430
Milyen legális eszközökkel tudunk védekezni?!
  • Ic3 m4n
    tesók vagy tezsvírek, egyre megy, egyszer kihaltok mind
  • pinnacle
    és tesók nem tezsvírek:(
  • Gladius71
    Nem veszitek észre, hogy csak azért csinálja, mert foglalkoztok vele? Vegyétek semmibe, és gyorsan elfog húzni innen!
  • pinnacle
  • fifi
    na mert kábé az én hozzászólásomnak is annyi az értelme mint itt neked és az okoskodó műgengszter uszításodnak...

ámen
  • Gladius71
    Ha magassági korlátozásra állítod akkor nem történik meg!
  • marxell
    Jobban jársz ha befejezed, mert itt most nem az utcán vagy, hogy a GYÁVA népeddel(avagy a "tezsvíreiddel") idős nőket verjetek meg, aztán megerőszakoljátok és kizsebeljétek őket, s a végére odaszarjatok.
  • pinnacle
  • fifi
    nekem nem kell kalasnyikov ahoz hogy levágjalak, ha úgy hozza ...

próba?
  • Ic3 m4n
  • pinnacle
    egy madárka berepül és parancsolj:) 2 nap után kikapcsolod a hangjelzést.
  • Gladius71
    Utcai viseléshez kell az engedély! De akkor is csak rejtve! (Bár lehet úgy rejtve hordani, hogy mindenki tudja mi van nálad!) Ha használod az tényleg kétélű fegyver!

"amikor gázpisztolytól megijedt a támadó és előrántott egy éleset majd meghúzta a ravaszt és az embernek a fél arca az utca másik oldalán kötött ki."
    Sajnos az esetek nagy százalékában több illegális fegyver van már közkézen, mint legális!

Én is a mozgásérzékelős lámpára tenném a voksomat! "Mozgásérzékelős lámpa se ér semmit, mert arra nem kelsz fel" Erre is van megoldás! Egy 500W-os érzékelős lámpa, és bent a lakásban egy hangjelzés hozzá, ami kint nem hallható!

Kutya az tényleg jóó, addig amig nem csinálják ki
  • pinnacle
    :Dddddddd

Vegyél már egyet kérlek, kalasnyikov igy ak su úgy. De azt se tudjátok kitől lehetne venni... használni tudnátok?:D
    Eltörne a kezetek, vállatok amilyen "edzett" emberek irják ezt átlagba:)
  • pinnacle
    cigó?:O hol?:O

am legjobb védekezés, ha szétosztjátok a pénzt a tesók között és akkor nem kell "kölcsönvenni"
  • Solten
    Kalasnyikov
  • marxell
    Fú de utálom az ilyen retkes nagypofájú cigányokat, miattatok utálják a rendes becsületes romákat, aztán meg rasszistáztok... Én a helyedben elhúznék innen, mert téged mindenki megvet, az ilyen rasszista magyargyűlölőket.
    De ne félj, nem fogjátok átvenni az országot. Török időkben is volt már olyan, hogy az összlakosság 50 százaléka volt csak magyar. Majd ezt is túléljük, te meg majd húzhatsz el az utolsó segílykéddel.
    Amúgy meg már ki kellett volna basznia a moderátornak, uszítás miatt.. na mindegy. Hihetetlen, hogy nektek mindent szabad, nekünk meg SEMMIT.
  • pinnacle
    Ellenünk semmit nem tudtok csinálni:)

Tudod 1 vs 10 :P
  • Lord Nomak
    Engedély csak akkor kell a pisztolyhoz, ha betárazva akarja hordani. Ha a pisztoly és a tár egymástól két külön helyen van tárolva nem szükséges az engedély. Viszont ha használni akarja akkor már igen.
    Annyi a hátrány benne, hogy ha valaki előrántja mert meg akarják verni vagy kirabolni akkor elképzelhető, hogy a másik fél is előránt egyet, vagy kést vagy bármi mást. Sőt, sajnos hallottam/olvastam már olyan esetet amikor gázpisztolytól megijedt a támadó és előrántott egy éleset majd meghúzta a ravaszt és az embernek a fél arca az utca másik oldalán kötött ki.
    Személyvédelemre alkalmasabb a spray azokból is lehet már olyat venni, hogy a szemét kimarja és levegőt nem kap 20 percig.
    Vagyonvédelemre pedig lehet használni a mozgásérzékelős lámpát illetve lehet vásárolni álkamerát vagy kisebb kategóriás kamerát (max 30ezer) azt kiszerelni az épület falára és kirakni egy táblát a kapuhoz vagy ajtóra, hogy kamerával megfigyelt/őrzött terület. A tábla kihelyezése minden megfigyelésen alapuló technikai tevékenység esetén kötelező.

Azt hiszem ezzel el is magyaráztam minden normális lehetőséget. :)

Persze ahogy mások írták lehet kutyát venni, kerítést erősíteni.. ismerek olyat aki a kerítéstől kb 40 centis távolságban elektromos birka terelő kábelt vagy mi a tökömet rakott ki és esténként bekapcsolja, az sem egy kellemes a maga 10 ezer voltjával ha valaki hozzáér. Én megfogtam már egyszer, majdnem beszaladt a pisi a naciba :D
    De amúgy a legegyszerűbb egy céget kiguglizni és elmenni hozzájuk vagy felhívni őket, hogy mit tudnak ajánlani normális pénzügyi keretek között.
  • ba32107
    Az kemény
  • Solten
    Süti :) De minek telefonálni? Az plusz pénz. Annyit ezek nem érnek. Ja, a "szakszervek" (mentők, police) ingyenesek... :D
  • Solten
    Egyszer a határon próbáltam megetetni egy határőr németjuhászt. Ránézett a gazdira hogy elfogadhatja-e :)
  • OrioN the S
    annyi ^^
  • OrioN the S
    de forditva igaz
  • Ic3 m4n
    de sajnos minden cigány betörő
  • MR ME
    najó persze nem minden betörő cigány ^^
  • MR ME
    csak az a baj h ha meglövöd akkor azért bizony igen kemény büntetés vár rád, a sittnek a 70-80% meg cigány, szal kb a halálba küldenek...
  • Ic3 m4n
    Nekem van 2 tőröm(tőr? szurony ak-47re!) + légpuska amit nem szívesen használnék(dehogynem), de azért fenyegetésnek jó ha már az udvaron vannak.
    Múltkor látom az ablakból hogy faszika nyitogatja a kaput, kiszólok hogy mit akar? Erre aszongya csak egy lapátot akart kölcsönkérni
  • MR ME
    ja legális eszközökkel? vegyél egy paprikasrét és imádkozz h ne szúrjon le a C, de ne bántsad mert cigánybűnözés az ebben az országban nem elfogadott, szal te kerülsz sittre, mert ő biztos csak meg akarta nézni h jól alszol e, te meg gonosz módra bántottad :(
  • MR ME
    úgy kell megölni az orkokat h ne lássa senki, és jó helyre kell elásni
    a kutya nem fogja keresni
  • Sanyix
    felvilágosítás, és a szükséges agresszióra való bátorítás :)
  • fifi
    ennek a kommentnek mi értelme volt?
  • Sanyix
    én és vagyonvédelem: ak-74su. Kicsi strapabíró, erős, viszonylag könnyen beszerezhető. Orkhordákat különösen jó vele irtani.
  • F1re
    nalunk multkor(bár én nme vok se nem nagy db se stb) az volt h szet qrtak az ereszcsatornank... ami qrva draga :Sahol lakom eleg sok cigany van szal nem kerdes ki volt,szal multkor jovunk ide a hazunkhoz latom h a gyerek box pozba al a csatornanal azt hittem megolom odafaroltunk kocsival azt elbeszelgettunk vele h el lessz torve a keze ha megint ezt latjuk! erre elkezd kemenykedni ossze vissza azt elment..(azota keruli a hazunk bar csak ien 17-18 koruli gyerek volt) szal neha jobb a hatarozott fellepes mint a semmitteves

hazunkrol: kerteshazba lakunk az utcarol csak 1 vaskapunk lehet bejonni ami 1be van epitve a tetovel kerites nincs csak az 1ik szomszed fele de ezek a mocsokalja nepek igy is betudnanak jutni sztem laza mi hasznalunk minden szobaba mozgaserzekelot(riaszto van) ablakokon meg faxa rács mindenhol(mindenkinek ajánlom).Volt olyan h nyitogattak az udvarra a kapunkat(teszteltek h zarva van e) ienkor ha tobben vagytok 2-3man 1bol ki kell menni meg nezni ki volt mert utana tudja h lattad es nem meri majd tobbszor

de ahogy meg tehetem be akarok szerezni 1 fegyvert engedejjel mert ez igy nem allapot ami van itt MO-n

haverom most meselte nekik nem vmi bisztonsagos a hazuk 2ezer negyzetmeteres udvar barhol betudnak maszni riaszto nincs stb van 2 kutyaja akik atom gyilkosok de semmit nem ernek mert mar volt ra pelda h reggel ugy ebred fel mind a 2 kutya h latni lehetett rajtuk h befujtak őket vmi altato cuccal :S na es most meselte h minen nap latjak h faszik maszkalnak a hazuk korul akiket sose lattak meg meg allandoan csorgetik a lakas telefonjukat es lerakjak(tesztelik h otthon vannake) es az a vicc h akiket lattak nem is cigok

ui: sry a helyesirasert de ugy hiszem ebbe a temaba nem ez a tema szal kimeljetek az ezekkel kapcsolatos hszekkel
  • MuldR
    Gaz-riasztot engedely nelkul meg lehet venni (siman bemesz a boltba, es megveszed. Semmit sem kerdeznek) a _viseleshez_ kell engedely, amit a rendorsegtol kell kerni. 2000 ft es kb mindenkinek megadjak aki nem volt buntetve. 3 het alatt van kesz. A viseles azt jelenti, hogy ruha alatt rejtve lehet hordani!
    Azt azert tudni kell, hogy ha barmilyen szituacioban hasznalod MINDENKEPPEN eljarast inditanak ellened! Persze mivel ezzel maradando karosodast nem lehet okozni, a legrosszabb egy garazdasag lehet amiert par 10 000 ft-ra megvagnak+ ha jogtalan a hasznalat ugrik az engedely meg a stukker. De ennyit meger, hogy este nem vagjak el az egesz csalad torkat.
    Lakasvedelemre alkalmatlan, mert teged is kiut. Arrol nem beszelve, hogy a betoro lehet jobban birja a CS/peppert, es elobb ter magahoz mint te.
  • mabbak
    Lehet, ismertem olyat, aki betanította a kutyájának, hogy csak akkor ehet, ha ő engedélyt ad rá, hiába letette elé a kaját, amíg nem mondta, h ehetsz, addig a kutya nem evett. Gazdi váratlanul meghalt, kutya meg tovább élt egy darabig, de aztán ő is elpuszult, mivel nem volt hajlandó enni (hiába rakták elé az ételetek), mert a gazdi ugye nem adott rá engedélyt...
  • fifi
    autóban nekem van egy lefűrészelt csákánnyél... sajnos volt már rá szükség, pedig jó nagy darab állat vagyok... :(

háznál álkamera elég, mert aki piti azt elriasztja, aki profi az meg tudja hogy kamu, meg amúgy sem hozzám akar bejönni.
    mindemellet van egy 50 kilós bulldogom.

amúgy amikor megmegvettem a házat, alakítgattam, költözködtem, ment a sürgés forgás, akkor elkezdtek arrafelé ólálkodni bizonyos egyének /dirket nem fogom leírni milyenek :)/
    egyiket éppen akkor kaptam el, amikor a kőművesem autójából akarta elemelni az akkusfúrót. megmondtam, hogy most életben hagyom, de ettől a pillanattól kezdve bármilyen rongálást-lopást-gengszterkedést hallok/látok nálam és a kétoldali szomszédaimnál akkor nem fogom keresni ki volt, hanem ŐT fogom elővenni és lefenyíteni/nem veréssel, vannak erre is mődszerek/
    na azóta /lekopogom/ nem volt semmi, a linkelő egyének előre köszönnek, néha zavarukban tisztelegnek...

ennyi...
  • OrioN the S
    ertelek,igazad van. csak az mar egy elfeledett topik es joval kevesebb erdeklodo lenne. szvsz
  • Wolfsnack
    a célnak megfelel, cím átírható vagy bővíthető, de fölösleges 20 párhuzamos topikot nyitni
  • OrioN the S
    :D azt en nyitottam meg 56' ban..
  • Wolfsnack
    van betörésvédelem topik