerülő The City-trilógiának.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • szami93 #9
    Tényleg nem 12 részből áll majd a film hanem egy film lesz három könyv.
  • Harkat 89 #8
    Itt irják hogy 11-rész lesz még ha sikeres. Én úgy hallotam még régen hogy egy részbe letudnak 2vagy3 könyvet. Meg ez a kép is már a második könyv elején játszódik ha jól sejtem,/SPOILER/ mivel már itt azért van üneplőben mert a sírból ki lett ásva, és utána mennek a Cirkuszba együtt.
  • jeti00 #7
    Az összes rész megvan természetesen, a filmet is megveszem de el ne rontsák nekem :(
  • Loverman #6
    én olvastam pár részt a vámpírosból de a Harry Potter után nagyon gyengének tűnt, abba is hagytam.
  • Broafka #5
    hozzáteszem, Darren Shen is elég gázul néz ki
  • Broafka #4
    a démon könyvek szarok, legalábbis az első könyvet elkezdtem, és amikor elkezdődtek az ölések hát az olyan szánalmas lett hogy egyből letettem.

    de a vámpír könyvek k**va jók!!!

    viszont ez a kép ez borzalom, ne már hogy ő legyen Mr Cripsley :-/
    nem akarom én se a filmet ezek után! :-/
  • Reg5 #3
    Megvan az összes Vámpír és Dénomkönyv, mindegyik teszett, de ez a kép... Ebből is vmi idióta gyerekfilmet csinálnak? Gyerekköknyvek végülis, de azért nem kéne ennyire lebutítani.
  • winnie #2
    ki más? ő lesz az.
  • gyuri12 #1
    Én a könyveket nagyon szeretem, de ezt a filmet nem várom. Ez a kép rögtön elveszi a kedvem az egésztől.
    Az ott ugye nem Creepsley akar lenni a képen?