29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
  • Richtofen
    A 30 év egyébként szinte a minimum kor errefelé :), vannak jóval idősebb rajongók is.
  • Richtofen
    A hozzáállásod alapján van egy olyan érzésem, hogy nem fogsz sokáig ezzel a szimulátorral játszani, kis barátom. Ez szerencsére nem az a műfaj, amiben 1 délután alatt te lehetsz az ász. Hosszú hónapok, évek munkája kell ahhoz, hogy eredményeket érj el benne.
    És képzeld, a magunkfajta 30-40 éves emberek is szeretnek játszani, de jobban értékelik azokat a sikerélményeket, ami mögött kemény munka (gyakorlás) áll. Szerencsére a mi korosztályunk alkotja a játékostábor többségét. A ti generációtok legnagyobb része hamar elkopik innen.

Ennek ellenére javaslom, hogy próbáld ki a játékot, (ha más nem, támogattad a fejlesztőket azzal a pár ezer forinttal amiért megvásárolod)
  • Chazz76
    Képzeld el,dolgozunk,gyereket nevelünk,adót fizetünk.Aminek a nagy hányada egy olyan oktatási rendszer fenntartására megy el,ami ilyen kis pöccsköszörűket termel ki,mint te,pff...szánalom.Remélem,nem fogalmaztam túl bonyolultan a kis lelkednek,bár kétlem,hogy megértenéd.Úgyhogy el lehet tolni a biciklit,de gyorsan.

Ja,szólj anyunak,hogy cserélje le a pelust,miután összeszartad magad.
  • pamcika
    Az a menő hogy ilyen 30-40 éves emberek ezzel foglalkoznak nem a gyerekükkel vagy nem dolgoznak valamit.Én ilyet még nem láttam hogy IL-2 őznek vagy rise of flight-ozik 1 40 vagy 30 éves ember bazdki ez röhej és még ti beszéltek a helyesírásomról hah össze szarom magam.
  • ZsozS
    köszi, de mind a ketten kikapcsoltuk a tűzfalat, direktbe kapcsolódtunk a netre... (router probléma, tűzfal probléma kizárva)
    Valakinek nincs esetleg ötlete miért csinájla ezt a ROF?
    "online akarunk repülni! de amikor szervert csinálunk (mindegy, hogy ki) a betöltés után kivágja a csatlakozót a főmenübe..."
    Miéééééééért???
  • Clidey
    Azt a 2-3 sort átfutni hogy minden jó-e mielőtt a 'Mehet'-re nyomsz, akkora dolog?? Jaj de sajnállak!
  • Richtofen
    Akar az életedbe beavatkozni a búbánat. Nekünk annyira mindegy, hogy megtanulsz e írni.

Ha fárasztó még elolvasni is amit összezagyválsz, nem fogsz értelmes választ sem kapni... Ennyi.
  • pamcika
    Amúgy kösz hogy akarod hogy helyesen írjak de más amikor gépnél ír a ember és más amikor papírra ír valaki meg most nem ellenőrzöm át meg gyorsan írok azért írok helytelenül.Másik dolog meg nem kéne beleavatkoznotok a én életembe tudom jót akartok de akkor se.Sorry de azért a videó kártya ötleteket várom.
  • Chazz76
    Ne intézd el ilyen egyszerűen a dolgot.Tudom,most az érdekel főleg,hogy milyen kártyát vegyél.A válasz:tökmindegy,nincs jelentősége,10 év múlva a helytelenírásod miatt fogsz bánkódni.Inkább olvass könyvet és hallgass a többiekre,nem bánod meg,hidd el.
  • Scottt
    Na akkor hajrá menj vissza kodnégyezni,ez egy kicsit bonyolultabb játék mint a "kod" széria
  • Clidey
    pamcika...más a szleng és más a helyesírás...csak úgy mondom...
    Hallgass szerintem Zacsira, nem akar ő rosszat neked...
  • pamcika
    Ja értjük de ha felmenne a Call Of Duty 4 re vagy 2-re ott nem így beszélnek ezért nem érjük meg egymás a fiatalok mint pl én már így beszélünk szlengeket használva pl:vok mind1 a-a Betyár körte ha akarjátok tudni mi az és nem ismeritek irjatok.
  • Papirzacsi
    A helyesírást nem azért találták ki, hogy a tanítónéni basztasson vele téged , hanem azért, hogy mindenki számára érthetővé válljon a mondandód. Ha ezt nem éred fel ép ésszel, akkor nem csak a ROF, de még az internet se való neked. Helyesírásban hibázni lehet, senki sem fog érte megszólni (talán csak kiigazítani), de amit te (és sajnos sokan mások is) művelsz, az már egyenesen trehányság. Értjük egymást?
  • Sanyo
    A 4890-el jobban jársz. 4 játék ára.

A 11 éves lányom helyesírása is sokat javult, mióta nem hallom meg hogy "vok" meg "h-h". Ha nem kapsz választ, az azért van, mert egyszerűen nem értünk. Ugye megértesz minket?
  • bajsz
    Igazából mind1 lenne sztm,de a HD4890-et ha már ezt is megtod venni vedd a jobbat.
  • Sanyo
    Offline van és úgy néz ki, hogy egyelőre így is marad.
  • Sanyo
    Időnként igazgatják a szervert, lehet hogy most is csak ez volt a gond.
  • pamcika
    OK akkor hogy írjak?? Amúgy valaki tudna válaszolni hogy milyen videó kártyát vegyek??? Ezt MSI Radeon HD4890 1GB 256bit DDR5 PCI-E R4890-T2D1G-OC vagy ezt HD4870 512MB 256bit DDR3 PCI-E R4870-T2D512 Videokártya vagy ha tudtok jobban pls írjatok. Amúgy meg egy fórum és nem nagyon nézem én se és szerintem más se a helyesírást
  • RedRiot
    Eh, ma nekem buziskodott az online azonosítás: indítom a játékot, az e-mail/jelszó ablak üres. Hoppá, mitől felejtette el? Mind1, beírom, OK. Gondolkodik, semmi. Kilépek, beírom a jelszót a cfg file-ba.

Játék újraindít, login adatok ugye így már ott figyelnek a helyükön, nyomok egy OK-t. Balerina-ikon pörög ezerrel egy jó ideig, utána semmi. Mármint nem volt hibaüzenet, de nem lépett tovább a hangárba sem!

Kb. harmadik-negyedik OK-ra sikerült belépni. Eddig zsír volt minden ma kezdett szarakodni. Nektek csinált már ilyet?
  • Richtofen
    Kedves pamcika!

Légy szíves próbálj meg kerek mondatokat alkotni! Tudod, kisbetű-nagybetű, írásjelek, meg minden.

Hidd el, akkor komolyabb benyomást keltesz, és szívesebben segítenek az emberek.
  • Richtofen
    "beszélj anyával, hogy ez neked kell."
  • Scottt
    Off
    Sanyo, hogy áll most az il-2es szervered?Online/offline?
  • pamcika
    Vagy ha tudtok ennél jobban 50000FT ért pls irjatok ide de találtam egy jobbat nézzétek meg MSI Radeon HD4890 1GB 256bit DDR5 PCI-E R4890-T2D1G-OC
  • pamcika
    Csá szerintetek ez egy jó videó kártya tom nem ide kéne irni de azért megkérdem MSI Radeon HD4870 512MB 256bit DDR3 PCI-E R4870-T2D512 Videokártya:D
  • LeonSilver
    Ez némileg olcsóbb és sokkal nagyobb hasznát vennéd, mint egy játéknak.
  • Sanyo
    Sokan megvették már, beszélj anyával, hogy ez neked kell. :) Persze, lehet külön cd keyt is venni, ugyanannyiért.
  • pamcika
    Kicsit drága a játék ahoz képest hogy ingyen letöltöttem cd key-t külön nem lehet venni??
  • Sanyo
    Elnézést az önreklámért, de itt megveheted.
  • pamcika
    Máshol nem lehet megvenni magyar országon??
  • pamcika
    de valami budapesti üzletben nem lehet pl 576 vagy valami??
  • LeonSilver
    aerosoft.com és ~ 40€
  • pamcika
    A eredetit hol lehet megvenni és menyiért??
  • Clidey
    Szerintem mindannyian jobban járunk ha inkább törli a 'csába... :D
  • LeonSilver
    Ettől a reggeltem-től a falnak tudok menni.
  • LeonSilver
    Igen is lehet cd kulcsot szerezni.Például a paypalon keresztül ;)
  • Clidey
    Ezt akkor becumiztad mert sehonnan! Nyugodtan nyomhatsz neki egy shift+delete-t :P
  • pamcika
    Megnéztem kösz az a baj hogy én letöltötetm a játékot nem eredeti az nem tudom honnan tudnék cd key-t szerezni :D
  • Papirzacsi
    Rossz tűzfal, vagy router beállítás okozhatja szerintem. Nekem is ezt csinálta a router mögül.
  • Papirzacsi
    Nem elég regisztrálni a ROF oldalon, meg kell adni a játékhoz kapott kulcsot is, és aktíválni kell. Valószínűleg ezt elmulasztottad. Ha nem, akkor bizony írni kell a supportnak.

Itt egy videó róla.
  • pamcika
    Csá segítség kéne! Én letöltöttem a Rise Of Flight és felraktam.Reggeltem is és amikor megnyitom a játékot és beirom a e-mail pass le ok ézom és azt irja hogy lincense key not activated valaki segítene PLS