Ötvös Tibor

Charlie angyalai 3 tervezet?

Drew Barrymore tervei között szerepel, hogy folytatja az 1970-es sikersorozat, a Charlie angyalai újkori feldolgozását. A harmadik részben visszatérne Lucy Liu és Cameron Diaz is.

A színésznő legújabb filmje, a Nem kellesz eléggé című vígjáték bemutatóján árult el pár dolgot a Charlie angyalai harmadik részéről. Barrymore szerint "nagyon szeretné leforgatni a Charlie angyalai 3-at, mert - bár elég nehéz munka volt - minden percét élvezte." A színésznő producertársa, Nancy Juvonen is megerősítette a kijelentést. Állítása szerint "szép lassan felbukkan a víz felszínén a harmadik rész."



A Charlie angyalai a '70-es évek egyik legsikeresebb televíziós sorozata volt, melyet Barrymore Cameron Diaz és Lucy Liu oldalán 2000-ben sikeresen ültetett át a mozivásznakra. A három évvel később érkező folytatás már nem szerepelt ilyen fényesen, de a franchise így is 524 milliós összbevételt könyvelhetett el és akkor a DVD-eladásokat még nem is számoltuk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Bandew #12
    Úúú azt meglessük!
  • smaszi #11
    Igen, szerintem is elég tűrhető lett mind a két rész, bár én könnyen beszélek, szinte mindenevő vagyok filmek terén....de azért akad egy-két kivétel... (Mélyharapás)
  • Atkamon #10
    Mivel paródiának szánták az akciójeleneteket, persze, hogy eltúlozták.
  • Quantumleap #9
    Muszáj, hogy legyen harmadik rész, elvégre az első kettőben Barrymore nem találta meg az igazit.:)
  • kids #8
    Nekem bejöttek anno, én arra emlékszem, sőt a cikk most kedvet csinált, hogy újra ránézzek.
  • sandor8206 #7
    még az idiótaság elment volna, de az eltúlzott akciójeleneteket nem bírtam lenyelni
  • 5i #6
    Igen, te vagy:-)
  • Atkamon #5
    Nem, én is így vagyok vele, imádom mind kettőt, nagyon jók szerintem a poénok és imádom mind a három nőt. Szerintem egyátalán nem rosszak, sőt, nekem kedvencemim közé tartoznak.
  • hajnaltores #4
    Ezt talán azért lehet, mert kevésbé lehetett érzékelni, hogy A "direkt túlhúzott over-the-top" Direkt túl van húzva...Sok mindent bele lehet látni egy szar filmbe, remélem a 3. csak dvd-n jelenik meg, vagy videón...:)
  • gneoka #2
    Szvsz a második rész a világ leggyengébb filmje , imádom az okos paródiákat de itt valahogy nem jöttek át a kikacsintások és valami hihetetlen blőd lett, tényleg elképesztően pocsék

    a első részben is Bill Murray volt a csúcs :)