ön és vagyonvédelem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
önvédelem: gázspray+szerencse
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a fõnöke lesz.” - Emerson
legális eszközök?:D
VÉDEKEZNI?:DDDDDD
Ebben az országban már az is baj, ha megütjük a támadót. Nem hogy még meg is védjük magunkat, pláne legális eszközökkel...
A bûnözõk paradicsoma sajnos Magyarország...
Elég.
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Vasárnap észlelte az idõs férfi, hogy az általa bérelt füves akácos területrõl idegenek több növendék akácfát vágnak ki. Elzavarta a tolvajokat, majd megpróbálta visszahordani telkére a kivágott fákat.
Eközben a tolvajok kissé megnövekedett létszámban visszatértek, és elkezdték kõvel dobálni az idõs embert, akit a hátán és lábán el is találtak. A férfi a nála lévõ légpuskából több lövést adott le a csoport irányába. Az egyik lövés hátsó fertályon talált egy 13 éves fiút, aki könnyû sérülést szenvedett.
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Epic.. még szerencse, hogy a helyszínelõk mást mondtak. Ennyit a médiáról, volt több sérült is mert túl sok volt a helyszínelendõ nyom.. csak szerintem azok vagy lepattantak vagy csak megvágták õket.
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
innenstõl csak iwiw-kapcsolatok stb....
“Ezen a világon semmirõl sem mondhatjuk, hogy biztos, kivéve a halált és az adót.” (Benjamin Franklin)

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Repeszgránátot inkább ajánlom, csak aztán futás fedezékbe!
...vágod?
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
8. kerületben lakom 2 utcára a rendõrségtõl ami gyalog max 3-4 perc ha lassan sétálok, annak az utcának a végén van egy zenész kávézó (névbõl lehet következtetni, hogy 8.ker-ben zenész.. nem fehér bõrû emberek helye) ez olyan max 70 méterre van a rendõrségtõl. Hajnalban 4 körül 6 rezervátumból szökött ember összeszurkálta egymást a kávézóban majd az utcán folytatták még most is tart a helyszínelés, van pár fincsi vérnyom mindenfelé..
Kérdem én, ha kijönnek a kávézóból hatan késsel, és én arra jövök haza pont akkor hogy lehet reagálni egy ilyenre ? =D
“Ezen a világon semmirõl sem mondhatjuk, hogy biztos, kivéve a halált és az adót.” (Benjamin Franklin)
azt hittem a csehek már nem is gyártanak mostanában ilyen típusú vadászfegyvereket, nekem nagyon tetszik.
jaja m82 es volt.
\"Heroes never die. They just reload.\"
Nme látta vki a Msthbuster ehhez kapcsolódó részét?nem emléxek mi volt az utolsó puska amivel lõttek :S
Vmi böszme nagy távcsöves.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
http://onvedelem.blog.hu/
milyen típus? milyen kaliber? elõsször azt hittem hogy légpuska :D
De azért szar érzés lehet mindent feltúrva találni :S<#wilting>#wilting>
Szorult helyzetbe önvédelemre is alkalmas lenne azt hiszem.<#vigyor3>#vigyor3>
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
százszor inkább fog körbeállni, 3-4 támadó késsel, mint 15 mrõl csak úgy lelõnek, az ellen télleg nem tudsz mit tenni
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Melyik lõtéren/ lövészklubban van?
kedvenc fegyverem^^
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
pedig egy igazi jogállamban lehetne ilyen takaros dolgokat tartani otthon...
ಠ_ಠ
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
Harcmûvészetet gyakorlok 5éve igyekszek majd segíteni/válaszolni ha tudok:)