12
-
#12 Úúú azt meglessük! -
smaszi #11 Igen, szerintem is elég tűrhető lett mind a két rész, bár én könnyen beszélek, szinte mindenevő vagyok filmek terén....de azért akad egy-két kivétel... (Mélyharapás) -
#10 Mivel paródiának szánták az akciójeleneteket, persze, hogy eltúlozták. -
Quantumleap #9 Muszáj, hogy legyen harmadik rész, elvégre az első kettőben Barrymore nem találta meg az igazit.:) -
kids #8 Nekem bejöttek anno, én arra emlékszem, sőt a cikk most kedvet csinált, hogy újra ránézzek. -
sandor8206 #7 még az idiótaság elment volna, de az eltúlzott akciójeleneteket nem bírtam lenyelni -
5i #6 Igen, te vagy:-) -
#5 Nem, én is így vagyok vele, imádom mind kettőt, nagyon jók szerintem a poénok és imádom mind a három nőt. Szerintem egyátalán nem rosszak, sőt, nekem kedvencemim közé tartoznak. -
hajnaltores #4 Ezt talán azért lehet, mert kevésbé lehetett érzékelni, hogy A "direkt túlhúzott over-the-top" Direkt túl van húzva...Sok mindent bele lehet látni egy szar filmbe, remélem a 3. csak dvd-n jelenik meg, vagy videón...:) -
#2 Szvsz a második rész a világ leggyengébb filmje , imádom az okos paródiákat de itt valahogy nem jöttek át a kikacsintások és valami hihetetlen blőd lett, tényleg elképesztően pocsék
a első részben is Bill Murray volt a csúcs :) -
winnie #1 segítsen ki valaki - én vagyok az egyetlen, aki szerint a charlie angyalai 2 remek film, igazi guilty pleasure, már-már okos paródia? színtiszta szórakoztatás, kvázi húsvásár, direkt túlhúzott, over-the-top jelentekkel, nagybetűs FUN:) (vagy nem azért a sok negatív reakció, mert sokan komolyan vették, hanem még FU-nak is gyenge?)