29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
-
#26034 Az alap órajele 2.66Ghz most 3.5-ön megy ,szóval van ez tekerve rendesen.. :-)
Nekem nem volt gondom soha az ATI-val.. sztem csak driver kérdése... :-) -
#26033 Szegény kis athlon II x4 640 már kezd kevés lenni, be szeretnék majd nevezni egy i7-re csak elég drágácska. -
#26032 Meg esetleg húzz még a procidon is, I7-ek jól bírják :), főleg avval a hűtővel ami neked van.
Én személy szerint maradok a gtx660-amnál ati-ba csalódtam -
#26031 Bocsi, valamiért 7850-re gondoltam.. .:)) -
RedRiot #26030 Papa mester, a 7750 kb. egy 4850 teljesítményét nyújtja, így nem érné meg erre cserélni a kártyádat. Nekem egy kb. 5 éves 3850 volt eddig a gépben míg nem kb. két hete meghalt. Ahhoz képest nagy fejlődés a 7750. Egy valamiben jobb a 4890-től: kevesebb mint fele annyit fogyaszt. -
Solt #26029 -
#26028 Szia Riot mester! :)
Örülök, hogy újra RoF-ozol! :) Mesélj, hogy megy azon a VGA-n a RoF? :)
Nekem 4890-esem van, ráférne gy csere.. :)
Holnap 19:00 jó neked? -
RedRiot #26027 Hali mindenkinek!
Hosszú szünet után ismét leporolom a jó öreg RoF-ot. :) A gépemen anno már elég gyatrán futott a program (20-30fps, akadások) és mint tudjuk az I.vh-s pilóták legfélelmetesebb ellensége az alacsony framerate volt. :)
Most hála az új vga-nak (7750) és a 4gb ramnak (OK, ez még mindig nem sok) már egész jól megy - legalábbis az eddigi próbák során nem akadt.
Holnap úgy néz ki lesz időm egy kis online röppenésre. :) -
#26026 A 138-139 oldalon van egy nagyon jó táblázat a repülőgépekről, amiben -többek között- le van írva típusonként a dugóhúzóból történő kivétel!! -
#26025 Frissült a Rise of Flight felhasználói kézikönyve -
GPx8 #26024 Én idáig egy Logitech DFGT szett pedáljaival játszottam és teljesen jó volt, annak ellenére, hogy a fékpedálnak nagyobb az ellenállása. Ha nincs pénz rendes szettre, akkor is jobb, mint kézzel lábkormányozni... :) -
#26023 Nekem tökéletesen megfelelne, csak a fék az loadcell, a gáz meg potméter, és a drivere sincsen már meg, amiben állítani lehetne, ezért lenne jó, ha be tudnám úgy lőni.
Próbáltam missionban lőni az ellen gépeit, de szerintem találatom sem volt. Marha nehéz. -
#26022 Nem, nem a joy hibája. Tényleg emelkedik. :)
Sajnos nekem sem volt nagy élmény akkoriban az autós pedállal. Nem is kísérleteztem túl sokat vele. -
#26021 Repülőszimulátorok nekem tök újak, szóval lehet hülyeségeket kérdezek. A gép alapból emelkedik picit, ez a joystick hibája? Ilyenem van.
Illetve a függőleges vezérsíknál be lehet azt állítani, hogy két külön tengelyen legyen? Pedáljaim vannak, de a féket meg gázt nem tudom összekombinálni. -
#26020 Zéti, ez nagyon király köszi szépen! :)Le is mentem! :D
@ Zsolti: Na igen, azokban verhetetlenek vagyunk! :D
@ feca1229: Nem tudom... :) De most eléggé összejött nekik, (Szerver bug, ami ahogyan tapasztaltam javítva lett, az új stat, plusz csinálják a másik szimut is.
Szerintem melóznak 1000-el, és ahogy kész lesz kiadják.
Bocsi urak, h csak most reagáltam, de nagyon kemény napom volt... :) -
#26019 Neked is egy Papa:
-
feca1229 #26018 ezzel az erővel éppen megcsinálhatnák az osztrák-magyar albàt is. -
#26017 Már megint egy forgós! :)) -
feca1229 #26016 de mikor jön az uj pecs? már kipròbàlnám az uj gépeket. azt hittem pénteken aztàn meg még hétfőn is semmi. -
#26015 Azt csiripelik a kismadarak, hogy az FE2b és a Sopwith Strutter fejlesztése mellett párhuzamosan készül aHanriot HD.1 repülőgép is.
A hírt még hivatalosan nem erősítették meg. -
#26014 Megújul a RoF Wiki oldala. -
#26013 Király kis vidi! :-) -
#26012 -
#26011 Nincs mit! :) Sajnos nem... ezt már az elején írták, hogy ballonok ellen nem fog működni a dolog. -
GPx8 #26010 Köszi, ez is nagyon hasznos volt!
Elvileg ez jó a ballonok ellen is, ugye? -
#26009 Csináltam egy újabb bejegyzést! :)
Rakétapisztoly használata Rise of Flight-ban -
#26008 Jól esik az néha! :-) -
#26007 Én meg a szomszédban becsület-süllyedtem hajnalig. :))) -
#26006 Nincs mit! :)
Én 7-re feljöttem, de ARMA ment... :) majd legközelebb. -
GPx8 #26005 Köszi. Tegnap már én is lövészkedtem, jópofa volt.
Nem láttalak titeket a TS-en, pedig be akartam ugrani nézőnek. -
#26004 Bővítettem a GYIK-et a kérdéseddel. :)
Néhány tipp lövészeknek. -
#26003 Nincs mit! :)
A TrackIR-es rész már nem mérvadó, megy simán, majd kiszedem belőle... :)
Meg frissíteni is fogom, mert már ráfér erre a bejegyzésre. :) -
GPx8 #26002 Köszi! -
#26001 Ha szeretnéd multiban magad kipróbálni akkor szívesen várunk ma 19:00-ra a Pcpilot TS szerverén a Rise of Flight szobában.
GL! -
#26000 Váltás a géppuska állások között: Bal Ctrl+C
Géppuska áthelyezése másik oldalra (Csak a felső törzslövésznél.): Bal Shift+C
Géppuska kézbevétele, elengedése. (Ha a géppuskát kézbe vesszük TrackIR nem működik.): T
Géppuska célzónézet (Ebben a nézetben a TrackIR működik): Bal Shift: T
Géppuska újratöltése: R
A riseofflight.hu-t érdemes átolvasnod, a kérdéseidre ott találsz infót.
A GYIK-ért sem kell messzire menned. :) -
GPx8 #25999 Géppuskás kérdésemre valaki...? -
#25998 Tökéletes -
#25997 19:00 jó neked? :) -
#25996 Ma lesztek? -
#25995 Igen, lehet ez csak egy belsős fejlesztés volt, ami a szervereket érintette.. :)