29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
  • LeonSilver
    Óóóó de jó!
  • RedRiot
    A Flyboysban replikákat használtak + 1 eredeti N17-et.

Néhány szép videó:

Memorial Flight

Az SE5a replika, a Dr.1 is. A SPAD eredeti, a D.VII replika, viszont eredeti BMW motor van benne. A 3-as "Maybe" ismerős valahonnan... :)
  • Papa01 #635
    Igen, korábban én is írtam hogy hogy ha nagy sebességgel vittem a gépet kemény fordulóba, akkor is leszakadtak a szárnyak.

A dugó kapcsán még talán annak mennyire lehet köze a dugóhúzóba eséshez (hajlamossághoz),hogy a gépek minimális üzemanyaggal szálnak fel? (Megnéztem tényleg csak minimális van benne.)

Film: A hangulata, "grafikája", nagyon ott van szerintem is. Azok a gépek replikák?

X-Wing: Ezen hatalmasat röhögtem!!
  • RedRiot
    Flyboys? Én láttam. Elég meseszerű, meg az egységsugarú amerikai agynak készült egyszerűsítések miatt sajnos nem lett klasszikus darab. Pl. minden német gép vörös Dr.I-es, kivéve a Gonosz Pilóta gépét, mert az fekete. Nomeg az X-Wing jellegű manőverek is furák...

Ettől függetlenül moziban nagyon látványos volt, a CGI nagyon jó minőségű volt. Az a kedvenc részem, mikor hajnalban kimegy a srác a hangár elé, és a hajnali ködből előgurulnak az új Nieuportok. Az valami gyönyörű volt.

Egyszer megnézhető, 10-ből 6 pont szerintem.
  • RedRiot
    Nieuport 17 már szakadt szét alattam. Törékeny kis madárka. Egyszer egy SE5a szárnyai is leváltak mikor hirtelen felrántottam a gépet meredek süllyedésből. Biztos hogy nem volt szitává lőve, de talán pár drót már hiányzott a szárnyak közül... Mindenesetre vicces volt, ahogy egyszerre két oldalról -RECCS! - aztán volt szárny, nincs szárny! :)

Dugóhúzóba ritkán kerültem, még hiányos szárnyakkal is ritka! Ha elfogy a sebesség, akkor inkább támolyog a gép, lefittyen vmelyik irányba az orra, aztán ha visszagyorsul akkor tovább szépen. (SE5a) Komolyan mondom, az Il2-ben a Mustang sokkal jobban megszívat, azzal a géppel szinte mindig dugóhúzó a vége.
  • Papa01 #632
    Ja, még annyi, hogy újra megy a fórum, az olvasáshoz sem kell bejelentkezni.
  • Papa01 #631
    Ezt a feladatot én már megoldottam ;) (Szárny leszakítás.)
    5 ezer méterről zuhanórepülés.. :) elsőként a csűrőlapok szálltak el, utána szép lassan a teljes szárny is. Persze a magassági és oldal kormány sem volt sehol..

Igen a terhelhetőség engem is érdekelne.. mit bírtak ezek a korabeli gépek..

A Fly Boys című filmet láttátok?
  • LeonSilver
    Megmondom őszintén, hogy még nem próbáltam.Viszont azt én is furcsállom, hogy nem bírom direkt leszakítani a szárnyakat úgy, hogy nincsenek szitává lőve.Azért nem hinném, hogy ekkora terhelést kibírtak volna anno a gépek.Bár kitugggyyyya...
  • Papa01 #629
    Gratula, és további jó repülést!! :)

Szándékosan nektek már sikerült dugóba vinni a gépet?

• LeonSilver
    Jó, hát akadnak még gondok az biztos.Nekem a joy beállítás nem tetszik és remélem megcsinálják majd mert így olyan, mint egy féllábú izé..

Viszont szerintem még mindig félelmetes feelingje van.Tegnap este egy vonatot kergettem, lövöldöztem.A kocsik szakadtak le róla, aztán belerepültem a füstbe és nem láttam semmit... azán mikor kikerültem belőle az arcom előtt terpeszkedett egy bazinagy fa Éppen, hogy megúsztam a karambolt!
  • Richtofen
    Néha-néha elindítom a játékot az IL-2 mellett, de egyelőre sok idegesítő hibája van (pl. még most sem tudok kibékülni a bill. konfigurációval), és a multi szerverek szinte mindig üresek, úgyhogy várok még vany 3 patch-levelt :)
  • RedRiot
    Van ettől durvább is sajnos. :(
    Nézd meg jól ezt a képet:

Egy gramm csűrőlap nem maradt szegény Albin, de ettől függetlenül gyönyörűen tudtam orsózni vele. :(( Kicsit kiábrándító volt.
  • LeonSilver
    Ez érdewkes.Meg volt a telepítés, nekem továbbra is csak három fájl van az adott mappában viszont most működik.Tudom nyomni azt amit csinálok a quick editorral.Éjjjen. :D
  • Richtofen
    :(
    A vízről is visszapattannak a golyók.
  • Sanyo
    Igen, ezek a telepítéssel együtt kerülnek fel.
  • Papa01 #622
    Köszi a linket! :)

Ezek azok ugye, amelyeket a progi maga is feltesz a telepítés során?

Háát elég nagy kreténség, hogy másik reg. is kell, főleg úgy hogy nem is látom, hol lehetne regelni... :)
  • Sanyo
    Feltettem a RoFEzekre. Közben kiderült, hogy a rof fórum új community managere találta ki azt, hogy ezentúl a fórumolvasáshoz is regisztráció szükséges. Úgy tűnik, hogy a játég regisztrációja a fórumra nem érvényes, na mindegy. A lényeges infókat eddig sem onnan vettem.
  • Papa01 #620
    RedRiot, Leon: Köszönöm a válaszokat! :)
    Sanyo: Milyen pdf-ekre gondolsz? :)
  • LeonSilver
    Marad a W7, nekem nagyon szimpi.
    xyz:\Rise of Flight\bin_editor\release\ itt van a gyári.
  • Sanyo
    Nahát, akkor lehet hogy mégsem bannoltak. :) Mondjuk két darab pdf miatt érdekes lenne. Közben megnéztem mobilnetről is, onnan sem jó, szóval lehet hogy tényleg nem jó.
  • RedRiot
    Gyári quick mission editor sajnos nincs. :( Full Mission szerkesztő van, a játék mappájában megtalálod. Az il2 full editorától sokkal bonyolultabb, körülményesebb.

• Papa01 #616
    Érdekes, most nekem sem jön be a hivatalos fórum oldala...
    Megakartam volna nézni, hogy van e gond a W7-el, de így sajnos: :((
  • Papa01 #615
    Nincs mit! :)
    Maradsz a W7-en, vagy Vista-t teszel fel? :(
    Abban tudnál segíteni, hogy a gyári Quick Mission Editor hol található? Én nem lelem sehol.. :D

Köszi,
    Papa
  • LeonSilver
    Kössz Papa.Sajnos így sem jó.Most már 100%, hogy holnap win & RoF reinstall!
    Valami megvan mekkenve ezen a szutykon.
  • Papa01 #613
    Privi-ben ment.
    Közben én is lerepülöm ezt a mission-t. :)
  • Papa01 #612
    Oké pár perc és küldöm. :)
  • Papa01 #611
    ja még annyi, h én mindent felvettem max-ra, 1680x1050-ban 10 - 10 gépes légharcban 20 körülire is lement az fps.. :)
  • LeonSilver
    Igen, ilyenekkel.Mehet oda de egyszerűbb ha itt pm és csatolod a becsomizott fájlokat.

dankesün ;)
  • Papa01 #609
    Oks. :) A profilodban lévő mail címre mehet?

Arra gondolsz, hogy ilyen beállításokkal hozzam létre a missiont?
  • LeonSilver
    Nem néztem még.Valamelyik nap úgy is win reinstall lesz és akkor újrarakom a RoF-ot is.

Egy ilyent csinálhatnál nekem és azt a két fájlt ami nekem nincs lécci küld el ha nem iylen több megás szar.

• Papa01 #607
    Én mondjuk Vista 64 alatt nyomom.. az is megeshet, h W7-en nem az igazi.
    A hivatalos fórumon nem találtál ezzel foglalkozó tpoic-ot esetleg?
  • Papa01 #606
    Van gyári generátor is??? Bamba voltam azt észre sem vettem... :)
    Ha mondjuk nálam az is menne, lehet egy reinstall-t ki kéne próbálnod, nem?
  • LeonSilver
    Lehet a windóz hét nemtetszik neki?
  • LeonSilver
    Persze.
    Az "érdekes" az, hogy a gyári meg lefagy a rákba.
  • Papa01 #603
    Akkor, valahol itt lehet a gebasz..

Ez az üzi ablak megjelenik ha rákattintottál a Genrate Mission nyomógombra?
    Kép
  • LeonSilver
    Nekem csak három van.Az első kettő az nincs.

A játékban van most 7 gép, ebből 3 nem repüéhető csak ha megveszed ( SE5a;nieuport17.c1;pfalzd.IIIa).
  • Papa01 #601
    na ez az amit nem tudok én sem.. :(
  • Papa01 #600
    Basszus... :(( Nekem aktív.

Ezek az állományok vannak a Mission mappában:
    _gen.eng
    _gen.Mission
    dogfight.eng
    dogfight.list
    Dogfight.Mission

Neked is?
  • otiq
    Most akkor 4 repülhető gép van a játékban alapból?
  • LeonSilver
    Persze, oda mentem.