Charlie angyalai 3 tervezet?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úúú azt meglessük! <#idiota>#idiota>
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Igen, szerintem is elég tûrhetõ lett mind a két rész, bár én könnyen beszélek, szinte mindenevõ vagyok filmek terén....de azért akad egy-két kivétel...<#nyes>#nyes> (Mélyharapás)
Muszáj, hogy legyen harmadik rész, elvégre az elsõ kettõben Barrymore nem találta meg az igazit.😊
Nekem bejöttek anno, én arra emlékszem, sõt a cikk most kedvet csinált, hogy újra ránézzek.
még az idiótaság elment volna, de az eltúlzott akciójeleneteket nem bírtam lenyelni
Igen, te vagy:-)
Nem, én is így vagyok vele, imádom mind kettõt, nagyon jók szerintem a poénok és imádom mind a három nõt. Szerintem egyátalán nem rosszak, sõt, nekem kedvencemim közé tartoznak.
Ezt talán azért lehet, mert kevésbé lehetett érzékelni, hogy A "direkt túlhúzott over-the-top" Direkt túl van húzva...Sok mindent bele lehet látni egy szar filmbe, remélem a 3. csak dvd-n jelenik meg, vagy videón...😊
Szvsz a második rész a világ leggyengébb filmje , imádom az okos paródiákat de itt valahogy nem jöttek át a kikacsintások és valami hihetetlen blõd lett, tényleg elképesztõen pocsék
a elsõ részben is Bill Murray volt a csúcs 😊
a elsõ részben is Bill Murray volt a csúcs 😊
An old man dies. A young woman lives. A fair trade
segítsen ki valaki - én vagyok az egyetlen, aki szerint a charlie angyalai 2 remek film, igazi guilty pleasure, már-már okos paródia? színtiszta szórakoztatás, kvázi húsvásár, direkt túlhúzott, over-the-top jelentekkel, nagybetûs FUN😊 (vagy nem azért a sok negatív reakció, mert sokan komolyan vették, hanem még FU-nak is gyenge?)