7
-
opeca #7 A Total War II-ben több embert jelenítenek meg, igaz, talán nem ennyire kidolgozottan, de nem sokkal marad el.
Full HD meg mi? Az meg mi? Mi köze a full HD-nak ahhoz, hogy mennyi poligonból áll egy zombi?
A mai középkategóriás videokártyáknak lazán meg kell birkózniuk 100.000 poligonnal. -
cordi #6 "demója alapján elég rossz irányítással bíró Resident Evil 5" ezt én nem értettem, mitől rossz az irányítás? :D 1stick mozgás 1 a nézelődés a többi akció gomb... most vagy nem állította át az optionsben az az amúgy tényleg borzalmas "D" gomb kiosztást a RE4-ben is használt "A"-ra... és azzal próbálta tolni a kedves cikk író vagy nem értem mire gondolt a 4-ben dettó ugyan ilyen volt és spec. nekem semmi problémám nincs vele, bár lehet, hogy csak a "fanboy" szól belőlem ^^ -
#5 L4D-ben is megoldották. -
Derapo #4 De nagyon sok játékban viszont élből van 360 gamepad támogatás.
Nemtom a dead rising-hoz milyen pc kell majd arra a 150 zombihoz a képernyőn full hd-ban:) -
feamatar #3 véletlen se azt... én nagyon szeretem a fogását, sokkal kényelmesebb mint a PS2 féle változaté, de az alsó gombok triggerek, ami nagyon jó lenne! de még nem sikerült rájönnöm, hogy hogy lehet buttonként felismerni őket. Így viszont nagyon sok játékban nem lehet használni egyiket se, se emulátoroknál... -
chronos75 #2 xbox360 másolat usb-s kontrollert vegyél papa (max 3e ft) és máris tudsz játszani a capcom játékokkal! (ezt a cikkírónak szántam) -
#1 Le a kalappal Capcom előtt. RE4 és Onimusha 3-at megvettem :) Kivárom a LP és DMC 3-4 míg jó árban lesznek.