430
Milyen legális eszközökkel tudunk védekezni?!
-
#430 vagyonvédelem városban: riasztó+távfelügyelet
önvédelem: gázspray+szerencse -
#429 ön és vagyonvédelem?:D
legális eszközök?:D
VÉDEKEZNI?:DDDDDD
Ebben az országban már az is baj, ha megütjük a támadót. Nem hogy még meg is védjük magunkat, pláne legális eszközökkel...
A bűnözők paradicsoma sajnos Magyarország...
Elég.
-
TomBond #428 Ennyi az összes cikk, de sejthető hogy kik voltak. -
#427 13 éves fiút...ezek is biztos fehérek voltak -
vidu01 #426 Kisebbségiek voltak e? -
noti83 #425 mostmár papírgalacsinnal se szabad megtámadni a tolvajokat -
#424 xD
HAJRÁ PAPA -
TomBond #423 Súlyos testi sértés kísérlete miatt indult eljárás egy 70 éves szolnoki férfi ellen, aki a tulajdonát védte a fatolvajok elől, eközben hátsón lőtte az egyik fosztogatót.
Vasárnap észlelte az idős férfi, hogy az általa bérelt füves akácos területről idegenek több növendék akácfát vágnak ki. Elzavarta a tolvajokat, majd megpróbálta visszahordani telkére a kivágott fákat.
Eközben a tolvajok kissé megnövekedett létszámban visszatértek, és elkezdték kővel dobálni az idős embert, akit a hátán és lábán el is találtak. A férfi a nála lévő légpuskából több lövést adott le a csoport irányába. Az egyik lövés hátsó fertályon talált egy 13 éves fiút, aki könnyű sérülést szenvedett.
SZOLJON.HU -
#422 késelés xD
Epic.. még szerencse, hogy a helyszínelők mást mondtak. Ennyit a médiáról, volt több sérült is mert túl sok volt a helyszínelendő nyom.. csak szerintem azok vagy lepattantak vagy csak megvágták őket. -
#421 Sedó testvérei(Csak 2 büntit szeretnék,úgyis kapok szal csak 2-t) -
#420 Ezek kik? -
vidu01 #419 Kössz, akkor már be is jelölhettél volna. -
erexkiss #418 Vida ***** Pápa
innenstől csak iwiw-kapcsolatok stb.... -
#417 -
vidu01 #416 Pont most voltak nálam a rendőrök fegyverellenőrzésen az előbb mentek el, remélem nem ti küldtétek őket.:D Minden évben egyszer megnézik a papírokat meg a szekrényt, bejelentés nélkül váratlanul szoktak megjelenni. -
#415 Nem etikus, szerintem inkább erre gondol. -
vidu01 #414 Miért, titkolnom kéne? Minden papírom meg van hozzá. Azon felül meg nem mutatkoztam be hogy ki vok meg hol lakom.:) -
#413 Én a piszkos munkák híve vagyok, inkább egy minőségi damasztált katana. :) -
#412 repesz gránát :D 5000FT nálam! -
#411 sörétes puska nem túl jó, igaz, hogy jól szór, de ahhoz, hpogy a szórás mindnekit befogjon, messze kell lenni, és akkor már csak töredéke a lövedékek erőssége.
Repeszgránátot inkább ajánlom, csak aztán futás fedezékbe! -
#410 De ezek rajzanak szóval annyira nem egyszerű =D Na de komolyan ezek normálisak ? Rendőrségtől fél percre ahonnan kb 150 rendőr jön ki ha kell összeszurkálja egymást egy kisebb csoport ?! =D -
#409 sörétes puska leszedte volna mindet egyszerre:D -
#408 Noh úgy is aktuális és rendőr szájból hallottam róla, annyira nem ide tartozik de mégis.
8. kerületben lakom 2 utcára a rendőrségtől ami gyalog max 3-4 perc ha lassan sétálok, annak az utcának a végén van egy zenész kávézó (névből lehet következtetni, hogy 8.ker-ben zenész.. nem fehér bőrű emberek helye) ez olyan max 70 méterre van a rendőrségtől. Hajnalban 4 körül 6 rezervátumból szökött ember összeszurkálta egymást a kávézóban majd az utcán folytatták még most is tart a helyszínelés, van pár fincsi vérnyom mindenfelé..
Kérdem én, ha kijönnek a kávézóból hatan késsel, és én arra jövök haza pont akkor hogy lehet reagálni egy ilyenre ? =D -
erexkiss #407 Egy vadászembertől nem bölcs dolog a fegyverét így nyilvánosan mutogatni. -
#406 #403
azt hittem a csehek már nem is gyártanak mostanában ilyen típusú vadászfegyvereket, nekem nagyon tetszik.
jaja m82 es volt. -
#405 Ha jól emlékszem 0.50-es Barrett. És maximum 50-60 centiméter volt azt hiszem, bár még régebben láttam. -
#404 Az jó,csak a vizi cigányt(ritka faj) ne lődd vele.1 méter alá nem visz.:)
Nme látta vki a Msthbuster ehhez kapcsolódó részét?nem emléxek mi volt az utolsó puska amivel lőttek :S
Vmi böszme nagy távcsöves. -
vidu01 #403 Cseh puska CZ555, kalibel meg .30-06 Springfield. Mint az M1 Garand a Call of Dutyiban. :D -
#402 250-270[esetleg 300]re tippelnék^^ -
#401 szerintem ez eddig a leghasználhatóbb ami lett linkelve végigolvastam tényleg jó meg lehet tudni sok más fórum, könyv elolvasásával ugyanezeket, de itt jól összevan foglalva.
http://onvedelem.blog.hu/
milyen típus? milyen kaliber? elősször azt hittem hogy légpuska :D -
#400 Baz...nemrég betörtek keresztanyámékhoz, pedig csak 1 bejárat van, ott is 3 méteres kapu, a betörők kpt kerestek ,mert számítógép meg minden megvolt.
De azért szar érzés lehet mindent feltúrva találni :S -
#399 Csak ésszel legyél:D -
#398 aha, akár 3utcával arrébb is kilőheted vele a csúnyánnézőt... -
vidu01 #397 Nemrég vettem:
Szorult helyzetbe önvédelemre is alkalmas lenne azt hiszem. -
#396 hogy vkinél fegyver legyen és tényleg lelőjön ahhoz elég komoly dolognak kell lenni-e általában a háttérnek. :D -
#395 Most komolyan, mind szép és jó a harcművészetek ágazata, de most komolyan, akármit tudsz, nem biztos, h Te fogsz kijönni "győztesen" mert lehet h pofánver és elalszol.. akárki legyen. -
#394 istenem ne legyél már ennyire szakértől
százszor inkább fog körbeállni, 3-4 támadó késsel, mint 15 mről csak úgy lelőnek, az ellen télleg nem tudsz mit tenni -
Rundstedt17 #393 szart se ér a harcművészet agyonlő aztán szevasz:D -
#392 Nekem elég ez, nem hódításra kell. :)
-
#391 Hehe: D