ön és vagyonvédelem

Oldal 1 / 9Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Balo
vagyonvédelem városban: riasztó+távfelügyelet
önvédelem: gázspray+szerencse

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a fõnöke lesz.” - Emerson

Falcon87
ön és vagyonvédelem?:D
legális eszközök?:D
VÉDEKEZNI?:DDDDDD
Ebben az országban már az is baj, ha megütjük a támadót. Nem hogy még meg is védjük magunkat, pláne legális eszközökkel...
A bûnözõk paradicsoma sajnos Magyarország...
Elég.

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Ennyi az összes cikk, de sejthetõ hogy kik voltak.

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

MR ME
13 éves fiút...ezek is biztos fehérek voltak

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Kisebbségiek voltak e?<#idiota><#gun>

mostmár papírgalacsinnal se szabad megtámadni a tolvajokat

Shifter
xD

HAJRÁ PAPA

&#3232;_&#3232;

Súlyos testi sértés kísérlete miatt indult eljárás egy 70 éves szolnoki férfi ellen, aki a tulajdonát védte a fatolvajok elõl, eközben hátsón lõtte az egyik fosztogatót.
Vasárnap észlelte az idõs férfi, hogy az általa bérelt füves akácos területrõl idegenek több növendék akácfát vágnak ki. Elzavarta a tolvajokat, majd megpróbálta visszahordani telkére a kivágott fákat.
Eközben a tolvajok kissé megnövekedett létszámban visszatértek, és elkezdték kõvel dobálni az idõs embert, akit a hátán és lábán el is találtak. A férfi a nála lévõ légpuskából több lövést adott le a csoport irányába. Az egyik lövés hátsó fertályon talált egy 13 éves fiút, aki könnyû sérülést szenvedett.
SZOLJON.HU

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Lord Nomak
késelés xD

Epic.. még szerencse, hogy a helyszínelõk mást mondtak. Ennyit a médiáról, volt több sérült is mert túl sok volt a helyszínelendõ nyom.. csak szerintem azok vagy lepattantak vagy csak megvágták õket.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Scottt
Sedó testvérei<#idiota><#idiota>(Csak 2 büntit szeretnék,úgyis kapok szal csak 2-t)

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

qtab986
Ezek kik?

Kössz, akkor már be is jelölhettél volna.

Vida ***** Pápa

innenstõl csak iwiw-kapcsolatok stb....

&#8220;Ezen a világon semmirõl sem mondhatjuk, hogy biztos, kivéve a halált és az adót.&#8221; (Benjamin Franklin)

SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Pont most voltak nálam a rendõrök fegyverellenõrzésen az elõbb mentek el, remélem nem ti küldtétek õket.:D Minden évben egyszer megnézik a papírokat meg a szekrényt, bejelentés nélkül váratlanul szoktak megjelenni.

Lord Nomak
Nem etikus, szerintem inkább erre gondol.

Miért, titkolnom kéne? Minden papírom meg van hozzá. Azon felül meg nem mutatkoztam be hogy ki vok meg hol lakom.:)

Lord Nomak
Én a piszkos munkák híve vagyok, inkább egy minõségi damasztált katana. :)

Shifter
repesz gránát :D 5000FT nálam!

&#3232;_&#3232;

Beast Machine
sörétes puska nem túl jó, igaz, hogy jól szór, de ahhoz, hpogy a szórás mindnekit befogjon, messze kell lenni, és akkor már csak töredéke a lövedékek erõssége.

Repeszgránátot inkább ajánlom, csak aztán futás fedezékbe!

...vágod?

Lord Nomak
De ezek rajzanak szóval annyira nem egyszerû =D Na de komolyan ezek normálisak ? Rendõrségtõl fél percre ahonnan kb 150 rendõr jön ki ha kell összeszurkálja egymást egy kisebb csoport ?! =D

nonicks
sörétes puska leszedte volna mindet egyszerre:D

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Lord Nomak
Noh úgy is aktuális és rendõr szájból hallottam róla, annyira nem ide tartozik de mégis.

8. kerületben lakom 2 utcára a rendõrségtõl ami gyalog max 3-4 perc ha lassan sétálok, annak az utcának a végén van egy zenész kávézó (névbõl lehet következtetni, hogy 8.ker-ben zenész.. nem fehér bõrû emberek helye) ez olyan max 70 méterre van a rendõrségtõl. Hajnalban 4 körül 6 rezervátumból szökött ember összeszurkálta egymást a kávézóban majd az utcán folytatták még most is tart a helyszínelés, van pár fincsi vérnyom mindenfelé..

Kérdem én, ha kijönnek a kávézóból hatan késsel, és én arra jövök haza pont akkor hogy lehet reagálni egy ilyenre ? =D

Egy vadászembertõl nem bölcs dolog a fegyverét így nyilvánosan mutogatni.

&#8220;Ezen a világon semmirõl sem mondhatjuk, hogy biztos, kivéve a halált és az adót.&#8221; (Benjamin Franklin)

Palinko
azt hittem a csehek már nem is gyártanak mostanában ilyen típusú vadászfegyvereket, nekem nagyon tetszik.

jaja m82 es volt.
Dick Riddick
Ha jól emlékszem 0.50-es Barrett. És maximum 50-60 centiméter volt azt hiszem, bár még régebben láttam.

\"Heroes never die. They just reload.\"

berlinboy6329
Az jó,csak a vizi cigányt(ritka faj) ne lõdd vele.1 méter alá nem visz.:)

Nme látta vki a Msthbuster ehhez kapcsolódó részét?nem emléxek mi volt az utolsó puska amivel lõttek :S

Vmi böszme nagy távcsöves.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Cseh puska CZ555, kalibel meg .30-06 Springfield. Mint az M1 Garand a Call of Dutyiban. :D

Scottt
250-270re tippelnék^^

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Palinko
szerintem ez eddig a leghasználhatóbb ami lett linkelve végigolvastam tényleg jó meg lehet tudni sok más fórum, könyv elolvasásával ugyanezeket, de itt jól összevan foglalva.
http://onvedelem.blog.hu/

milyen típus? milyen kaliber? elõsször azt hittem hogy légpuska :D
Ic3 m4n
Baz...nemrég betörtek keresztanyámékhoz, pedig csak 1 bejárat van, ott is 3 méteres kapu, a betörõk kpt kerestek ,mert számítógép meg minden megvolt.
De azért szar érzés lehet mindent feltúrva találni :S<#wilting>

dragon11
Csak ésszel legyél:D

tigeroo
aha, akár 3utcával arrébb is kilõheted vele a csúnyánnézõt...
Nemrég vettem:

Szorult helyzetbe önvédelemre is alkalmas lenne azt hiszem.<#vigyor3>

Adi
hogy vkinél fegyver legyen és tényleg lelõjön ahhoz elég komoly dolognak kell lenni-e általában a háttérnek. :D

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

dragon11
Most komolyan, mind szép és jó a harcmûvészetek ágazata, de most komolyan, akármit tudsz, nem biztos, h Te fogsz kijönni "gyõztesen" mert lehet h pofánver és elalszol.. akárki legyen.

David2
istenem ne legyél már ennyire szakértõl<#szomoru2>

százszor inkább fog körbeállni, 3-4 támadó késsel, mint 15 mrõl csak úgy lelõnek, az ellen télleg nem tudsz mit tenni

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

szart se ér a harcmûvészet agyonlõ aztán szevasz:D

0Fritz0
Nekem elég ez, nem hódításra kell. :)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

solo
Hehe: D

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

SötétBarom
Ha cingár hülyegyerek, lehet ketté is szakad :DDD

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

solo
Amúgy, az a baj, hogy ha desivel vállbalövöd a csókát, a válla leszakad, és takarÍthatom az udvaraomból:S

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

solo
KECY! Hol lõttél te desivel?!!! :OOOOOO
Melyik lõtéren/ lövészklubban van?
kedvenc fegyverem^^

Shifter
ha csak 2m re áll tõled akkor is lelõ :D

&#3232;_&#3232;

minigirl
Ebben igazad van, de ha csak kötekedni akar valaki, miért lõne le 15mrõl? :)

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

pedig egy igazi jogállamban lehetne ilyen takaros dolgokat tartani otthon...

Shifter
tökmindeggy... ha fegyverrel (lõ fegyver) jönnek ellened akkor értelmetlen harcmûvészetekrõl pofázni... 15 méterrõl lelõ tökmindeggy hány öves kungfus vagy akármi vagy ez olyan mintha mercivel vagy trabantal ugrasz ki a TGV elé... tökmindeggy ígyis-úgyis meghalsz...

&#3232;_&#3232;

minigirl
Attól függ, mit tanulsz. Vannak olyan harcmûvészetek, amik pusztakezes és fegyveres támadók ellen is jók. Én pl. nagyon sokat gyakorlok tantóval (=fakés) úgy, hogy csak az ellenfélnél van "kés". Persze, néha a gyakorlás közben is beleszaladok, de jobb, ha megtanulom edzésen, imitálva, mintha nem tudok mit kezdeni egy éles fegyverrel.

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

Ic3 m4n
Nekem idén lesz a 9. éve h harcmûvelek, de a fegyverrel jönnek rád (nem pont kés) akkor annyira nem jók az esélyeid.

Scottt
+Fav
Harcmûvészetet gyakorlok 5éve igyekszek majd segíteni/válaszolni ha tudok:)

Oldal 1 / 9Következő →