40
-
caprocorno #40 ma reggel visszatettem alapértelmezettként a chrome-ot:) Explorer még instabil. -
caprocorno #39 Ma délig azért sikerült már háromszor lefagyasztanom, a google earth-ban, de valóban, a fagyott lap nem rántotta magával a többit. -
caprocorno #38 Nyúztam egész nap, már klasszul testreszabtam, asszem tetszik. Ja és nem fagyott egyszer sem:) Komolyan! Egyenlőre marad, tesztelem tovább. Monduj az űrlapkezelőjét nem találtam, legalábbis nem olyan szinten mint a Chrome-nak, (abban az is tetszett)de lehet, hogy csak keveset foglalkoztam vele. Joccakát mindenkinek. -
#37 Csak nehogy terroristák kezébe kerüljön! -
qwas #36 Nekem 2.0.0.13-as FF 52-ot ert el. Amugy en sem tudom ez mit tesztel, de en a FF-al teljes mertekben elegedett vagyok. Hab a tortan, hogy nem MS termek. -
snapadam #35 Egyetértek, az opera alapban widget-ek nélkül több funckiót tud mit a tuningolt firefox, de nagyon sok kiegészítő van az operához is: widgets.opera.com
Sőt te is tudsz hozzá készíteni, testreszabni egyet!
A böngészőfülek egyszerű kezelhetősége, valamint a gyorshívó és a könnyű konfigurálhatóság miatt én régóta operát használok, bár bírom a firefoxot is. -
Emmegki #34 Igen, ez a filozófiai különbség: az FF keveset tud, de bővíthető, az opera meg igyekszik egymaga mindent tudni. Milyen addonokat használsz? -
caprocorno #33 Nnna szóval. Telepítettem, működik, egyenlőre első ránézésre nem rossz, estére már többet tudok. A teszten viszont csak 6-ot ért el:( Nincs olyan gyors, mint a chrome, de FF-nál gyorsabb. Most nyúzom egy kicsit:) -
caprocorno #32 Ja és rögtön telepítem a 8-ast is, próbálom, és mondom az eredményt:) -
caprocorno #31 Bocsánat, igazad van:) elírtam, nem 6-os, hanem 7-es IE-vel próbáltam, pontosan 7.0.6001.18000 verzióval, de ez nem változtat a dolgon. Továbbra is kíváncsi lennék, hogy mit tsztel ez a teszt. -
#30 Azért talán mégse a kettővel korábbi ie verzióval kellene összehasonlítani a firefox és a chrome legfrisebb verzióit, bár az ie 8 se produkál túl jó eredményt az acid 3 teszten. -
caprocorno #29 Valaki árulja már el, mit is tesztel ez az ACID teszt. Amúgy az erdmények:
Chrome 100/100
FF 3.0.5 70/100
IE 6 értelmezhetetlen, összeomlik az egész, olvashatatlan -
Ize #28 "We took a critical look at performance, and looked at when users load real Web pages," said Pratt, arguing that Microsoft's internal tests are more realistic than JavaScript benchmarks such as SunSpider. "IE only spends about 20% of its time handling JavaScript," said Pratt, "and 80% doing other things, like processing [cascading style sheets]. To us, it seemed like we could deliver better performance if we focused holistically. To say that a browser engine is just a JavaScript [engine] doesn't match the reality of how the Web is built today.
http://www.techworld.com.au/article/274360/microsoft_delivers_ie8_release_candidate
Gyurkity Péter, kérem az ellenőrződ. Egyes.
Ui.: IE6, IE7 egy rakás szar, IE8-rol nem tudok semmit mivel még nem próbáltam…
-
CyrSyS #27 Felhasználóként én azt mondom hogy a Firefox flexibilis, masszívabb böngésző mint az IE. Utoljára a 6-os verziót használtam és mikor FF-et telepítettem azóta csak azt használom! Aki az IE-t szereti neki biztos kedvező hír e cikk! Egyébként az IE és némi kellék applications mellett ugyanúgy jó! Hogy az FF-et is szidjam, jó párszor megfagyott már nekem is és szerintem másnak is! Semmi sem tökéletes. Nem hiába van sokféle böngésző. konkurencia, specifikumorientáció, no meg a szelektálási lehetőség! -
Anomaly #26 Szokásos isIE() függvényem ettől még megmarad nekem :( -
kjasfhasdfasd #25 "A megnövelt biztonság és kényelem" :D már mióta ez a szöveg, ideje lenne valami új... -
#24 Emmegki: Ülj bele egy Aston Martinba és felejtsd el a fapados BMW-t :) (Opera 10)
Nem tartom rossz böngészőnek az Operát, de a FF3 nekem valahogy jobban kézreáll, ráadásul van kb 6-7 addon amit rendszeresen használok és az Operához nincs. Ha a FF addonok kompatibilisek lennének Operával is, megfontolnám, de így tökéletes nekem ez a 3-as róka. Az apple szoftvereket meg nem igazán preferálom Windows alatt, az iTunes-ból kiindulva.
IE7re optimalizál valaki?
Biztos vannak olyan elvetemültek :) Én hatossal megnézem az oldalt oszt'szevasz, ha van egy kis hiba benne de Firefoxban jó, akkor nem szarozok vele. Sajnos aki hivatásos jelleggel készít üzleti weboldalakat, annak muszáj optimalizálnia minden szarra a fél százalékos Conqeuor vagy miaf*sztól az IE 5-6-7-8-on át a Safariig. -
#23 A halál -
CollerbladE #22 "IE7 böngészőkre optimalizált oldalak enyhén szólva furcsán jelennek majd meg..."
IE7re optimalizál valaki? -
#21 "Az RC1 változatban még egy újítás vált elérhetővé: a Clickjacking névre keresztelt támadások ellen nyújt védelmet a beépített opció, ezek ugyanis eddig szabadon garázdálkodhattak (igyekezvén rábírni a felhasználót, hogy ráklikkeljen a személyes információt kérő gombokra, miközben az adott laprészletet egy saját frame-mel takarták le, amelyek átirányították az illetőt a támadáshoz kialakított weboldalakra)."
Na már megint kezdődik. Az egybites júzer ellen nincs védelem, bármennyire atyáskodik is a M$ felette, értelmetlen szélmalomharc.
Általában arra jók az ilyen próbálkozások, hogy olyan mellékhatásai legyenek a progira nézve, ami miatt esetleg értelmes júzer nagyívben elkerüli. -
#20 "A szabványok jobb támogatása mindenképpen üdvözlendő, ez azonban azt is jelenti, hogy a kifejezetten az IE6 és IE7 böngészőkre optimalizált oldalak enyhén szólva furcsán jelennek majd meg..."
Hát ezt is megértük!
Úgy tűnik a web meghódítása végül még a M$-nek is nagy falat volt. -
gettoharcos2 #19 ..elhasal.. :)
hát igen, viszont a Safari-t kihagytad a sorból, azért az is odab*sz
ha mással, nem is de a sebességével, mert néha a firefoxxal vetexik...
a chrome nem rossz, ie8 se olyan rossz csak én csípőből nyomok egy
cacls "c:\program files\internet explorer" /p mindenki:n
-t a parancssorba hogy még véletlenül se induljon L -
Emmegki #18 Ülj bele egy Aston Martinba és felejtsd el a fapados BMW-t :) (Opera 10) -
#17 Na, feltelepítettem ezt a hulladékot, még újra is indíttatta velem a gépet és hatos maradt. Gratulálok a fejlesztőknek :) -
#16 Ma már a felhasználó szempontjából nem azon megy a verseny, hogy melyik böngésző miként és milyen sebességgel jeleníti meg a weboldalakat, hanem hogy a tökéletes és gyors oldalmegjelenítés mellé milyen plusz funkciókat nyújt. Az IE és a Chrome itt elhasal, az Opera már nem rossz, de a Firefox abszolút verhetetlen. -
sh0x #15 IE 8, sok értelme van. -
geri486 #14 Opera 9.63 - 85 pont -
#13 Safari 3.1.2 - 75 -
#12 Szeretnél valós weboldalakat Fraps-sal kimért FPS-ekkel? -
#11 ACID3 szintetikus teszt. Sok értelme van... -
Egerwin #10 "Szóval az IE még mindig -hogyan is monsjam :)- vacak "
nem kicsit, nagyon :) -
#9 Ha már megszoktam a BMW-t, valahogy nem tud felcsigázni egy új Suzuki megjelenése :) Csak annyit remélek az új változattól, mivel útépítéssel is foglalkozom, hogy erre az új szarra már nem fog kelleni külön optimalizálni az aszfaltomat több napos munkával.
Az újdonságok listája nem vett rá arra, hogy lecseréljem a hatos exploreremet. Újrainstall után Firefox letöltésére az is bőven jó :))) -
vmiki88 #8 IE 8: 20
Firefox 3.1 beta 2: 93
Google Chrome 2.0 (Dev. channel): 100
Opera 10 Alpha: 100
Szóval az IE még mindig -hogyan is monsjam :)- vacak -
#7 Firefox 3.0.5: 71
IE 7.0.5730: 5 -
#6 flame topik :D -
barii #5 firefox a 71 :) -
A1274815 #4 Hogyan megy el nállad 71-ig? Nekem 20-nál leakad.
Viszont jegyezzük meg azt, is hogy az ACID3 teszt ha jól tudom, direkt tartalmaz hibákat és a korábbi ACID teszt képességeit vizsgálja + hibajavítás. -
#3 Az már elfogadható, bár még mindig a leggyengébb az alternatív böngészőkhöz képest... -
#2 71 -
gkalcso #1 Megnézné valaki, aki már feltette, hogy 100ból mennyit ér el ezen a teszten?